amoniak777 28.05.08, 19:51 z zasady nie chodzę na solarium i mało sie opalam. Mam długie, szczupłe nogi ale jasną karnacje, więc pokazywać czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kontik_71 Re: ładne szczupłe nogi...ale blade 28.05.08, 19:53 Oczywiscie, ze pokazywac :) Ladne nogo sa ladne tez gdy nie sa brazowe :) A jak bedziezs pokazywal to same zlapia troche slonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
kleomilka Re: ładne szczupłe nogi...ale blade 28.05.08, 20:04 Jak najbardziej TAK! Jasna skora, gdy jest zadbana, jest naprawde piekna. Pokazywac! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: ładne szczupłe nogi...ale blade 28.05.08, 20:10 jak masz ładne to czemu nie. czekoladowa opalenizna przestała być modna. Odpowiedz Link Zgłoś
2szarozielone Re: ładne szczupłe nogi...ale blade 28.05.08, 20:12 Jak ładnie wyglądają, to dlaczego nie? Ja się źle czuję, jak są blade, więc je traktuję jakimś balsamem brązującym/samoopalaczem. Ale to tylko dlatego, że mam ciemne włosy i nawet po dokladnym goleniu i depilacji widać takie czarne kropki. Na bladej skórze trochę za bardzo, na opalonej już się to nie rzuca w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kontik_71 Re: ładne szczupłe nogi...ale blade 28.05.08, 20:14 Znaczy sie, ze posiadasz spodniczki i sukienki :)? Odpowiedz Link Zgłoś
gaucho.1 Re: ładne szczupłe nogi...ale blade 29.05.08, 00:40 amoniak777 napisała: > z zasady nie chodzę na solarium i mało sie opalam. Mam długie, szczupłe nogi > ale jasną karnacje, więc pokazywać czy nie? Wczoraj widziałem takie. Białe z natury, jak i reszta. A jednak mniam, mniam :) Odpowiedz Link Zgłoś