Dodaj do ulubionych

Co mieliscie dzisiaj na obiad?

IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 09.11.03, 14:59
U nas dzisiaj byly pieczone nozki kurczaka z przyprawami i marchewka, oraz
zielony -szpinakowy-makaron w sosie pieczarkowym + owoce na deser. Po
obiedzie chcialam szybko pozmywac naczynia, ale maz mnie odciagnal za rekaw i
bawilismy sie z naszymi dziecmi w mieszkaniu...w chowanego :))

Mrufka.

Obserwuj wątek
    • czyrak_na_dupie_pajdeczki Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? 09.11.03, 15:06
      Gość portalu: Mrufka napisał(a):

> U nas dzisiaj byly pieczone nozki kurczaka z przyprawami i marchewka, oraz
      > zielony -szpinakowy-makaron w sosie pieczarkowym + owoce na deser. Po
      > obiedzie chcialam szybko pozmywac naczynia, ale maz mnie odciagnal za rekaw i
      > bawilismy sie z naszymi dziecmi w mieszkaniu...w chowanego :))
      >
      > Mrufka.
      >

A kogo to obchodzi co Wy zrecie na obiad i w co sie bawicie z bachorami?To
      jest forum Kobieta a nie Kuchnia i Dziecko.
      • honka1 Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? 09.11.03, 15:16
        czyrak_na_dupie_pajdeczki napisała:

> To jest forum Kobieta a nie Kuchnia i Dziecko.

Ten watek zalozyla kobieta i dotyczy spraw kobiety, wiec ma prawo tu byc, jasne?

• czyrak_na_dupie_pajdeczki [...] 09.11.03, 15:17
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • redakcja_bravo_odpowiada Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? 09.11.03, 15:31

> A kogo to obchodzi co Wy zrecie na obiad i w co sie bawicie z bachorami?To
        > jest forum Kobieta a nie Kuchnia i Dziecko.

koleżanko czyrak, radzimy uprzejmie założyć buty i pobiec w kierunku bliżej
        nieokreślonym (ale jakieś 100 km od najbliższego łącza internetowego).
        to co napisaliście, kolezanko, ani elokwencją nie błyska, ani pouczające nie
        jest.
        zastanawiamy się co tutaj robicie, koleżanko, skoro to nie jest ani forum-
        kurwiorum, ani forum-debilum, ani też forum medyczne. z problemem czyraka
        należy zgłosić się do lekarza, a nie zatruwać innym życie.

ps. redakcja jadła dzisiaj ślimaki w skorupkach smażone. jedynie grafik
        przedobrzył, i wylądował w szpitalu - zakrztusił się, chociaż sprzątaczka
        ostrzegała, że skorupek się nie je.
        • czyrak_na_dupie_pajdeczki Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? 09.11.03, 15:35
          Tutaj jak najbardziej jest forum-kurwiorum.Prosze ,aby nastepnym razem nie
          wprowadzano mnie w bald.
          • redakcja_bravo_odpowiada Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? 09.11.03, 15:42

> Tutaj jak najbardziej jest forum-kurwiorum.Prosze ,aby nastepnym razem nie
            > wprowadzano mnie w bald.

prosimy o wyraźne udowodnienie wskazanego charakteru forum (poprzez podanie
            chociażby cennika stosowanego przez uczestniczki, z linkiem!) w przeciwnym
            razie jesteśmy skłonni sądzić, że czyrak zatruł koleżance czyrak resztki zwojów
            pod czaszką i koleżanka plecie bzdury.
            i dopóki nie jest to forum medyczne, uprzejmie prosimy o wsadzenie twarzy w
            kubeł i nie bulgotanie, zwłaszcza osoby, których nie stać na wymyślenie
            oryginalnego nicka. kapiszi, koleżanko czyrak?
    • martini_very_bianco Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? 09.11.03, 15:07
      ja na sniadanie zjadlam schaboszczaka, ktorego przywiozla mama kolezanki,
      zebysmy z glodu nie pomarly i zjadly na obiad cos innego, niz kanapke bez
      masła (za twarde...), potem wypiłam kawę i pochłonęłam przyeterminowanego
      marcepanka lindta (przyeterminowanz, wiec 2 razy tanszy, hehe). o kolacji boje
      sie pomyslec, w dodatku wlączyła mi się klawiatura maszynistki i nie umiem
      wyłączyc!!! kto ma pomysł znak zapytania znak zapytania, bo nie wiem, gdzie
      jest znak zapytania na klawiaturze!!!!
    • Gość: X-men Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 15:18
      Nic nie jadlem od 2 dni , moze jutro zjem kawalek chleba.
      • Gość: Mrufka Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? IP: *.w81-51.abo.wanadoo.fr 09.11.03, 15:23
        X-men, to po co wydajesz kase na internet, skoro nie masz na chleb, he?
        • Gość: sam Re: Panie pozwola ze sie przylacze... IP: *.vf.shawcable.net 09.11.03, 16:02
          Niektore panienki chyba nie pochodza z dobrego domu bo strasznie rzucaja
          miesem zamiast go zjesc na obiad.
          U mnie do obiadu jeszcze daleko bo mieszkam troszke na zachowd od Warszawy i
          nawet jeszcze nie jadlem sniadania.Dopiero rozbudzam sie przy kawie.
          Moja zona nie lubi gotowac wiec w niedziele przewaznie ja to robie. Dzisiaj
          przychodza na obiad nasi synowie z dziewczynami wiec na te okazje kupilem
          udziec barani.Nigdy jeszcze tego nie robilem ale poszukam jakiegos przepisu i
          bede OK.Jesli nie wyjdzie zawsze moge zamienic na golabki albo pierogi z miesem
          ktore robimy zawsze w duzych ilosciach i zamrazamy.Nasi znajomi zamrazaja
          wszystko nawet zupe jesli im zostaje po objedzie.
          Mrufka -podoba mi sie twoje imie bo nie trzeba sie zastanawiac jakie u.
          Uciekam bo pewnie kiedy dzieci usna bedziecie sie bawic z mezem w
          podchody.Tylko nie narobcie sobie wiecej dzieci bo bedziesz musiala sobie kupic
          zmywarke do naczyn zeby miec czas na zabawe z nimi. Mrufka baw sie dobrze ale
          nie robcie tego zaraz po objedzie bo wtedy cala krew idzie do zoladka zamiast
          gdzie indziej.
          • Gość: X-men Re: Panie pozwola ze sie przylacze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.03, 17:59
            Ja mam net za darmo.
    • miliarder Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? 09.11.03, 18:03
      pomidorową
      i ryż z owocami w śmietanie :)

mniam mniam
    • anahella Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? 09.11.03, 20:27
      Bylam na zajeciach, wiec w przerwie poszlam do Chinczyka: a wiec ryz z tofu w
      sosie curry.
      • Gość: Mrufka do Anahelli IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 09.11.03, 20:39
        Tez lubie niektore chinskie dania :)
        Raz w chinskiej restauracji pewien Chinczyk przyniosl nam do stolu goraca wode
        na herbate. Niosl ja w naczyniu, ktore nie mialo uszek. Postawil naczynie i
        powiedzial, zeby go nie dotykac bo jest...wrzace i ze sam nam naleje do
        filizanek. Kiedy odszedl po herbate dotykalismy naczynia z niedowierzaniem i to
        tylko koniuszkami palcow, zeby sie nie poparzyc. Jak on mogl niesc taki wrzatek
        w golych rekach ??
        • moniorek1 Obiad 09.11.03, 21:19
          Zaraz zjem pstraga upieczonego w folii i do tego salate lodowa.
        • anahella Re: do Anahelli 09.11.03, 21:26
          Gość portalu: Mrufka napisał(a):

> Jak on mogl niesc taki wrzatek
          > w golych rekach ??

Wiesz, w koncu pochodzil z kolebki cywilizacji - diabli wiedza co oni maja w
          zanadrzu;)

a w ogole to moze zalozylabys sobie konto w portalu i zawitala na Dekamerona?
          Fajnie by bylo Cie czytac i tam.
          • Gość: Mrufka Re: do Anahelli IP: *.w80-14.abo.wanadoo.fr 09.11.03, 22:27
            Dziekuje za zaproszenie Anahello, moze skorzystam :)
    • anulex Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? 09.11.03, 21:50
      Wielki oscypek pokrojony w plasterki, do tego pomidor, oliwa i oregano -
      pysznosci :) Na deser danio straciatella :)
    • joanna51 Re: Co mieliscie dzisiaj na obiad? 10.11.03, 16:23
      U mnie bedzie dzisiaj ryba watlusz w ziolowym sosie winnym ze szpinakiem (cale
      liscie al dente) oraz slodkie ziemniaki. Na przystawke cos na szybko czyli
      antipasti.

Pozdrawiam gotujacych
      Joanna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka