Dodaj do ulubionych

Dziwne pytanie!!

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 14:32
Zwracam sie z takim napewno dla wiekszosci dziwnym pytaniem otoz moja zona
kiedy jeszcze nie byla moja zona duzo cwiczyla na steperze,rowerku i ogolnie
chodzila na fitness.W zwiazku z czym wydluzyla sobie boczne miesnie ud(te
zewnetrzne) kiedys w tym miejscu miale takie wystajace boki natomiast teraz
nawet jak przytyje tkanka tluszczowa w tym miejscu nie odklada sie.Moje
pytanie jest nastepujace czy jest mozliwosc powrotu do stanu poprzedniego
(poniewaz zarowno ja jak i ona tego chcemy)co zrobic zeby rozbic(lub skrocic)
te wydluzone miesnie tak aby ponownie zwiotczaly i zeby w tym miejscu
ponownie nastąpilo znaczne odkladanie sie tkanki tluszczowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: Dziwne pytanie!! IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 28.09.03, 14:38
      a po co jej tkanka tłuszczowa w tym miejscu? niech sie cieszy że jej nie ma!
      • Gość: Marek Re: Dziwne pytanie!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 14:51
        Ale ona chce ja miec w tym miejscu i ja rowniez tego chce poniewaz nie podobaja
        mi sie takie proste meskie nogi u kobiet!!
      • Gość: Marek Re: Dziwne pytanie!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 03:38
        Moje pytanie bylo jak najbardziej powazne.Czy naprawde nikt nie moze mi na nie
        udzielic odpowiedzi?
        • graeme Re: Dziwne pytanie!! 30.09.03, 04:12
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> Moje pytanie bylo jak najbardziej powazne.Czy naprawde nikt nie moze mi na
          nie
          > udzielic odpowiedzi?

uspokoj sie marek:))
          wszystko jest kwestia czasu. metabolizm i anatomia predzej czy pozniej zmienia
          wyglad twojej zony. wszyscy sie zmieniaja.
          bardzo duzo zalezy wlasnie o tzw. typu anatomicznego czlowieka. szczegolnie u
          kobiet, u ktorych odkladanie tkanki tluszczowej jest klarowniej rozlozone niz u
          mezczyzn. jezeli twoja zona jest, powiedzmy z natury szczupla w biodrach, a ma
          tendencje obrastania tkanka tluszczowa w ramionach i piersiach, to bardzo
          ciezko bedzie cos w tym wypadku zmienic. jezeli jest typem astenika, bedzie
          miala sporo klopotu zeby sie oblozyc tluszczem.
          jednym slowem, albo raczej dwoma, zlozony problem.
          • Gość: Marek Re: Dziwne pytanie!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 05:55
            Wielkie dzieki Graeme!!Wreszcie ktos odpowiedzial:)Otoz ona ma tendencje do
            tycia w biodrach i zawsze miale dosyc szerokie biodra.Ale mi chodzi o takie
            wystajace boki ponizej bioder(gorna zewnetrzna czesc ud)ktora kiedys miala
            bardzo szeroka i wystajaca(taka pupa w ksztalcie gruszki),ale teraz po tych
            wszystkich fitnesach,steperach i rowerkach miesien w tym miejscu sie wydluzyl i
            i tkanka tluszczowa w tym miejscu bardzo slabo sie odklada.Chodzi mi o to czy
            sa jakies sposoby rozbicia(skrocenia,zwiotczenia)tego miesnia tak aby ponownie
            w tym miejscu odkladala sie tkanka tluszczowa?
            Dziekuje wszystkim zyczliwym osobom za odpowiedz i pozdrawiam serdzecznie!!Marek
    • melinek Mam jeszcze dziwniejsze pytanie!! 30.09.03, 11:24
      Dlaczego cwiczyla? Czy nie po to, by miec smukla figure?
      • Gość: Marek Re: Mam jeszcze dziwniejsze pytanie!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 11:42
        Tak ale teraz chce miec bardziej kobieca figure.
        • Gość: Klara Re: Mam jeszcze dziwniejsze pytanie!! IP: 2.5.STABLE* / *.pl 30.09.03, 11:46
          a dlazcgeo wtedy nei chciala???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka