Dodaj do ulubionych

Chcą mnie wpuścić na Dekamerona

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 12:38
Ale jaja!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=9217311

Nawet soczewica chce mnie wpuścić, mimo że napisałem, że się porzygałem, jak
zobaczyłem jej zdjęcia. Łudzą się, że będę grzeczny. Co za debilki.
Obserwuj wątek
    • soczewica Re: Chcą mnie wpuścić na Dekamerona 21.11.03, 12:46
      Gość portalu: loko napisał(a):

> Ale jaja!
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=9217311
      >
      > Nawet soczewica chce mnie wpuścić, mimo że napisałem, że się porzygałem, jak
      > zobaczyłem jej zdjęcia.

ze szczęścia jeszcze się zesr... do kompletu, proponuję
      ciekawość pierwszy stopień do rzygania. nikt cię nie zapraszał osiołku do
      oglądania, więc o co masz pretensje?
      • Gość: loko Re: Chcą mnie wpuścić na Dekamerona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 12:52
        O proszę, mutant we własnej pasztetowatej osobie.

Autor: piere_dolinsky_paris
        Data: 20.11.2003 17:46 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
        Loko rulez! Nie mogę, buhahahaha, ale potwór! Już wiadomo teraz dlaczego ten
        mutant taki wulgarny i wyszczekany jest. Toż to lumpenploretariackie nasienie
        pierwszej maści! Ludzie! rzadko kiedy można na ulicy choćby zobaczyć taki
        egzemplarz!
        SOCZEWICA NA POTWORA UNIVERSUM! I M-SCE MUROWANE I WIENIEC Z POKRZYW!
        • Gość: Marta Re: ej no pokażcie mi ją !!! IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 13:00
      • Gość: Triss Merigold Re: Chcą mnie wpuścić na Dekamerona IP: *.acn.waw.pl 21.11.03, 12:55
        Soczewico, poczytywałam Wasze wątki na Dekameronie, niektóre b. mi się
        podobały. Mam pytanie, czy za jakiś czas mogłabym się ubiegać o wstęp? :))
        • Gość: loko Re: Chcą mnie wpuścić na Dekamerona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 12:57
          Najpierw mnie muszą wpuścić.
        • dekameron Re: Chcą mnie wpuścić na Dekamerona 21.11.03, 13:03
          Gość portalu: Triss Merigold napisał(a):

> Soczewico, poczytywałam Wasze wątki na Dekameronie, niektóre b. mi się
          > podobały. Mam pytanie, czy za jakiś czas mogłabym się ubiegać o wstęp? :))

jak dla mnie to już teraz. zaloguj się a wstęp masz od ręki.

soczewica z ramienia dekamerona.
          • anahella Re: Chcą mnie wpuścić na Dekamerona 21.11.03, 13:42
            dekameron napisała:

> soczewica z ramienia dekamerona.

wysunieta na czolo?;)))) Toz to jakas anomalia biologiczna! A moze mutacja?
            Trzeba zbierac jakies kompromitujace dowody na siebie, zeby loko mial o czym
            pisac jak do nas wejdzie. W koncu w milej atmosferze to on pewnie sie nie
            odnajdzie....
        • anahella Triss! 21.11.03, 13:39

> Soczewico, poczytywałam Wasze wątki na Dekameronie, niektóre b. mi się
          > podobały. Mam pytanie, czy za jakiś czas mogłabym się ubiegać o wstęp? :))

Juz kilka razy pisalam Ci w roznych watkach, ze gdybys sie logowala to bym Ci
          wyslala zaproszenie. Zaloz sobie konto w portalu gazeta.pl, potem wejdz na Deka i
          sprobuj cos napisac. System odmowi prawa do pisania i pojawi sie tez link z
          prosba o wstep. Klikniej w niego i na stronie do zarzadzania forum pojawisz sie
          jako oczekujaca. Jak tylko ktos sie zaloguje na uzytkownika Dekameron to Cie
          wpusci, a Ty na swoje konto dostaniesz potwierdzenie przyjecia. Zebysmy Cie
          kojarzyli to twoje konto powinno miec login podobny do nicka, ktorego uzywasz
          niezalogowana.

Zaproszenie jest oczywiscie aktualne dla Ciebie, i dla kazdego, kto ma ochote
          sobie z nami pogadac.
          • Gość: Triss Merigold Dziękuję IP: *.acn.waw.pl 21.11.03, 13:49
            Dzięki za wyjaśnienie. Mam konto na gazecie jako Triss_Merigold więc spróbuję
            się dzisiaj albo jutro zalogować u Was. Pozdrawiam.:)
            • dekameron Juz 21.11.03, 14:22

> Dzięki za wyjaśnienie. Mam konto na gazecie jako Triss_Merigold więc spróbuję
              > się dzisiaj albo jutro zalogować u Was. Pozdrawiam.:)
              • dekameron grrr za wczesnie poszlo 21.11.03, 14:24

> Dzięki za wyjaśnienie. Mam konto na gazecie jako Triss_Merigold więc spróbuję
                > się dzisiaj albo jutro zalogować u Was. Pozdrawiam.:)

recznie Cie wpisalam, z konta triss_merigold (nie wiam jak to jest z duzymi i
                malymi literamiw systemie) - jak cos nie bedzie gadac to krzycz na
                anahella@gazeta.pl albo anahella@wp.pl

anah
      • piere_dolinsky_paris Re: Chcą mnie wpuścić na Dekamerona 21.11.03, 17:22
        ty wulgarny lumpie o ryju mutanta! nigdy nie bedziesz nawet namiastka kobiety,
        co najwyzej, w marzeniach, podroba obojnaka wpierdalajacego non stop pajde
        razowca ze smalcem
    • Gość: Marta Re: Chcą mnie wpuścić na Dekamerona IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 12:50
      a pokaż te zdjecia soczewicy !!!
      • Gość: loko Re: Chcą mnie wpuścić na Dekamerona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 12:54
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=9209309

Uprzedzam, że zdjęcia są drastyczne.
      • Gość: loko Re: Chcą mnie wpuścić na Dekamerona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 12:55
        pomaranczowa-alternatywa.blog.pl/archiwum/?rok=2003&miesiac=11

I znowu mi sflaczał.

• dekameron Re: Chcą mnie wpuścić na Dekamerona 21.11.03, 13:02
        Gość portalu: Marta napisał(a):

> a pokaż te zdjecia soczewicy !!!

dziecino, a może mnie poprosisz, z radością udostępnię.
        to do czego pije loko to kolaże. proszę bardzo:
        pomaranczowa-alternatywa.blog.pl
        chcesz może jakieś zwykłe? podaj maila, zobaczysz paszteta bez udziwnień.
    • dekameron tylko po to, żeby wywalić z radością nt 21.11.03, 12:58

• Gość: Marta Re: to ona ??????????????? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 13:04
        buahahhahahaha ! jaki wspaniały dzień. Soczewico jesteś paskudna !!!!
        • Gość: Marta o mało sie nie porzygałam... IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 13:07
          • Gość: loko Re: o mało sie nie porzygałam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:08
            Niestety, mnie wczoraj nie udało się powstrzymać. Dobrze, że dzisiaj jestem
            jeszcze przed obiadem.
          • dekameron cieszę się że cię usatysfakcjonowałam... 21.11.03, 13:13
            wylazła słoma z butów. specjalnie mnie nie wzruszyłaś swoją opinią - i cóż z
            tego, że tak uważasz? skoro tyle prymitywnej radości ci sprawiłam, niech ci
            będzie.

popatrz teraz UWAŻNIE na własny komentarz, i zastanów się, dlaczego
            nieustannie wytykam ci buractwo umysłowe.
            • Gość: Marta dlaczego wytykasz? IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 13:18
              wytykasz wszystko .. czepiasz sie... teraz juz wiem dlaczego, wyładowujesz sie
              na innych za to że wyglądasz jak smoczysko.

A ja już wczesniej pisałam ześ babochłop - i mialam racje !!!!
        • Gość: loko Re: to ona !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:07
          A nie mówiłem. Strach takie coś na ulicy spotkać.
        • Gość: Triss Merigold Re: to ona ??????????????? IP: *.acn.waw.pl 21.11.03, 13:08
          Pokaż swoje ideale, porównamy. Swoją drogą już po wątku o studiach
          przypuszczałam, że jesteś żałosna, teraz mam, Marto droga, pewność.
          • dekameron triss, a po co ci 21.11.03, 13:19
            jej zdjęcie?
            średnio mnie interesuje opinia płytkiej panienki o mojej niepięknej
            paszczęce :) widać nie zauważyła, że mam do swojej brzydoty stosunek ździebko
            ironiczny. nie wczytała się w tresć.
            niech mi aguszak wybaczy, ale posty marty kompromitują umysły studentów
            zaocznych.
            • Gość: loko Re: triss, a po co ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:21
              A ty kompromitujesz kobiecość.
              • Gość: Marta brawo!!!!!!!!!! IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 13:23
                pięknie napisane...
              • dekameron Re: triss, a po co ci 21.11.03, 13:23

> A ty kompromitujesz kobiecość.

zastanawiam się, co ty kompromitujesz. bo napisać "mężczyzn" to gruba przesada.
                • Gość: loko Re: triss, a po co ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:30
                  Gruba to ty jesteś, baleronie. Co ty wiesz o mężczyznach?
                  • soczewica Re: triss, a po co ci 21.11.03, 13:55

> Gruba to ty jesteś, baleronie. Co ty wiesz o mężczyznach?

znam kilku, a ty?
                    • Gość: Marta Re: triss, a po co ci IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 14:00
                      znasz kilku ? chyba tego w lustrze....?
                    • Gość: loko Re: triss, a po co ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:02
                      Kogo? Tatę, dziadka, nauczyciela. "Znamy się tylko z widzenia..."
                      • soczewica Re: triss, a po co ci 21.11.03, 14:08

> "Znamy się tylko z widzenia..."

no to macie pecha :)
            • Gość: Triss Merigold Re: triss, a po co ci IP: *.acn.waw.pl 21.11.03, 13:24
              Na gwint mi jej zdjęcie. Łatwo jest się wyżywać na cudzym wyglądzie
              zewnętrznym, trudnej poddać równie chamskiej ocenie samemu. Jest idiotką a to
              niestety z czasem uwidacznia się w rysach twarzy. Jej poziom umysłowy jest
              jeszcze gorszy niż kiepskich wieczorowych u mnie (a bywają naprawdę denni,
              uwierz mi).
              • dekameron Re: triss, a po co ci 21.11.03, 13:37

> Na gwint mi jej zdjęcie. Łatwo jest się wyżywać na cudzym wyglądzie
                > zewnętrznym, trudnej poddać równie chamskiej ocenie samemu. Jest idiotką a to
                > niestety z czasem uwidacznia się w rysach twarzy. Jej poziom umysłowy jest
                > jeszcze gorszy niż kiepskich wieczorowych u mnie (a bywają naprawdę denni,
                > uwierz mi).

;-)
                a zauważyłaś, że do niej nie dociera zupełnie że mam to gdzieś co ona sobie
                myśli? i skacze z radości. <westchnienie>
                podejrzewam, że za cholerę by nie pokazała swojego zdjęcia z prostego powodu:
                skoro tak ją cieszy że jestem brzydka, pewnie by ją zabolało, gdyby ktoś jej
                powytykał od kaszalotów ;-)
                jeszcze jedno mnie uradowało: zachłanna ciekawość. zdjęcie???? dawaj szybko!
                a potem zachowuje się tak, jaby dorwała się do bóg wie jak pilnie strzeżonych
                sekretów.
                halo marta! gdybym bała się takich opinii jak twoja, raczej bym nie publikowała
                tych kiczowatych w wymowie kolaży, nieprawdaż. ale grunt że nabijasz mi
                statystyki i oglądalność rośnie :)
                • Gość: Marta Re: triss, a po co ci IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 13:41
                  nie interesuje mnie twoja oglądalnośc, ciesze sie tylko że moje przypuszczenia
                  się potwierdziły....
                  • soczewica Re: triss, a po co ci 21.11.03, 13:58

> nie interesuje mnie twoja oglądalnośc

dziecino, nie ma cię to interesować, ty mi ją po prostu nabijasz.
                    ciesz się do woli. powtórz jeszcze parę razy gruba, gruba, baleron...
                    i słodkiego, płytkiego życia :)
                • Gość: Triss Merigold Re: triss, a po co ci IP: *.acn.waw.pl 21.11.03, 13:41
                  No więc dokładnie. Jeśli coś upubliczniam w necie to zdaję sobie sprawę, że
                  można to wyciągnąć i różnie skomentować (jak dwóch panów wyciąga moje wątki z
                  forum Edukacja). Taak, jej radość jest nawet nie dziecinna tylko prymitywna.
                  Tak reaguje piętnastolatek na widok koleżanek w przebieralni, chowa się za
                  winkiel i krzyczy ":gołe dupy".:))
                  Reasumując Marta (o loku miłosiernie nie wspominając) ma zero poczucia
                  obciachu. Ludzie, którzy nie zdają sobie sprawy z własnej głupoty są bardzo
                  wdzięcznym celem.
                  • dekameron Re: triss, a po co ci 21.11.03, 13:42

> Tak reaguje piętnastolatek na widok koleżanek w przebieralni, chowa się za
                    > winkiel i krzyczy ":gołe dupy".:))

ROTFL :)))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: loko Re: triss, a po co ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 14:01
                      Tylko podłogi nie zarwij, spasielcu.
            • aguszak Re: triss, a po co ci 21.11.03, 14:29
              dekameron napisała:

> jej zdjęcie?
              > średnio mnie interesuje opinia płytkiej panienki o mojej niepięknej
              > paszczęce :) widać nie zauważyła, że mam do swojej brzydoty stosunek ździebko
              > ironiczny. nie wczytała się w tresć.
              > niech mi aguszak wybaczy, ale posty marty kompromitują umysły studentów
              > zaocznych.

Ależ wybaczam Ci, bo Martunia to wyjątek, który potwierdza regułę ;)))
        • diab.lica Re: to ona ??????????????? 21.11.03, 13:34

> buahahhahahaha ! jaki wspaniały dzień.

dlatego, ze o malo sie nie porzygalas? prosze, jak niektorym niewiele trzeba
          do szczescia :)
          • dekameron Re: to ona ??????????????? 21.11.03, 13:44
            diab.lica napisała:

> dlatego, ze o malo sie nie porzygalas? prosze, jak niektorym niewiele trzeba
            > do szczescia :)

gdybyś chciała być w ciąży to rzyganie byłoby powodem do radości ;-)
        • capa_negra Martusiu !!! 21.11.03, 14:11
          Głupsza juz nie będziesz.
          Osiagnełś dno absolutne i nie spodziewaj sie , ze kiedyś pukanie z dołu
          usłyszysz...
          • betty-bt Re: Martusiu !!! 21.11.03, 14:19
            capa_negra napisała:

> Głupsza juz nie będziesz.
            > Osiagnełś dno absolutne i nie spodziewaj sie , ze kiedyś pukanie z dołu
            > usłyszysz...

he he.. nowa kolezanka inteligenta-loko :))) jesli kolega loko z z takim czyms
            nadaje na tych samych falach, to dumna jestem z tego, ze mnie idiotka
            nazywa :)))
            • capa_negra Re: Martusiu !!! 21.11.03, 14:26
              Proponuje załozyc klub idiotek wg Marty - oczywiście takie kobiece yntelygentki
              jak wymieniona - zakaz wjazdu :-)
              • betty-bt Re: Martusiu !!! 21.11.03, 14:28
                marta na przewodniczaca mensy forumowej! :)))
    • Gość: Marta Re: wysłałam do mojego ukochanego IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 13:12
      a on mnie ochrzanił " co Ty mi za pasztety wysyłasz z rana?"
      • Gość: obserwator Re: wysłałam do mojego ukochanego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:34
        Gratuluję faceta! Jesteście beznadziejni... tzn. ty, twoj ukochany i loko.
    • Gość: Marta jedno mnie zastanawia IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 13:15
      Soczewica jak widzę jest lekko tłustawa - ciekawa jestem co na to jej
      przyjaciółka pajda? Pajda przeciez ty nie lubisz grubasów... Co ty na to ?
      • Gość: Inga rany jakie patafiany IP: *.pl 21.11.03, 13:29
        loko i marta oczywiście
        dawno nie spotkałam takich burasów, piszcie niech sie ludzie pośmieją
      • aguszak Utwierdziłam się w przekonaniu, że... 21.11.03, 14:34

> Soczewica jak widzę jest lekko tłustawa - ciekawa jestem co na to jej
        > przyjaciółka pajda? Pajda przeciez ty nie lubisz grubasów... Co ty na to ?

