effa4 22.06.08, 16:40 pałać do kogoś miłością i nienawiścią? Teoretycznie paradoks, a jednak mi się przytrafił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponent Re: można jednocześnie 22.06.08, 16:42 effa4 napisała: > pałać do kogoś miłością i nienawiścią? Teoretycznie paradoks, a jednak mi się > przytrafił. można spoko. Tak i odwrotnie. Siła uczuć :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: można jednocześnie 22.06.08, 16:43 Wydaje mi się, że nie. Ale ja jestem płaska chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: można jednocześnie 22.06.08, 16:45 Jasne. Można pałać nienawiścią i chcieć się przytulić za każdym razem jak się go widzi i odpuścić wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ursz-ulka Re: można jednocześnie 19.11.08, 12:17 Ja tak mam caluśki czas... I nieraz nie wiem - czyto normalne czy już leczyć?? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt pytanie spoznione historycznie :) 22.06.08, 17:03 pabolsze czitaj - pamiensze piszi :) zjawisko szeroko znane i wielkrotnie opisane w literaturze: np. po niemiecku nazywa sie to: Hassliebe po angielsku : hate love Odpowiedz Link Zgłoś
facettt lubie 22.06.08, 17:13 gdy podaje sie cel pytania retorycznego :) podaj. w koncu w pytaniu retorycznym - nie ono samo jest wazne - a cel jego postawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Nie... 22.06.08, 17:25 effa4 napisała: sądziłam, że to oczywiste wlasnie nie. jaki jest cel stawiania pytania - na ktore odpowiedz jest oczywista? w realu moga byc rozne: pogadac o niczym zdenerwowac kogos zwrocic na siebie uwage... a tu? powiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: Nie... 22.06.08, 17:31 effa4 napisała: >> Wam to trzeba tak wprost!:) ano tak. prosci jestemy. wiec wydus w koncu :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: pytanie spoznione historycznie :) 22.06.08, 17:10 Literatura czasem opisuje fikcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponent Re: można jednocześnie 22.06.08, 17:11 effa4 napisała: > pałać do kogoś miłością i nienawiścią? Teoretycznie paradoks, a jednak mi się > przytrafił. Pałam nienawiścią za to, ze tak pałam miłością :D Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: można jednocześnie 22.06.08, 17:12 Jest taka piosenka Def Lepard: When love and hate collide :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_xl Re: można jednocześnie 19.11.08, 13:46 Można, ja tak mam:) I nie wiem co z tym robić, ale może to tak po prostu zostawić. Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: można jednocześnie 19.11.08, 14:23 oczywiście, że tak. Tyle, że nie wiem czy to miłość. Chyba raczej tylko namiętność. Odpowiedz Link Zgłoś