anu-lla 15.05.08, 22:30 A masz, przyda ci sie www.campus.edu.pl/szkolenia.campus.edu.pl/skrzydla.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2szarozielone Re: Coś dla 2szarozielone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.08, 22:32 ja nie z Warszawy :( nie wiem skąd to przekonanie, że wszyscy są z Warszawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_heche Re: Coś dla 2szarozielone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.08, 22:34 2szarozielone napisała: > ja nie z Warszawy :( nie wiem skąd to przekonanie, że wszyscy są z Warszawy ;) Anulla Ci dowalić chciała? W sensie, że klasy nie masz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Coś dla 2szarozielone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.08, 22:36 no aż z wrażenia sprawdziłam, czy mnie z naszej-klasy nie wywaliło. ale nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Coś dla 2szarozielone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.05.08, 22:38 anna_heche napisała: > 2szarozielone napisała: > > > ja nie z Warszawy :( nie wiem skąd to przekonanie, że wszyscy są z > Warszawy ;) > > Anulla Ci dowalić chciała? W sensie, że klasy nie masz?;) hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: Drogie Panie 15.05.08, 22:39 no nie wiem. może faktycznie przesadziłam. ale jakby ktoś pod tematem takim, jak ten wątek, zamieścił linka do artykułu o panienkach zakochanych w podstarzałych rockmanach, to bym się nie obraziła, bo w końcu o tym w kółko piszę. a tutaj obraza. no w sumie zrobiło mi się głupio. Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: Drogie Panie 15.05.08, 22:44 I dobrze ci tak, hi hi :);):) 2szarozielone...ech...bo to zła kobieta była. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: Drogie Panie 15.05.08, 22:47 No a teraz usmiechnijcie sie ladnie do siebie i nie marnujcie energii na takie podchody... Trzeba zachowac sily na prawdziwe paskudy, ktore sie pewnie gdzies czaja i tylko czekaja na to aby sie pojawic na forum.. Obie jestescie mile i fajne.. :) Odpowiedz Link Zgłoś