liisa.valo 10.06.08, 00:16 Pytanie głupie i tendencyjne, a znów mi dziś je zadano. Odpowiedziałam to, co w sygnaturce, ale to żadna odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bertrada Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 00:18 A ja mówię, że wolę być singlem, bo singlostwo bardziej mnie bawi. Ale od dłuższego czasu nikt mi głupich pytań nie zadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
firmenell Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 11.06.08, 16:57 tyle, ze kazdy wie ze to nieprawda, bo nikt o zdrowych zmyslach sam byc nie chce wiec taka odpowiedz ich nie zadowoli, beda drazyc przy kazdej okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 11.06.08, 17:12 No ja tam chyba lepiej wiem czego chcę a czego nie. Jak mówię, że wolę być singlem to tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ulania Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 11.06.08, 23:47 Ja zawsze mówiłam: bo zaden mnie nie chce i.. po pierwsze zamykałam tą odpowiedzią usta pytającym, a po drugie, to tak naprawdę nie wierzyli,że to prawda:):) Ja oczywiście zapewniaął usilnie, ze tak jest...;) Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 11.06.08, 19:37 Skoro ćię to nie obchodzi,to ciekawe po co siedzisz na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 11.06.08, 19:40 Co ma piernik do wiatraka??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 00:19 muwi sie prosto z mostu-"jestem felerna" i koniec gadki Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 00:20 - dlaczego nie masz faceta? - bo mam kilku kochanków Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 00:20 pffff...taaaa Odpowiedz Link Zgłoś
poecia1 Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 00:22 gdybym chciała to bym miała:D Odpowiedz Link Zgłoś
kanapony Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 02:07 ale odpowiedź dla durnych ciotek i pruderyjnych babĆ - świetna wywoła takie zgorszenie, że więcej już nie zapytają Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier2 Jak znaleźć facetkę? 10.06.08, 17:59 Na pytanie Dlaczego nie masz faceta? można odpowiedzieć, że jest to moja prywatna sprawa. Były premier Kaczyński jest ciągle kawalerem i nie tłumaczy się dlaczego. Ja mam inny problem. Jak znaleźć facetkę? Żona rozwiodła się ze mną parę lat temu. Jestem od roku na emeryturze. Więc mam bardzo ograniczony krąg znajomych. Poza tym mieszkam w Stanach i Amerykanki nie lubią mego akcentu. A Polek jest to bardzo mało - wolą żyć w Polsce. Może też powinienem wrócić do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 10:14 no rewelko to jest dobre :))) hahah Odpowiedz Link Zgłoś
malwa.789 Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 15:24 Moja rodzina też się uczepiła parowania mnie na siłę. Dzisiaj nawet stwierdziła, że może powinnam iść na imprezę dla singli, ale mnie po rozwodzie naprawdę nie uśmiecha się nikogo szukać. Na razie chcę sobie poszaleć. Odpowiedz Link Zgłoś
piecius Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 11.06.08, 00:05 he he, to tak nie działa. Zeby się sparować trzeba być młodym i naiwnym. To jest jak posadzenie drzewa. Trzeba to zrobić zawczasu żeby zdąrzyć zobaczyć efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
hsirk Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 00:21 odpowiedz: bo na forum kobieta niewielu ich... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 00:21 Wolę kobiety. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 00:26 ze lubisz byc niezalezna Odpowiedz Link Zgłoś
lodziatraktorzystka Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 00:27 bo jestem brzydka i nieciekawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
glizdeczkali Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 00:38 ja nie na temat ale mi sie ciagle pytaja kiedy sie wkoncu wyjde za maz.wiec rozumiem jak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 15:03 glizdeczkali napisała: > ja nie na temat ale mi sie ciagle pytaja kiedy sie wkoncu wyjde za > maz.wiec rozumiem jak to jest. O jezu, szkoda, że moi dziadkowie i babcie (są świeto...i jak cholera)nie zadają mi tego pytania. Dziwne, że u was o to pytają. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 01:35 Sprawa bardzo prosta. Są cztery warianty: a) pyta samotna kobieta - odpowiadasz "z tych samych powodów co ty" b) pyta kobieta w związku z mężczyzną - odpowiadasz "twój przykład mnie odstrasza" c) pyta samotny mężczyzna - odpowiadasz "bo jak widzę takich jak ty to wolę kobiety" d) pyta mężczyzna w związku z kobietą - odpowiadasz "wolę skończyć lepiej niż twoja dziewczyna". Powinno załatwić sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniaaa3 Re: zapisałam sobie 10.06.08, 07:40 Wiem jakie to może buć wkurzające...mnie też pytają. Przy najbliższej okazji wykorzystam któryś z tych tekstów:) fajne są;) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 07:39 Bardzo dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 09:16 > Sprawa bardzo prosta. > Są cztery warianty:... Hehe, taka odpowiedź od razu pokazuje gdzie Cię boli, jeśli musisz złośliwością, czy wręcz agresją odpowiadać na pytanie dotyczące sposobu życia. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 11:39 A gdzie mnie boli ? Odpowiedz Link Zgłoś
youruichi Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 11:21 dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
nowedding Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 16:24 dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
mari-is Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 23:32 b) "Twój przykład mnie odstrasza" - wspaniałe, dziękuje (żebym tylko sobie przypomniała w odpowiedniej chwili) :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonalisa Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 11.06.08, 15:21 rewelacja,musze sie tego nauczyc na pamieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 07:38 "Bo pod ubraniem jestem porośnieta łuską" Odpowiedz Link Zgłoś
wyssana.z.palca Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 08:19 a co? masz juz 30 na karku ze musisz sie tlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 08:24 Bo poprzeczkę ustawiłam tak wysoko, że tylko Fin ją przeskoczy :D Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 17:34 Zdecydowanie ta odpowiedź podoba mi się najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 17:35 liisa.valo napisała: > Zdecydowanie ta odpowiedź podoba mi się najbardziej :) Boszsz... genialna jestem :D Większa od geniuszu jest tylko moja skromnosć ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 18:04 Ale trochę zmodyfikowałam :) "Bo ustawiłam poprzeczkę tak wysoko, że tylko ktoś w stylu Ville Valo ją przeskoczy, a ni cholery takiego nie mogę znaleźć." I wcale o nic nie pytam cię dziś :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 18:06 liisa.valo napisała: > Ale trochę zmodyfikowałam :) > "Bo ustawiłam poprzeczkę tak wysoko, że tylko ktoś w > stylu Ville Valo ją przeskoczy, a ni cholery takiego nie mogę > znaleźć." Hm. Ja napisałam Fin. Jeden. Konkretny ;) Ilu znasz takich "w jego stylu"? ;PP > I wcale o nic nie pytam cię dziś :D Serio? Niemożliwe :D Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 18:09 No Maciuch jest w jego stylu, na moją zgubę... Acz kilka elementów ich różni. I tak nie będę zawracała sobie głowy kopią, mierzę w oryginał :D Właśnie, że o nic nie pytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 08:42 Mi się by włączył 40-minutowy słowotok na temat tego, jak to ludzie zadający takie pytania kończą jako samotni "poduszkowcy" :F Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 to co na kazde głupie pytanie, a więc: 10.06.08, 10:51 - "A dlaczego chcesz to wiedzieć?" - "Do czego potrzebujesz tej informacji?" - "A dlaczego ty nie masz samochodu? (psa, kota, willi z basenem, dobrej pracy,wykształcenia, kultury - słowem czegokolwiek czego nie ma pytający, kultury na pewno nie ma) Odpowiedz Link Zgłoś
nomina Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 10.06.08, 19:33 zmodyfikowane, zasłyszane: "A dlaczego to ci spędza sen z powiek?", ewentualnie prostsze: "a po co?". Pozdrawiam autorkę, ja ostatnio już coraz rzadziej to słyszę (chyba postawiono na mnie krzyżyk)... Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 10.06.08, 21:29 ja to słyszałam zawszwe w wersji "dlaczego nie masz dzieci?" zawsze się zastanawiam, czy ktoś pytający zqstanawia sie co moze czuc osoba, któea chce miec dzieci i nie moze. Ja nie mam z wyboru, wquiec tylko mam ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 10.06.08, 21:32 Tak pytają tylko ludzie bardzo okrutni, ale sami chyba musza byc nieszczęsliwi, bo nikt szczesliwy i dobry nie wbijał by szpilki.. Olać ich Odpowiedz Link Zgłoś
markytka Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 10.06.08, 22:52 Koleżanka siostry została wprost zapytana: a ty nie chcesz mieć dzieci czy nie możesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 11.06.08, 06:48 markytka napisała: > Koleżanka siostry została wprost zapytana: a ty nie chcesz mieć dzieci czy nie > możesz??? ślicznie - a co jeśli nie moze i nie chce o tym gadać? Nie każdy ma ochote się zwiezrać z takich spraw wszystkim naokoło - powinna odpowiedzidć "Nie chce, bo jeszzce wyrosłoby na kogoś takiego jak Ty" Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 11.06.08, 06:47 anu-lla napisała: > Tak pytają tylko ludzie bardzo okrutni, ale sami chyba musza byc > nieszczęsliwi, bo nikt szczesliwy i dobry nie wbijał by szpilki.. > Olać ich Wiesz Anullo, czasem ludzie sa po prostu głupi i ciekawscy, niekoniecznie okrutni. Odpowiedz Link Zgłoś
sheep2 Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 10.06.08, 21:55 dokladnie! najlepsze jest odpalic pytaniem na pytanie:) mnie to zawsze wielce zastanawia dlaczego tzw. szcesliwe pary, albo wlasciwie polowa takowej jes przekonana o jkaim sprzyzwoleniu na zadawanie takich pytan..dla mnie to szczyt chamstwa;/ ja sie neipytama kogos kto zarabia 1500 zl na miesiac dlaczego nie zarabia 35 tys. ten sam kaliber pytan..zenada jednym slowem Odpowiedz Link Zgłoś
firmenell Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 11.06.08, 17:00 ooo, to nie podziala. Kazdy wscibski osobnik walnie: moja droga, nie odpowiada sie pytaniem na pytanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 11.06.08, 19:27 firmenell napisała: > ooo, to nie podziala. Kazdy wscibski osobnik walnie: moja droga, nie > odpowiada sie pytaniem na pytanie!!! I co ? zapytany bedzie zobligowany odpowiedzieć? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 11.06.08, 19:57 :) hej, sprawdzalas poczte??"gazetową"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 11.06.08, 22:19 anu-lla napisała: > :) hej, sprawdzalas poczte??"gazetową"?:) ojoj .. nie :( sorki, porawie sie jutro ok ? Wybacz Odpowiedz Link Zgłoś
anu-lla Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 11.06.08, 22:22 Koorcia :) luz blues:) taki urok poczty na gazecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: to co na kazde głupie pytanie, a więc: 11.06.08, 22:28 anu-lla napisała: > Koorcia :) luz blues:) taki urok poczty na gazecie:) :) no Qrde - straszna jest serio :( Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynka_ltd Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 10:59 powiedz, że nie możesz się na żadnego zdecydować. każdy podoba ci się. laski pękną z zazdrości:))) Odpowiedz Link Zgłoś
prymabaleryna Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 11:16 No jak ja nie znoszę tego pytania! Kurcze, nie będę się ładować w związek z kimś, kto mnie nie rzuca na kolana, albo chociaż TROCHĘ nie rzuca ;)No zdecydowanie za wybredna jestem. A jak już się ktoś pyta, to odpowiadam prawdziwie i krótko: nie mam ale miewam. I też się zamykają. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_r Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 11:56 Ponieważ w nocy zamieniam się w ogra.. ------------------- Sudoku wciąga.. Odpowiedz Link Zgłoś
pijawka_lekarska Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 13:10 - Bo chrapię, ziewam jak wilk, siorbię i mlaszczę, czytam przy jedzeniu i ani mi sie śni z tego rezygnować! Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 11.06.08, 00:08 Pikne :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaba4 Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 13:12 Jest tylu fajnych facetów, po co się ograniczać do jednego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 13:55 odpowiadam; ze czekam na rycerza na bialym koniu; o aparycji clarka gabla spojrzeniu bruca wilisa i inteligencji einstaina Zwykle zaczynaja mnie traktowac jak nieszkodliwa idiotke i daja spokoj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 14:08 co za durne pytanie! odpowiadaj "dlaczego cię to interesuje?" Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 15:04 Powiedz, że szukasz kogoś w stylu Ville Valo i nie możesz znalezc takiego oryginała:) Odpowiedz Link Zgłoś
siaska22 Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 15:35 hmm.. jak ja to dobrze znam :) Mnie to zabija inna rzecz, a mianowiec to ,że odkąd skończyłam 25 lat wszycy chcą mnie swatać. Każdy ma dla mnie jakiegoś cudnego kandydata - jak mnie to wkurza!! Czuje się wtedy jak niepełnosprawna dziewuszka ,która jest juz tak żałosna i bezradna że trzeba jej pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
firmenell Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 11.06.08, 17:01 no bo niestety to prawda, kazdy kto nie potrafi sobie kogos znalezc jest Odpowiedz Link Zgłoś
luzuwiecej Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 15:43 bo mam wibrator :) Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 16:01 Spytaj się, dlaczego się tym tak interesuje, w końcu to nie sprawa tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
pasqda1 Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 16:17 Sorry, ja też trochę zboczę z tematu, ale identycznie doprowadzające do szału jest pytanie (najczęściej z wykrzyknikiem na końcu): Dlaczego jesteś taka chuda??? Tudzież stwierdzenie: Boże, jaka ty jesteś chuda! (babcie, ciocie, koleżanki, znajome - o dziwo, tylko kobiety, żaden facet z siebie tak durnego okrzyku nie wydaje...) Dlaczego nikt nie pyta garbatego, dlaczego jest garbaty, a grubego, dlaczego jest TAKI gruby! Czy tak trudno zrozumieć, że osobie chudej też jest przykro, gdy słyszy taki tekst? Że najczęściej nic z tym nie może zrobić, choćby jadła za trzech (mój przypadek), bo ma taką przemianę materii? Właściwie to grubemu prędzej można by zarzucić, że gruby, bo często to jego wina (przejada się, nie uprawia sportów, nie dba o siebie itp.), choć oczywiście w ogromnej części przypadków to też wynik choroby, genów, przemiany materii - i choćby się głodził i nie wychodził z siłowni, nic na to nie poradzi. Czy tak trudno o odrobinę kultury i powstrzymanie się od idiotycznych komentarzy na widok innych??? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysssska Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 16:37 Zgadzam się! Też jestem chuda i nie cierpię, jak ktoś mi to wypomina. Czemu nie mam faceta? Uważam, że mogę z tym jeszcze poczekać. :P Odpowiedz Link Zgłoś
turzyca Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 12.06.08, 15:29 Jesli Cie to jakos pocieszy, to z osobami grubymi tez zaczynaja ten temat. Z tradzikowcami rowniez. Z osobami o malym biuscie. I z osobami o duzym biuscie. Pewnie jeszcze sporo by sie niedelikatnych tematow znalazlo. Niektorzy ludzie sa glupi i tyle. Mozna sprobowac ich wytresowac, zeby trzymali buzie na klodke, zerwac znajomosc albo zaczac ignorowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 16:23 "Alez mam - twojego!" Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Jak odpowiedzieć na: "Dlaczego nie masz facet 10.06.08, 16:27 cale szczescie jestem za stara, zeby mi zadawano takie pytania :) poczekaj jeszcze kilka lat i juz nie beda zadawac :) Odpowiedz Link Zgłoś
tricolour Bo mnie nie stać... 10.06.08, 16:31 ... mentalnie (często), finansowo (rzadko), z powodu kompleksów lub uprzedzeń wyniesionych z poprzednich związków. Mówiąc krótko: z braku wystarczających zasobów. Odpowiedź powinna być jasna, by była wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś