lajton Re: Czy to prawda, że jak się nie znajdzie faceta 08.07.08, 20:09 ja nie szukałam zza katedry MNIE wypatrzono Odpowiedz Link Zgłoś
lola_sofija Re: Czy to prawda, że jak się nie znajdzie faceta 09.07.08, 11:01 Moja 30-letnia koleżanka żartuje,że teraz to już jej zostali faceci z drugiej półki, z tzw. odzysku, po przejściach. Coś w tym musi być. Na studiach jednak prowadzi się dużo bardziej aktywne życie towarzyskie niż potem kiedy większość znajomych jest już zajętych. Co nie zmienia faktu,że miłość życia można spotkać w każdym wieku:) Odpowiedz Link Zgłoś
tengoku77 Nie 09.07.08, 14:00 To ciekawe, bo mną faceci interesują się właśnie teraz.. a jestem już po studiach.. Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva a znasz jakichs wolnych? :) 09.07.08, 15:53 bo moi znajomi prawie wszyscy zajeci, tzn wszyscy, ale raz na jakis czas poznaje kogos wolnego, ale to sa ciekawe przypadki :) bo wszyscy sie wiaza :) mnie chyba nic do tego nie zmusi, chyba, ze dyrektor mnie zechce :) Odpowiedz Link Zgłoś
niunianiu Re: Czy to prawda, że jak się nie znajdzie faceta 09.07.08, 14:16 moja koleżanka jest przykładem, że tak dziewczyny robią, czyli idą na studia po męża, ona nawet to głośno mówiła i dopięła swego! znalazła faceta, wyszła za niego i rzuciła studia ale ona to nie wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Czy to prawda, że jak się nie znajdzie faceta 09.07.08, 15:29 a Ty nie masz faceta? to prawda, ze na studiach byl duzy wybor wolnych, ktorzy mnie chcieli, a teraz praktycznie wszyscy zajeci, ale czasem mozna spotkac wolnego, najczesciej wybrednego :) pytanie po co w ogole na sile szukac... jesli ktos Ci przypadnie do gustu, to bierz, jesli nie to zyj spokojnie :) mi np nie przeszkadza, ze jestem sama. zawsze bylam wybredna i teraz przynajmniej moge byc zakochana w kims, kogo naprawde uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva dla mnie polowanie na meza jest b nienaturalne 09.07.08, 15:34 zawsze robilam, co chce, a na to akurat nie mam ochoty, nie chce byc z kims, kto jest dla mnie obcy i sie meczyc, juz wole byc sama faceci, ktorym dalam kosza maja teraz atrakcyjne zony, dziewczyny a dla mnie oni nie byli idealni :) Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: dla mnie polowanie na meza jest b nienaturaln 09.07.08, 16:06 mahadeva napisała: >... a dla mnie oni nie byli idealni :) I zostaniesz starą nie wystarczająco eksploatowaną cipą szukająca ideału;) Bierz co dają!!! PS Co rzecze psychoterapeuta? Daje jekieś nadzieje? [Osobiście watpię :(((] Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: dla mnie polowanie na meza jest b nienaturaln 09.07.08, 16:10 cos tam probowal powiedziec, ale go zakrzyczalam :) bo ja naprawde nie rozumiem o co chodzi z tymi zwiazkami, czy tylko o seks? Odpowiedz Link Zgłoś
paranormalny Re: Czy to prawda, że jak się nie znajdzie faceta 09.07.08, 15:44 liisa.valo napisała: > na studiach, to potem się już nie znajdzie? Prawda w 99,5%!!!!!!!!!!!!!! Liisa, a ja cię brałem za inteligentną!!!! Przepraszam, już więcej nie będę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 aaaaaaa muszę znaleźc męża 09.07.08, 16:10 taka była piosenka o panience z prowincji, która na studia do warszawy przyjechała, żeby własnie szukac męża. Odpowiedz Link Zgłoś
nientepaura Re: Czy to prawda, że jak się nie znajdzie faceta 09.07.08, 17:07 ooo, to już nie znajdę, idę popłakać w kąciku <lol> np Odpowiedz Link Zgłoś