Gość: 7:o) IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.11.03, 08:51 :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
capa_negra Re: Pajda, głupia jesteś 20.11.03, 08:58 Cóz za przebłysk geniuszu.... A długo nad tym myslaleś??? Proponuje przemysl to sobie jeszcze raz bo chyba nie miales na to wystarczająco duzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Pajda, głupia jesteś 20.11.03, 08:59 Gość portalu: 7:o) napisał(a): > :/ nie!!!! znowu!?!?! już mnie głowa boli... następny wielbiciel(ka) Pajdeczki się znalazł(a)... Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda, głupia jesteś 20.11.03, 09:07 gdyby było inaczej nie pisałabym tutaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Pajda, głupia jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 11:18 Może nie głupia, ale w pewien sposób brzoskwineczkowata. Nie jest to tak rzucające się w oczy jak u tego ślicznego owocka, ale czuć pewną bezmyślność, arogancję, wieeeelkie poczucie własnej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7:o) Re: Pajda, głupia jesteś IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.11.03, 11:21 zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Pajda, głupia jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 11:27 To wyrażaj się precyzyjniej. Słowo głupia nic nie oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda, głupia jesteś 20.11.03, 14:28 Gość portalu: julia napisał(a): > To wyrażaj się precyzyjniej. Słowo głupia nic nie oznacza. polecam słownik wyrazów bliskoznacznych:)) myślę , że twoj post charakteryzujący mnie był najlepszą definicją :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Ona jest inteligentna "inaczej" a nie głupia.... IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 20.11.03, 11:28 Odpowiedz Link Zgłoś
mike_mike Re: Ona jest inteligentna "inaczej" a nie głupia. 20.11.03, 11:44 I kto to mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka Re: Pajda, głupia jesteś IP: *.159-201-80.adsl.skynet.be 20.11.03, 14:10 A dlaczego? Moze jakis powod? Bo tak bez niczego,to sie nikogo nie obraza! Fuj! Nieladnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Pajda, głupia jesteś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 14:14 ja wiem, czy głupia??? głupia to ona nie jest, raczej strasznie nieszczęśliwa i do lansu zostaje jej tylko forum... prawda Pajduniu? ala Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Pajda, głupia jesteś 20.11.03, 14:32 Gość portalu: ala napisał(a): > ja wiem, czy głupia??? > głupia to ona nie jest, raczej strasznie nieszczęśliwa i do lansu zostaje jej > tylko forum... > prawda Pajduniu? > ala widzę że 6 lat na psychologii nie poszło na marne? gdzie przyjmujesz i ile bierzesz Aluniu? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Paj :) 20.11.03, 14:12 Jak się czujesz przeżywając swój renesans...? Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajdeczka Re: Paj :) 20.11.03, 14:33 aguszak napisała: > Jak się czujesz przeżywając swój renesans...? > Pozdrowionka :) > przecież wiesz, że uwielbiam być w centrum zainteresowania. uwielbiam wątki z moim imieniem. a poza tym jaki renesans? ! ja jestem cały czas na topie! Odpowiedz Link Zgłoś