Dodaj do ulubionych

Problem z kobieta

14.10.08, 19:56
Z gory przepraszam za wszelkie bledy, ale w wieku 8 lat oposcilem polske...

Ponad miesiac temu poznalem dziewczyne. Chodzimy do tego samego uniwerstetu, na tem sam dzial ale jestesmy w innej klasie. Ona od razu zaczela o mnie mowic co swoich kolezanek, ze sie jej podbam itd itp.
W stosunku do mnie zaczela sie zachowywac jak dziewczyna, aler z drugiej strony, czasem bez powodu mnie ignorowala, i zamiast podejsc do mnie, podchodzila do moim przyjaciol i z nimi rozmawiala. A nastepnego dnia miala do mnie prestensje ze ja ignoruje i ze myslala ze cos miedzy nami jest. o co chodzi?

Ja rowniez ja bardzo lubie i dwa razy wyszlismy razem na obiad, ona to nazwala randka, i za drugim razem mi powiedziala ze ma...chlopaka. Chociaz ze na 99% nie ma. Pozatym jak powiedziala miala trudne dziecinstwo i czasem jak jest ze mna dostaje telefon i nagle staje sie smutna i dalej poprostu nie da sie z nia rozmawiac.

PO tym jak mi powiedziala ze ma chlopaka ja zaczelalem ja troszke ignorowac, ale ona byla dla mnie poprostu zbyt mila, chodzilismy na przerwach razem i zawsze ona mnie trzymala za reke. Wypytywala o mnie kolegow i kolezanki. Wczoraj sie troche poklocilismy, i ja spytalem czy na prawde ma tego chlopaka, bo ja chce wiedziec na czym stoje. Ona tylko powiedziala ze to SKOMPLIKOWANE, a dlaczego skomlikowane to mi nie powiedziala bo nie mogla.
O co w tym wszystkim chodzi?

Dzis do niej zadzownilem i poprosilem o spotkanie, a ona na to'po co?', powiedzialem ze musimy porozmawiac, ona 'nie ma o czym',
wic chcialem tylko z nia , ona powiedzaila ze jest zajeta i nie moze.

O co w tym wszystkim chodzi? dziewczyna zachowuja sie jakby chciala ze mna byc, sama mi o tym mowi, przytula, mowi mile slowka, czasem jest dla mnie niemila i mnie ignoruje. CO moze byc skomplikowanego i dlaczego nie chce o tym mowic?
Obserwuj wątek
    • wyssana.z.palca Re: Problem z kobieta 14.10.08, 20:00
      ile ona ma lat? laska jakas pokrecona, dziecinna, niezdecydowana,
      sama nie wie czego chce, gra z Toba w jakies glupie dziwne gierki
      dla mnie (tez dziewczyny) niezrozumiale. a nie, przepraszam,
      zrozumiale w wieku 14 lat :)
      • goku000 Re: Problem z kobieta 14.10.08, 20:02
        Ona ma 18 lat.
        Tez mi sie wydaje ze tak sie zachowuja. Po tym jak mi powiedziala ze ma chlopaka, probowalem o niej zapomniec i prawie mi sie udalo, ale potem byla poprostu zbyt mila dla mnie... i znowu wrocila do mojego serca :(
        • acer100 Re: Problem z kobieta 15.10.08, 02:07
          ''do uniwersytetu''pęknę ze śmiechu,chyba zasadnicza rolnicza.
          • milla_swans Re: Problem z kobieta 15.10.08, 09:09
            acer100 napisała:

> ''do uniwersytetu''pęknę ze śmiechu,chyba zasadnicza rolnicza.

Czytaj uwaznie. Facet na poczatku przeprosil za slaba polska gramatyke, co wynika z faktu, ze nie mieszka w Polsce od 8. roku zycia.
            A zwazywszy na Twoja interpunkcje to... no coz... przyganial kociol garnkowi.
      • idasierpniowa28 Re: Problem z kobieta 14.10.08, 20:04
        A te klasy to napewno na uniwerku? Bo mnie się bardziej ta sytuacja
        kojarzy ze szkołą podstawową, czy gimnazjum, jak to się teraz
        nazywa :)
        • goku000 Re: Problem z kobieta 14.10.08, 20:05
          Tak na uniwerku w angli. Wiem dla mnie to tez tak wyglada. Ona jest pierwsza dziewczyna ktora tak sie zachowuje.
          • acer100 Re: Problem z kobieta 15.10.08, 02:10
            ten uniwersytet w ''angli''to Oxfort ,napisz coś po angielsku,bo po
            polsku ,piszesz bardzo słabo.
      • malwan Re: Problem z kobieta 14.10.08, 20:06
        Trafna uwaga!
        Dokładnie o tym samym pomyślałam. Trza się zachowywać racjonalnie i nie odwalać
        pokazówek. Dziewczyna jest ewidentnie niedojrzała.
        • goku000 Re: Problem z kobieta 14.10.08, 20:11
          Kiedy powiedzialem jej ze swoim zachowanie rani moje uczucia i ze powinna mi powiedziec wczesnije czego chce, odpowiedziala ze nie wiem nic o jej zyciu i ze nie powinnem oceniac, ze ona potrzebuaj czasu
          • wyssana.z.palca Re: Problem z kobieta 14.10.08, 20:13
            to co w niej jest takiego niesamowitego i wyjatkowego ze nie mozesz
            sobie dac z nia spokoju i znalez jakas normalna laske?
          • stedo Re: Problem z kobieta 14.10.08, 22:45
            Taa, to wygląda podejrzanie.Te napomknienia o trudnym dzieciństwie, jakiś
            enigmatyczny chłopak, który niby jest a go nie ma, telefony, które ją zasmucają,
            gdy jest z Tobą, niejasne słowa o jej życiu. To mi wygląda na problemy w domu
            typu molestowanie. I stąd może wynikać jej zagubienie i niedojrzałość.
            • goku000 Re: Problem z kobieta 14.10.08, 23:35
              Inna rzecz, ze ona innym osobo powiedziala ze mieszka z chlopakiem (tym ktorego tak na 95% nie ma) a mi ze z wujkiem.

POdejrzane jest takze ze nie mieszka z rodzicami, ktorzy mieszkaja na poludniu londynu a ona sie przeprowadzila na polnoc. Jak mi powiedziala nie chciala isc na studia z tymi osobami z ktorymi chodzila do szkoly cale zycie, chociaz ze byli to jej najlepsi przyjaciele.

Nie ma dobrego kontaktu z ojcem.

Co tydzien jezdzi do miasta oddalonego o 200 kilometrow, zeby miec sesja zdjieciowa, bo niby jest jakas tam modelka. Pokazywala mi te zdjecia, i widac ze sa profesjonalne. Ale zeby jezdzic tam co tydzien? I jescze wyglada na to ze ona nic z tego nie dostaje, bo wiecznie nie ma kasy, to wszystko jest bardzo podejrzane.

Ja nie mam nic przeciwko czekaniu. Ale powinna mi powiedziec choc troche, powod dla ktorego mam czekac. I ta wieczna zmiana nastrojow. Dzis jak do niej zadzownilem zeby sie spotkac byla bardzo nie mila i smutna.
              Nie wiem co mam z nia zrobic, praktyczne nic nie wiem o jej zyciu prywatnym. Sama mi to powiedziala.
              • stedo Re: Problem z kobieta 15.10.08, 01:49
                Widzisz, nie mogę dobrze zdefiniować w jak zażyłych stosunkach z nią jesteś. Czy
                ona wie że chciałbyś by była Twoją dziewczyną. I czy ona określiła swój stosunek
                do Ciebie że nie jesteś jej obojętny. Nie wiem czy jesteś w stanie szczerze z
                nią porozmawiać i powiedzieć jej że wg Ciebie zachowuje się nietypowo. I zapytać
                czy ma jakieś poważne problemy osobiste.Ew. zaoferować swoją pomoc. Ona musi
                nabrać do Ciebie zaufania. Bo jeśli faktycznie ma ona takie problemy to i
                zaburzone kontakty społeczne i dużą nieufność. Nie wiem czy zależy Ci na tyle na
                tej dziewczynie by się tak angażować w tak skomplikowany układ. Pozdrawiam.
                • goku000 Re: Problem z kobieta 15.10.08, 09:01
                  Powiedzialem jej ze chcialb ym byc dla niej czyms wiecej niz przyjacielem. Ona powiedziala to samo. Tylko ze musze czekac, bo to jest skomplikowane
                  • siwy_dzban Re: Problem z kobieta 15.10.08, 10:19
                    moze wkradl sie pedobear :P
    • seth.destructor Re: Problem z kobieta 14.10.08, 21:20
      No normalna tweenie... Albo ma pokręcone w głowie, wiesz,
      molestowanie seksualne, albo problem z płcią, albo jest shemale,
      albo religijna i sama nie wie, czego chce. Daj sobie spokój.
    • mamba8 Re: Problem z kobieta 15.10.08, 02:09
      według mnie to ona ma tego chłopaka a Ciebie zwodzi :) molestowanie seksualne?
      Skąd niby takie teorię...hmm?
      • mel.la Re: Problem z kobieta 15.10.08, 08:05
        Typ histrioniczny
        Kryteria:
        1. teatralność
        2. sugestywność
        3. płytka uczuciowość
        4. poszukiwanie docenienia (bycie w centrum)
        5. niestosowna uwodzicielskość
        6. koncentracja na atrakcyjności fizycznej

• goku000 Re: Problem z kobieta 15.10.08, 09:06
          To wszystko do niej pasoje
          • mel.la Re: Problem z kobieta 15.10.08, 09:15
            Gokuu00"To wszystko do niej pasoje "

Dlatego radzilabym Ci dac sobie spokoj z ta osoba.Ten typ tak ma...Moj cioteczny
            brat mial taka zone,a brat rodzony ma obecnie.
            Jezeli juz zacznie wyjawiac Ci prawde o swojej przeszlosci,zapewne dowiesz
            sie,ze chlopak wbijal jej szpilki lub gwozdzie w glowe(w doslownym znaczeniu)lub
            cos w tym rodzaju...
    • trust2no1 Re: Problem z kobieta 15.10.08, 08:43
      Z tego co wiem, UK to kraj na tyle duży, że znajdziesz w nim więcej
      niż jedną dziewczynę wartą zainteresowania. Coś się tak na tą
      konkretną zaparł? Nudzisz się w życiu?
      "Potrzebuję czasu" to nic innego jak ładnie zapakowane "spadaj i nie
      nudź. Jak nic lepszego nie znajdę to może do ciebie wrócę".
      Znajdź inny obiekt lokowania uczuć - inaczej skończysz jak makler z
      Wall Street (no dobra, u was to się nazywa City...)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka