prymabaleryna 10.06.08, 20:45 znowu po pijaku się wygadałam. obiecuję sobie zawsze, że jakoś się bede wstrzymywac bo to takie moje tajemnice. i kurde znowu to zrobilam. yyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prymabaleryna Re: asz durna ja 10.06.08, 20:50 co myślę, co czuję - ale po pijaku to zdecydowanie nadgorliwie wszystko oceniam i gadam nie do tych osób, co trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: asz durna ja 10.06.08, 20:52 Hihi, to powiedziałaś do kogoś o tym co czujesz do kogoś innego? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
prymabaleryna Re: asz durna ja 10.06.08, 20:53 właśnie mam problemy z dokładnym przypomnieniem sobie tego, co powiedziałam. ale możesz mieć rację. o kurde. Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: asz durna ja 10.06.08, 21:08 Niestety język sie rozwiązuję... Ja też czasami za dużo powiem, ale na szczęście nigdy aż tak żebym miała sobie w łeb strzelać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
prymabaleryna Re: asz durna ja 10.06.08, 21:11 strzelać nie będę, ale spojrzeć w oczy tej osobie tyż mi trochę głupio Odpowiedz Link Zgłoś
rose-ana Re: asz durna ja 10.06.08, 21:14 Eee tam, weź głęboki oddech i nie myśl o tym.:) Odpowiedz Link Zgłoś