mastercool Re: Baby sa albo głupie albo perwersyjne 21.11.03, 18:20 Poszło puste, ale chodzi mi o to że sie troche pogubiłem. Najpierw baby płaczą i piszą do admina że im jakiś warchlak-cham dokucza na forum, że popsuł im humor i nazwał dziwkami albo brudnymi szmatami a potem chcą ochoczo go wpuścić na swoje zamkniete forum bo będzie wesoło i fajnie!!! O CO TU CHODZI? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Baby sa albo głupie albo perwersyjne 21.11.03, 21:48 mastercool napisał: > Poszło puste, ale chodzi mi o to że sie troche pogubiłem. > Najpierw baby płaczą i piszą do admina że im jakiś warchlak-cham dokucza na > forum, że popsuł im humor i nazwał dziwkami albo brudnymi szmatami > a potem chcą ochoczo go wpuścić na swoje zamkniete forum bo będzie wesoło > i fajnie!!! > O CO TU CHODZI? Też tego nie rozumiem, ale szanuję ich decyzję, ale chyba same nie wiedzą, co czynią... niestety :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: Baby sa albo głupie albo perwersyjne 21.11.03, 18:21 To bardzo madre co powiedziales. Jak dlugo sie meczyles zeby cos takiego wymyslic? Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Baby sa albo głupie albo perwersyjne 21.11.03, 18:21 no i jeszcze napisz kto plakal... Odpowiedz Link Zgłoś
mastercool Re: Baby sa albo głupie albo perwersyjne 21.11.03, 18:28 Kurde, przeciez sam czytałem na Forum o forum skargę, że niedobry loko przezywa i czy jest mozliwość zabanowania. Poza na jakiej podstawie wywalano jego wątki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio bo baby sa glupie i perwersyjne :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 18:30 Jak swiat stary , to i ta prawda jest stara i znana :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rose2 Re: Baby sa albo głupie albo perwersyjne 21.11.03, 18:53 skarzyc to moze tak, ale zeby plakac???? Moze chca oswoic loka Odpowiedz Link Zgłoś
mastercool rose 21.11.03, 18:59 a co byś doradziła kobiecie ktora by sie skarżyłą, że facet ją chamsko obraża? Powiedziałabyś "oswój go" albo "zapros go na swoje urodziny"?, Wierzysz, że to oswojenie jest możliwe? Ale odpowiedz szczerze, nie koniunkturalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Baby sa albo głupie albo perwersyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 19:06 Już ja bym cię oswoił. Odpowiedz Link Zgłoś
mastercool moniorek 21.11.03, 18:43 moniorek, jak nie masz ochoty ze mna gadać to wcale nie musisz. Ja np. w ogóle się nie dopieprzam do ciebie, choć czasem łapy mnie swędzą. Przeciez nie musimy sie kochać, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Baby sa albo głupie albo perwersyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 18:45 Każda suka lubi być poniżana. Odpowiedz Link Zgłoś
mastercool Re: Baby sa albo głupie albo perwersyjne 21.11.03, 18:50 ciekawe loko czy twoje akcje na dekameronie nadal rosną? To dla mnie jest naprawdę dziwne, może też zaczne walic mięchem między oczy to mnie zaproszą?? Moze jestem jeszcze za grzeczny i mnie nie lubią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Baby sa albo głupie albo perwersyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 20:09 jedno nie przeczy drugiemu Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Baby sa albo głupie albo perwersyjne 21.11.03, 21:50 niektore sa glupie. to rzeczywiscie glupota z tym loko, zeby go wpuszczac gdziekolwiek. proponuje go stad tez wywalic. Odpowiedz Link Zgłoś
tapati Do Waszej Bogini - poza tematem:P 21.11.03, 21:56 Wiem, wiem, że to trochę głupie miejsce na takie pytania, ale na podstawie Twojego wpisu do mojego postu na forum hiszpańskim, domyślam się, że znasz portugalski...Tak?? Bo miałabym pytanie a propos jednego małego słówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Do Waszej Bogini - poza tematem:P 21.11.03, 21:59 Tak?? Bo miałabym pytanie a propos jednego małego słówka:) nie pamietam co Ci wpisalam. nie znam portugalskiego. ale zapodaj slowko to moze cos wykombinuje z hiszp., a jak nie to zapusc na moje forum. jest dzoiewczyna z brasil- napewno Ci wytlumaczy. pozdr. link ponizej, oczywiscie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tapati Re: Do Waszej Bogini - poza tematem:P 21.11.03, 22:14 Oki to udam sie na forum. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś