Gość: mioo IP: 150.254.102.* 23.09.03, 14:17 nie mam faceta od dwoch lat, seksu w zwiazku z tym tez nie, troche smetnie, ale jakos nie moge nikogo nalezc. czemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gerpart czester Re: faceci IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 14:23 hmmm sprobuj moze wiecej "wychodzic do ludzi" - kino, imprezka, itd. ale nie szukaj specjalnie na sile - to przynosi odwrotny efekt. Glowa do gory, na pewno kogos spotkasz (kazda potwora znajdzie swojego adoratora) :), powodzenia i wytrwalosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newman Re: faceci IP: 195.205.190.* 23.09.03, 14:24 Pewnie z tego samego powodu co prawie wszyscy: to co życie nam podsuwa zawsze wydaje się jeszcze nie tym na co liczymy. I czekamy, czekamy, czekamy...... na coś wyjątkowego, lepszego niż mają inni. Jesteśmy ślepi! I jesteśmy sami. Ja zresztą też, ale coż, takie jest życie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mioo Re: faceci IP: 150.254.102.* 23.09.03, 14:27 chlip, wczesniej moglam nawet sobie wybierac faceta, a teraz nic, mam kumpli,albo znajomych, i nawet jak on misie podoba, tonic nie robie, bo sie boje e mnie odrzuci. tak to jest, do bani. A wlasnie, nalezymowic faetowi, ze sie podoba??? Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka O, zobacz ilu bezdomnych się zgłosiło! 23.09.03, 14:31 A facet nie grzyb, nie trzeba jeździć po niego do lasu, wystarczy wyjść na ulicę. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
capa_negra Re: O, zobacz ilu bezdomnych się zgłosiło! 23.09.03, 14:51 Świete słowa - ja mojego w krzachach teznie szukałam, normalnie na parkingu przy smietniku mnie dopadł :-))na spacerze z psem :-)) O właśnie może pies by pomógł zawrzec jakąś sensowna znajomośc ???? Podobni luszie którzy lubia zwierzęta sa dobrzy.. wiec :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Capa! 06.10.03, 14:09 capa_negra napisała: > przy smietniku mnie dopadł :-))na spacerze z psem :-)) Hehehe ;) To teraz to się tak ładnie nazywa "spacerem z psem"? Co robiłaś na śmietniku, przyznaj się! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazia Re: O, zobacz ilu bezdomnych się zgłosiło! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 11:48 no nie, i co trzeba szczerzyć zęby do każdego? pytać o godzinę? bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: faceci IP: *.acn.waw.pl 23.09.03, 16:39 Brak mężczyzny na stałe nie musi oznaczać przymusowego celibatu. Niezobowiązująco też jest przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq1 Re: faceci IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.09.03, 00:13 A naprawdę szukasz mężczyzny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio Re: faceci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 17:15 Latwo powiedziec, wychodz do ludzi. Chodze czesto do knajpy, ale nie sama, bo mi glupio, tylko z kumpelami, i nikogo jeszcze w ten sposob nie poznalam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iif Re: faceci IP: *.novum.amu.edu.pl 06.10.03, 13:54 W knajpie to ja raz tylko faceta poznalam, ale to byla taga zbiorowa blind date. A moze w jakims zespole, stowarzyszeniu, jakis sport? Tam sa faceci... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: faceci 06.10.03, 14:09 Gość portalu: mioo napisał(a): > nie mam faceta od dwoch lat, seksu w zwiazku z tym tez nie, troche smetnie, > ale jakos nie moge nikogo nalezc. czemu? może byś dookreśliła, w jakim celu potrzebujesz faceta? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Triss Merigold Re: faceci IP: *.acn.waw.pl 06.10.03, 22:31 Sympatyczni faceci (przynajmniej na pierwszy rzut oka) chodzą na sporty walki. Wbrew pozorom aikido, judo, karate shotokan, wcale nie przyciągają szczeniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazia Re: faceci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 11:50 Gość portalu: Triss Merigold napisał(a): > Sympatyczni faceci (przynajmniej na pierwszy rzut oka) chodzą na sporty walki. > Wbrew pozorom aikido, judo, karate shotokan, wcale nie przyciągają szczeniaków. I co, trza iść na aikido i walczyć z nimi :))) wyśmieją cię, albo zadziała męski szowinizm Odpowiedz Link Zgłoś