... głupota ludzka jednak nie ma dna...
        :-/
    • Gość: Marta Pytanie do soczewicy !!! IP: *.proxyplus.cz / 192.168.131.* 21.11.03, 13:58
      Czy wiesz może co to jest grzebień, co to jest fryzjer, wiesz jak pachnie
      kobieta która nie pali papierosów, jak wygląda jej cera? Wiesz może co to
      elegancja, kobiecość, delikatna, smukła sylwetka? Wiesz może co to jest
      kobiecość? Czy nikt Ci nigdy nie powiedział że wyglądasz jak fleja?
      • diab.lica Re: Pytanie do soczewicy !!! 21.11.03, 14:02
        marta, mozesz mi przeslac swoje zdjecie?
        soczewicy juz widzialam i chetnie je porownam z twoim. mozesz liczyc na moj
        obiektywizm, poniewaz i tak zadnej z was nie znam. co ty na to?
      • podomka_cioci_sabci a ty co, sie w brzoskwineczke zabawiasz? 21.11.03, 14:03
        Pokaz lepiej swoja slodka morde, tak slodka ze mozna zgagi dostac.
      • Gość: Inga pozwole sobie zadać pytanie IP: *.pl 21.11.03, 14:03

> Czy wiesz może co to jest grzebień, co to jest fryzjer, wiesz jak pachnie
        > kobieta która nie pali papierosów, jak wygląda jej cera? Wiesz może co to
        > elegancja, kobiecość, delikatna, smukła sylwetka? Wiesz może co to jest
        > kobiecość? Czy nikt Ci nigdy nie powiedział że wyglądasz jak fleja?

kobiecość to tylko twoje hobby, czy regular job?
      • anahella Pytanie do Marty 21.11.03, 14:03

> Wiesz może co to
        > elegancja, kobiecość

No wlasnie: czy Ty wiesz co to jest elegancja i kobiecosc?
        • diab.lica Re: Pytanie do Marty 21.11.03, 14:04
          anahella napisała:

> Gość portalu: Marta napisał(a):
          >
          > > Wiesz może co to
          > > elegancja, kobiecość
          >
          > No wlasnie: czy Ty wiesz co to jest elegancja i kobiecosc?

i klasa?
          • soczewica Re: Pytanie do Marty 21.11.03, 14:11
            diab.lica napisała:

> i klasa?

czy chodzi może o rzyganie z radości? :)
            ludzie, dajcie spokój. po co wam zdjęcie marty? uwierzmy jej że jest piękna,
            skoro mądrości nie udowadnia, to może weźmy słowa za dobrą monetę i płaczmy z
            zazdrości. trzy-cztery... :)
            • diab.lica Re: Pytanie do Marty 21.11.03, 14:16

>to może weźmy słowa za dobrą monetę i płaczmy z
              > zazdrości. trzy-cztery... :)
              >

z radosci to sie rzyga, w kazdym razie tak postepuja eleganckie kobiety :)
      • soczewica Re: Pytanie do soczewicy !!! 21.11.03, 14:05

> Czy wiesz może co to jest grzebień,

nie
        > co to jest fryzjer,
        nie

wiesz jak pachnie
        > kobieta która nie pali papierosów, jak wygląda jej cera?

palę od dziesiątego roku życia

Wiesz może co to
        > elegancja, kobiecość, delikatna, smukła sylwetka?

nie wiem, ale ty chyba też nie

Wiesz może co to jest
        > kobiecość? Czy nikt Ci nigdy nie powiedział że wyglądasz jak fleja?

nie
      • stars2 Re: dla Martusi-kobieciątka... 21.11.03, 14:07
        droga Martuniu,
        kobiecosc to rowniez sposob wypowiedzi o innych kobietach.tutaj w szczegolny
        sposob przejawia sie TWOJA wrazliwa kobiecość.
        Postaraj sie skupic i pomyslec o tym , moje dziecko.
        zapraszam na zajecia z przedszkolakami ( oddzial młodszych dzieci, wiek 3-4) ,
        wiele sie nauczysz o szacunku w stosunku do innych, zakladam ze jestes do tego
        wystarczajaco zdolna i WRAŻLIWA.

pozdrawiam Cię, nasza ty kobieca kobietko...

see ya

• summa Soczewica - respect! :)) 21.11.03, 14:43
      gratuluję - odwagi, poczucia humoru i umiejętności zdystansowania sie do
      własnej osoby!
      obroniłaś się na 6 - załączam wyrazy podziwu :))

a myslałam, że po ataku loko szybko ukryjesz wątek z linkiem do kolażu!
      • soczewica Re: Soczewica - respect! :)) 22.11.03, 00:03
        summa napisała:

> obroniłaś się na 6 - załączam wyrazy podziwu :))

rzecz w tym, że ja się nie broniłam. nie czułam, żeby miało być przed czym.
        nie, żeby mnie to śmieszyło, za wyjątkiem niektórych wypowiedzi przy których
        spłakałam się ze smiechu, ale popatrz na to z boku: komus się wydaje, że
        znalazł idealną broń na zadanie mi krzywdy, i czerpie z tego infantylną a w
        dodatku złą radość. i to jeszcze nic, ale zatrważa fakt, że osoba ta nie
        rozumie zupełnie jaki mam stosunek do własnej fizjonomii. nie zauważyła
        zupełnie zdaje się - podpisu pod zdjęciem, który chyba najdobitniej obrazuje
        mój punkt widzenia (cytując samą siebie: niektórzy na mój widok puszczają
        pawia. nic dziwnego.), czyli że mam głęboko w siedzeniu obrzucanie mojego
        wyglądu błotem :) wnioskuję, że wobec tego sama nie rozumie również własnych
        słów, bo niegdyś napisała coś w stylu, że lubi siebie jaką jest. o czym to
        świadczy? albo o ograniczeniu (nie dociera do niej że inni mogą również tak
        myśleć o sobie), albo pisała nieprawdę (a w istocie ma utajone kompleksy i
        łatwo ją zranić mówiąc o jej wyglądzie, do czego bym się przychylała, bo za
        pustymi słowami że jest ładniejsza nie stoi potwierdzenie w postaci zdjęcia).

nie rozumiem, jaką przyjemność znajduje w siedzeniu na forum na którym ma
        opinię płytkiej, głupiej osoby, czytającej wątki bez zrozumienia. a niech sobie
        powtarza, ona, klon dolinskiego i loko, że jestem brzydkim, rozlazłym
        baleronem. i jeszcze w swoim zapamiętaniu nie widzi, że osoby które ją
        popierają, mają ustaloną opinię durniów z których zdaniem nikt się tu nie
        liczy, a w swojej wtórności przestali być wkur....ący a stali się nudni, i
        wrażenia nie robią.
        mam wrażenie, że wszystkich tych złośliwców bardzo boli, że jesteśmy "kliką", a
        w istocie osobami nastawionymi do siebie przyjaźnie i serdecznie, że znamy się,
        wspieramy w działaniu - zauważ, ciągle powtarza się zarzut w mniej więcej
        takiej formie: grono dewot/idiotek/babochłopów/etc., które rządzi. rządzi?
        wcale nie, nikt nam władzy nie nadawał, a to że jesteśmy tak postrzegane to
        chyba zasługa viribus unitis :)
        konia z rzĄdem ;-) temu, kto wśród założycieli dekamerona wyniucha osobę
        nazywającą nasze forum elitą. my? ależ skąd, ściska tych wszystkich dolińskich
        i inne loka, że nie mogą sobie wejść i złośliwie nawrzucać. to spora grupka
        patafianów, których w jakiś niedobry sposób do nas ciągnie. to, że wyłowili
        moje kolaże i zrobili sobie z nich powód do kpin (swoją drogą, tyle radości,
        jakby złamali kody mojego komputera i wywlekli najbardziej kompromitujące i
        wstydliwie pochowane zdjęcia, i nie przetłumaczysz im, że skoro umieściłam -
        tak, celowo brzydkie- fotki w sieci, to nie mam do nich emocjonalnego stosunku,
        a gdybym chciała je przed nimi ukryć, to podałabym linka na ukrytym Tajemniczym
        Don Pedro) świadczy o tym, że bardzo uważnie czytują dekamerona, i, chociaż się
        zaprą i wyśmieją nasze "skisłe bagienko", to w jakiś sposób chcieliby się
        przyłączyć. może po to, żeby namieszać i bezmyślnie zniszczyć, może (naiwnie
        sobie myślę) po to, żeby pogadać spokojnie.
        tylko że nie tędy droga.
        do widzenia :)
        • Gość: loko Re: Soczewica - respect! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:23
          Fajnie, pierdolcu, to sobie wszystko wykombinowałaś, ale ten autoironiczny
          podpis pojawił się dopiero w ostatnim "dziele", które opublikowałaś dopiero
          dzisiaj.
          • piere_dolinsky_paris Re: Soczewica - respect! :)) 22.11.03, 12:24
            Loko, RESPEKT!!! nie obawiaj sie, wpuszcza Cie na pewno. Potrzebuja kopa
            intelektualnego, ktory tylko Ty jestes im w stanie zapewnic. Ktos musi te
            scierwa wydobyc z depresji umyslowej i wzniesc na wyzyny mocy mozgowej.
        • summa Re: Soczewica - respect! :)) 22.11.03, 08:21
          soczewica napisała:

> rzecz w tym, że ja się nie broniłam. nie czułam, żeby miało być przed czym.
          > nie, żeby mnie to śmieszyło, za wyjątkiem niektórych wypowiedzi przy których
          > spłakałam się ze smiechu, ale popatrz na to z boku: komus się wydaje, że
          > znalazł idealną broń na zadanie mi krzywdy, i czerpie z tego infantylną a w
          > dodatku złą radość. i to jeszcze nic, ale zatrważa fakt, że osoba ta nie
          > rozumie zupełnie jaki mam stosunek do własnej fizjonomii.

to jest właśnie cenna i nieczęsto spotykana cecha - mieć dystans do własnej
          fizjonomii, i nie tylko - do własnej osoby jako takiej. Świadczy to chyba o
          poczuciu własnej wartości i jednocześnie impregnuje na głupie docinki i
          bezsensowną krytykę. Tylko na ogół takiego podejścia nabywa się z wiekiem -
          przyznaj się więc, że nie dość że jesteś gruba, wstrętna, to jeszcze masz 60
          lat!
          :)))))
      • piere_dolinsky_paris Re: Soczewica - respect! :)) 22.11.03, 12:22
        zapomnialas jej jeszcze pogratulowac ryja a la pasztet w sosie wlasnym. a tobie
        gratuluje bycia idiotka, ktora gratuluje innym idiotkom tego, ze sa idiotkami i
        maja mordy zakazane. Idea wydaje sie byc sluszna.
        • Gość: Marta Re: Soczewica - respect! :)) IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 22.11.03, 12:26
          ja nie wiem czemu ona sie nie wstydzi tego pokazywac.
          • piere_dolinsky_paris Re: Soczewica - respect! :)) 22.11.03, 12:34
            ale czego, skarbie?
          • Gość: Triss Merigold Re: Soczewica - respect! :)) IP: *.acn.waw.pl 22.11.03, 13:46
            Martuniu, bo ona ma dystans do siebie czego i Tobie serdecznie życzę. Wstydzić
            to się należy głupoty i chamstwa a nie wyglądu.
            • betty-bt Re: Soczewica - respect! :)) 22.11.03, 13:52

> Martuniu, bo ona ma dystans do siebie czego i Tobie serdecznie życzę.
              Wstydzić
              > to się należy głupoty i chamstwa a nie wyglądu.

wiesz, z marta to chyba nie ma co nawet dyskutowac. a juz napewno nie probowac
              podejsc ja po ludzku. ona nie jest w stanie tego zrozumiec.
    • loko111 Chcą mnie wpuścić na Dekamerona 11:4 22.11.03, 12:28
      11 debilek jest za wpuszczeniem, a 4 są przeciw.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka