kimmie_baby 09.05.08, 21:03 kolega zaprosił mnie do siebie ale nie wiem, co mu odpowiedzieć bo nie wiem w co się ubrać. w co ja się mam ubrać???????? pytałam się już gdzie indziej ale nie wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chooligan Re: jak się ubrać? 09.05.08, 21:07 Przede wszystkim załóż czyste majciochy. A wcześniej umyj się dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: jak się ubrać? 09.05.08, 21:29 Taaa.... Sztaudynger powtarzał: Myjcie się dziewczyny, nie znacie dni ni godziny! Odpowiedz Link Zgłoś
kimmie_baby Re: jak się ubrać? 10.05.08, 03:04 dlaczego ja się mam myć? przecież to już jest po Wielkanocy, czyż nie? ja tego nie rozumiem. z czego ja mam się myć? a jakby co, to on nie ma łazienki? musisz mi to koniecznie wytłumaczyć bo ja to nic a nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gaucho.1 Re: jak się ubrać? 12.05.08, 11:52 kimmie_baby napisała: > dlaczego ja się mam myć? przecież to już jest po Wielkanocy, czyż > nie? ja tego nie rozumiem. z czego ja mam się myć? a jakby co, to on > nie ma łazienki? musisz mi to koniecznie wytłumaczyć bo ja to nic a nic nie wiem. słusznie zauważyłaś, że możecie się umyć nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
veroy Re: jak się ubrać? 09.05.08, 21:40 a co to za problem ? nie w balowa suknie, nie wyzywajaco jak na dyskoteke tylko tak, jak chodzisz normalnie, jesli kolega ci sie podoba to mozesz sie normalnie wyostroic, ale w granicach przyzwoitosci. Ja na twoim miejscu postawilabym na normalna wygode :) juz sie widze u twojego kolegi w jasnoniebieskich dzinsach- rurkach, T-shircie a'la płaszczka (takie ostatnio modne z lyznymi rekawami) a do tego szpilki - zeby byl jakis element kobiecy - i lece :) Odpowiedz Link Zgłoś
kimmie_baby Re: jak się ubrać? 11.05.08, 08:22 tak to muszę sobie chyba przejrzeć Twój Styl bo ja mam tylko taki obcisły czerwony kostium z zeszłego sezonu i to z naszywką "S" no i ma takie coś z tyłu, żeby nie rozpoznać, że to spadochron ale zobaczę co tam w Hofflandzie teraz macie może w tej drugiej gazecie w dodatku wtorkowym to będę wtedy au courant na całego i będę modna i taka europejska to napewno będę się wtedy podobać i nie będę mieć kompleksów a jakie buty do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkojesttajemnica Re: jak się ubrać? 11.05.08, 08:56 Tak, to jest dopiero madry watek. Trafilas na idealne forum... Odpowiedz Link Zgłoś
kimmie_baby Re: jak się ubrać? 12.05.08, 04:33 mam poważny problem i to już od pewnego czasu i nie wiem jak mam się ubrać. kupuję ubrania i wyrzucam. kupuję ubrania i wyrzucam no i w końcu myślę ja sobie, że nikt mi inny tak dobrze nie doradzi jak u was tam w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jak się ubrać? 12.05.08, 09:33 Jaki nosisz rozmiar i gdzie wyrzucasz oraz kiedy??? Odpowiedz Link Zgłoś
nekomimimode Re: jak się ubrać? 12.05.08, 09:47 jak prawdziwa trollica eatourbrains.com/EoB/wp-content/uploads/2007/05/troll.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jak się ubrać? 12.05.08, 09:52 Wpisz se w jutjuba: La Tomatina :F Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: jak się ubrać? 12.05.08, 09:50 jaszybciiej to się chyba dres zdejmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
milleniusz Re: jak się ubrać? 12.05.08, 12:03 kimmie_baby napisała: > w co ja się mam ubrać???????? W ogóle się nie ubieraj. Ucieszy się. (Przypuszczalnie.) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: jak się ubrać? 12.05.08, 12:59 A po co masz się w cokolwiek ubierać? Odpowiedz Link Zgłoś