Gość: Mika IP: 2.4.STABLE* / *.4web.pl 23.09.03, 11:55 Dziewczyny powiedzcie jak stosować antidral, czy jest to bezpieczny antypespirant i czy faktycznie tak skutecznie redukuje pocenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: antypespirant antidral IP: *.devs.futuro.pl 23.09.03, 13:34 poszukaj w wyszukiwarce tego hasla, na forum Uroda byl ten temat wielokrotnie poruszany.Podjerzewam,ze stosuje sie go tak samo jak Etiaxil - na noc,na sucha skore pod pachami,raz na tydzien.Ale poszukaj na Urodzie,tam znajdziesz wiecej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakasik Re: antypespirant antidral IP: *.gliwice.pik-net.pl 23.09.03, 13:41 Wszystko dot. stosowania znajdziesz na etykiecie antidralu. Osobiście uważam, że jest świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq1 Re: antypespirant antidral IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.03, 18:38 Nie jestem dziewczyną , ale mężczyzną , czyli pytanie teoretycznie nie do mnie. O Antidralu , jako o środku kosmetyczno-medycznym przeciw skuktom nadmiernego pocenia się mogę jednak się wypowiedzieć : jest skuteczny. Dokładne wskazówki , jak go stosować , znajdziesz w załączonej do opkaowania ulotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: antypespirant antidral IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 19:00 Jest bardzo skuteczny. Uważaj tylko na podraznioną skórę - jest dość inwazyjny i trzeba go używać umiarkowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: antypespirant antidral IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 23.09.03, 21:40 Używałam go dawno temu, był rzeczywiscie skuteczny ale musiałam przerwać ponieważ po pewnym czasie bardzo mi podrażnił skórę mimo ,że stosowałam go według zaleceń. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś