Dodaj do ulubionych

antypespirant antidral

IP: 2.4.STABLE* / *.4web.pl 23.09.03, 11:55
Dziewczyny powiedzcie jak stosować antidral, czy jest to bezpieczny
antypespirant i czy faktycznie tak skutecznie redukuje pocenie
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: antypespirant antidral IP: *.devs.futuro.pl 23.09.03, 13:34
      poszukaj w wyszukiwarce tego hasla, na forum Uroda byl ten temat wielokrotnie
      poruszany.Podjerzewam,ze stosuje sie go tak samo jak Etiaxil - na noc,na sucha
      skore pod pachami,raz na tydzien.Ale poszukaj na Urodzie,tam znajdziesz wiecej
      informacji.
    • Gość: jakasik Re: antypespirant antidral IP: *.gliwice.pik-net.pl 23.09.03, 13:41
      Wszystko dot. stosowania znajdziesz na etykiecie antidralu. Osobiście uważam,
      że jest świetny!
    • Gość: qq1 Re: antypespirant antidral IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.09.03, 18:38
      Nie jestem dziewczyną , ale mężczyzną , czyli pytanie teoretycznie nie do mnie.
      O Antidralu , jako o środku kosmetyczno-medycznym przeciw skuktom
      nadmiernego pocenia się mogę jednak się
      wypowiedzieć : jest skuteczny. Dokładne wskazówki , jak go stosować ,
      znajdziesz w załączonej do opkaowania ulotce.

• Gość: pom Re: antypespirant antidral IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.09.03, 19:00
      Jest bardzo skuteczny. Uważaj tylko na podraznioną skórę - jest dość inwazyjny
      i trzeba go używać umiarkowanie.
      • Gość: S Re: antypespirant antidral IP: *.widzew.net / 10.20.23.* 23.09.03, 21:40
        Używałam go dawno temu, był rzeczywiscie skuteczny ale musiałam przerwać
        ponieważ po pewnym czasie bardzo mi podrażnił skórę mimo ,że stosowałam go
        według zaleceń. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka