ulryka.nepomucena 19.07.08, 00:04 jeśli tak to w jaki sposób to zrobić? muszę odnaleźć pewną osobę i znam tylko jej imię i nazwisko (jedno i drugie popularne) i numer pesel. P.S. proszę nie pisać, żebym poszukała na naszej klasie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kucurek Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 20.07.08, 21:46 Da się :) Trzeba tylko dotrzeć do odpowiedniej instytucji ktora zajmuje sie zbieraniem informacji o ludziach czyli o nas. Oczywiście wszystko nieoficjalnie Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 20.07.08, 21:50 kucurek napisała: > Da się :) Trzeba tylko dotrzeć do odpowiedniej instytucji ktora > zajmuje sie zbieraniem informacji o ludziach czyli o nas. Oczywiście > wszystko nieoficjalnie CIA, KGB, wywiad izraelski, Odpowiedz Link Zgłoś
kucurek Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 20.07.08, 21:55 nie musi być to CIA lub KGB wystarczą nasze skromne instytucje - czyli ZUS, US itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 20.07.08, 21:55 ... policja, pani w urzedzie miasta nudzaca sie w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 20.07.08, 21:51 Zgodnie z Ustawa o ochronie danych osobowych - jak najbardziej ;-). Zgodnie z ta sama ustawa bedziesz miec problem, zeby sama namierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza przeczytałam: problem, żeby sama siebie namierzyć 20.07.08, 21:58 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: przeczytałam: problem, żeby sama siebie namie 20.07.08, 21:58 A to tylko po jakiejs solidnej dawce % ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: przeczytałam: problem, żeby sama siebie namie 20.07.08, 22:01 pawel1940 napisał: > A to tylko po jakiejs solidnej dawce % ;-). > Myślisz, że nawet pesel nie pomoże? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: przeczytałam: problem, żeby sama siebie namie 20.07.08, 22:01 pawel1940 napisał: > A to tylko po jakiejs solidnej dawce % ;-). > Piękne! Chyba zacznę cię podrywać! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: przeczytałam: problem, żeby sama siebie namie 20.07.08, 22:07 Yyyyy, ze niby na procenty lecisz? To teraz ustalmy, czy odczytalas to jako alkohol czy jako miesieczne zyski z inwestycji ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: przeczytałam: problem, żeby sama siebie namie 20.07.08, 22:10 pawel1940 napisał: > Yyyyy, ze niby na procenty lecisz? To teraz ustalmy, czy odczytalas to jako > alkohol czy jako miesieczne zyski z inwestycji ;P Alkohol. Na procenty nie lecę. Lecę natomiast na inteligencję i poczucie humoru. Wykazujesz jedno i drugie w dużych ilościach. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: przeczytałam: problem, żeby sama siebie namie 20.07.08, 22:51 Ojej, bo sie zaczerwienie. Czyli, ze jak mam nadmiar to czesc moge sprzedac, zeby powiekszyc te zyski z inwestycji? ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: przeczytałam: problem, żeby sama siebie namie 21.07.08, 15:36 pawel1940 napisał: > Ojej, bo sie zaczerwienie. Czyli, ze jak mam nadmiar to czesc moge sprzedac, > zeby powiekszyc te zyski z inwestycji? ;-). > Jak znajdziesz kupca, czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: przeczytałam: problem, żeby sama siebie namie 21.07.08, 15:46 > Jak znajdziesz kupca, czemu nie? Twierdzisz, ze w spoleczenstwie tak malo chetnych by bylo? :-). Ale widzisz, widzisz do czego doprowadzilas? Przez Ciebie dopuscilem sie aktu zaczerwienienia ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: przeczytałam: problem, żeby sama siebie namie 21.07.08, 15:54 pawel1940 napisał: > > Jak znajdziesz kupca, czemu nie? > > Twierdzisz, ze w spoleczenstwie tak malo chetnych by bylo? :-) Społeczeństwo nasze inteligencji nie ceni, chyba że finansową (tzn. "trzepanie kasy") . > Ale widzisz, widzisz do czego doprowadzilas? Przez Ciebie dopuscilem sie aktu > zaczerwienienia ;-). > Odpowiedz Link Zgłoś
pawel1940 Re: przeczytałam: problem, żeby sama siebie namie 21.07.08, 16:57 > Społeczeństwo nasze inteligencji nie ceni, chyba że finansową (tzn. "trzepanie > kasy") No co Ty, przeciez kazdy/a sadzi, ze jest inteligentny/a :> A moze inteligencja finansowa to jakis nowy rodzaj? Cos jak inteligencja emocjonalna? I wkrotce doczekamy sie prac badawczych na ten temat :-). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: przeczytałam: problem, żeby sama siebie namie 22.07.08, 00:37 > No co Ty, przeciez kazdy/a sadzi, ze jest inteligentny/a :> Aha, a 90% się strasznie cieszy, jak może dowieść, że "X taki inteligentny, a nie wiedzie mu się w życiu!" Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 21.07.08, 10:08 Kurde, napisałabyś to miesiąc temu i bym Ci pomogłam, bo mój brat miał dostęp do takich danych...ale zmienił pracę :( [pracował w call center zajmującym sie prawami jazdy] Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 21.07.08, 17:32 > Kurde, napisałabyś to miesiąc temu i bym Ci pomogłam, bo mój brat miał dostęp d > o > takich danych...ale zmienił pracę :( O widzę, że brat miałby pewien problem z wywiązywaniem się z obietnicy zachowania tajemnicy służbowej. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
delayla Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 22.07.08, 10:53 Dziekuje, dziekuje.. ale chyba nie mnie się ono należy...? I jakos się jeszcze w życiu nie spotkałam z kompetentnymi pracownikami call center, hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiaczek Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 21.07.08, 15:43 A więc na dobrą sprawę znasz datę urodzenia. Wiesz zatem, ile ta osoba ma lat. Może idź tym tropem,może na coś wpadniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
m.nikla Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 21.07.08, 15:46 z tego co wiem w ZUSie pierwsza lepsza urzedaska nie sprawdzi, bo maja zakaz -moglaby z roboty wyleciec za to :D Odpowiedz Link Zgłoś
5er Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 21.07.08, 17:05 Tak, sa takie GPSy, PGPSy, które namierzają Odpowiedz Link Zgłoś
kot-schroedingera Re: czy da się namierzyć człowieka przez nr pesel 22.07.08, 14:21 Centralne Biuro Adresowe, Warszawa, ul. Kazimierzowska 60. Złożenie wniosku kosztuje ok. 30 zł. Tylko musisz mieć interes prawny, żeby go złożyć. I lepiej zrobić to osobiście - odpowiedź będzie po 2-3 tygodniach. Przy wysyłce listem poczekasz parę miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś