tupp 23.06.08, 17:07 został tydzień do obrony... no i właśnie uświadomiłam sobie, że to tylko tydzień no i normalnie sie zestresowałam. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vader.darth Re: panika :) 23.06.08, 17:07 spoko znasz kogoś kto się nie obronił bo ja nie .... Odpowiedz Link Zgłoś
tupp Re: panika :) 23.06.08, 17:11 no ja też nie, ale zawsze mogę być wyjątkiem dla potwierdzenia reguły:) Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: panika :) 23.06.08, 17:12 Ja znam, ja :D Ale nie wiem, czy ta osoba umiałaby posta sklecić na forum, głupia była niemożebnie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
vader.darth Re: panika :) 23.06.08, 17:13 no własnie należy takiemu osobnikowi zrobic fote i patrzec na nią w chwili zwątpienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: panika :) 23.06.08, 17:14 obrona to jak pogrzeb. Nie moze sie nie udać. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: panika :) 23.06.08, 17:25 Ja o terminie własnej obrony dowiedziałam się tydzień przed. Poszło gładziutko.;) Odpowiedz Link Zgłoś
vader.darth Re: panika :) 23.06.08, 17:30 ja poszedłem na obrone z ekomomii i... komisja daje mi dziwne pytania - bardzo dziwne - myślę że chamocie chcą mnie uwalić bo zawsze dużo prawdy mówiłem to teraz mam - bronię się dzielnie gdzieś tak na 3 z dwoma bo nie mam pojęcia o co mnie pytają po kolejmym pytaniu - ostatnim o metodologię badań mówię ze w pracy nie mama badań i.... okazało się że wzieli pracę nie moją przeglądali i zadawali pytania - nawet kurna promotor nie załapał że to nie moja praca !! ale większość czasu wysyłał SMSy Odpowiedz Link Zgłoś