melanie4 09.12.08, 15:04 Nie mam pojecia co kupic mamie na prezent. Ma 50 lat, jest nowoczesna, aktywna, pracuje. Perfumy, bizuteria, to juz jest nudne. Co kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna182-0 Re: Przezent dla mamy? 09.12.08, 15:12 wczoraj moja mama miała imieniny, a dziś urodziny i miałam ten sam problem, a gorzej bo z kasą krucho. Więc zadzwoniłam do brata u niego też z kasą krucho. Wpadliśmy na pomysł, ze jak się złożymy to kasy będzie więcej, ale dalej pomysłu brak. Więc kupiłam jej herbatę wiśnie z rumem (mama zawsze uwielbiała pić kawę, ale niestety już nie może), a do tego dwie szklanki ozdobne. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Przezent dla mamy? 09.12.08, 15:17 A może jakąś dobrą książkę? Albo- jak mama kawoszka to jakąś oryginalną kawę. A;lbo kolczyki jak noso i lubi. Mase fajnycvh rzeczy można kupić za niekoniecznie dużą kasę :) Odpowiedz Link Zgłoś
diamondbeach Re: Przezent dla mamy? 09.12.08, 15:16 Teraz na topie są takie bony prezentowe - np na kurs jogi, kurs tańca itp. albo degustację win. Jak twoja mama jest aktywna i lubi nowości to powinna być zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Przezent dla mamy? 09.12.08, 15:24 Ja mojej kupiłam pod choinkę zestaw kosmetyków vichy. Odpowiedni do jej wieku. Wiem że na pewno się nie obrazi a nawet ucieszy bo to kosztowny prezent(100pln) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Przezent dla mamy? 10.12.08, 22:15 kosztowny to jest laptop dla 8latka :D (zaczerpnięte z innego watku) Odpowiedz Link Zgłoś
lena575 Re: Przezent dla mamy? 09.12.08, 15:30 Korale do koszulowej bluzki, szeroki pasek, modna torebka z "wężowej" skóry, jedwabny albo kaszmirowy szal, Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Przezent dla mamy? 09.12.08, 19:56 Ja mam problem z potencjalną przyszła teściową, będę u nich w drugi dzień świąt i w zasadzie mogłabym też jej coś dać. Tylko kwestia co, jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Przezent dla mamy? 09.12.08, 19:59 moze jakis 'bon' na zabieg kosmetyczny? książkę? Odpowiedz Link Zgłoś
echo1111 Re: Przezent dla mamy? 09.12.08, 23:32 Torebkę, portfel, małą lampkę z romantycznym abażurkiem, elegancką filiżankę, album na zdjęcia, mp3 :-), odżywkę do włosów zakupioną w salonie fryzjerskim, kominek z zestawem olejków eterycznych, pióro, mleczko do ciała o zapachu cukru pudru - pomysłów mam tysiące. Dla mnie problemem jest to, ze prawie wszystkie z nich już wykorzystałam przez ostatnie lata, poza tym moja mama już chyba wszystko ma. Odpowiedz Link Zgłoś
pospolity.rumianek Re: Przezent dla mamy? 10.12.08, 16:52 Wiesz co, ja przeczytałam sobie ostatnio o takiej nowości vivabox. Kupujesz eleganckie pudełko, w którym masz próbki (masz kilka propozycji zestawów), do tego wszystkiego jest bon na odebranie tego, co po przetestowaniu najbardziej Ci odpowiada (np. flakonik perfum, lub słoiczek kremu). To bardzo oryginalny pomysł na prezent. Nie umiem Ci tego do końca wytłumaczyć, więc wejdź na vivabox.pl i zobacz wszystkie szczegóły. Całość kosztuje chyba ok. 200zł. Odpowiedz Link Zgłoś
bezinteresowna83 kupon do kosmetyczki albo aparat do masazu stop 10.12.08, 22:06 a ja od dwóch lat kupuje mamie i na urodziny i na święta kupon na zabieg w gabinecie yves rocher , jest kilka opcji, za okolo 120 zl masz godzinny zabieg, relaksacyjna muza w tle, przy okazji masaz rak. Moja mam nie chce juz innych prezentow. Dodatkowo brat kupuje jej aparat do masazu stop- do kupienia w każdym markecie ze sprzetami rtv agd - koszt markowego tez okolo 130 zl. Sprawdzone przez jego teściową. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Przezent dla mamy? 10.12.08, 22:16 wejściówka do SPA zrobić coś własnoręcznie - upiec, ulepić, namalować relaksujące gadżety - poduszeczki, książki, orginalne olejki eteryczne z kominkiem do ich podgrzewania. Odpowiedz Link Zgłoś
pospolity.rumianek Re: Przezent dla mamy? 11.12.08, 17:35 Ze spa ucieszylaby sie chyba każda kobieta:))) Polecam spa w Bochni. Miejscowość jest mała i brzydka, ale to nie ma znaczenia, bo cały czas siedzi się w ładnym hotelu. Wszystko jest na miejscu, kwestia przejscia z budynku do budynku. No i dzięki temu, że miejsce raczej do turystycznych nie należy, to jest dużo taniej, a jakosć ta sama co w Warszawie czy Zakopanem. (Mają fajne pakiety weekendowe dla zapracowanych kobiet-bardzo dobrze się tam bawiłam.) Jeśli taki wyjazd, to za drogi prezent, to polecamznowu vivabox tylkow zestawie spa:)) Odpowiedz Link Zgłoś