skrzydla.do.wewnatrz 17.06.08, 21:47 jak powiedzieć chłopakowi, który się zakochał, że ja nie. on jest super kolegą i nic więcej, i nie mogę stracić z nim kontaktu. ale miłości z tego nic a nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enith Re: on kocha ja nie 17.06.08, 21:59 Chyba nie da rady być dalej przyjaciółmi, jeśli jedno z was się poważnie zaangażowało uczuciowo. Musisz mu powiedzieć, że nie odwzajemniasz jego miłości i przełknąć, jeśli zechce się od ciebie odciąć lub ochłodzić wasze stosunki. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydla.do.wewnatrz Re: on kocha ja nie 17.06.08, 22:02 to nie przyjaciel nawet, dwa spotkania tylko. ale pół roku gadki na GG. uwielbiam go w tym świecie. no wiecie, windowsowym. Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: on kocha ja nie 17.06.08, 22:06 > uwielbiam go w tym świecie. no wiecie, windowsowym. I w tym świecie radzę ci pozostać z tą znajomością, jeśli nie jesteś zainteresowana zacieśnianiem kontaktów. Kiedyś będziesz musiała mu napisać prawdę, im szybciej to zrobisz tym lepiej dla ciebie i dla niego. Nie pozwól, by zaangażował się jeszcze bardziej i licz się z tym, że może to oznaczać koniec waszej znajomości. Lepsze to jednak, niż udawanie, że odwzajemniasz uczucia tylko po to, by mieć partnera do gadek przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: on kocha ja nie 17.06.08, 22:25 skrzydla.do.wewnatrz napisał: > jak powiedzieć chłopakowi, który się zakochał, że ja nie. skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydla.do.wewnatrz Re: on kocha ja nie 17.06.08, 22:46 powiedział. napisał. mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: on kocha ja nie 17.06.08, 23:01 odpowiedz odpisz nie wdawaj się w długie dyskusje facet ma prawo wiedzieć, na czym stoi Odpowiedz Link Zgłoś