mroziki4 10.03.09, 10:04 Witam. Jak udowodnić, że mąż od 10 lat wykańcza mnie psychicznie? Jest hazardzistą i narobił masę długów. Jak się uwolnić od niego i nie stracić nic? Boję się, że komornik będzie mnie ścigał, nie jego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miss_monisia Re: przemoc psychiczna 05.10.09, 16:37 Jeżeli jesteś z stanie udowodnić, że grał (najlepiej gdyby leczył się u psychologa) to śmiało możesz zakładać sprawę! Radca Prawny mówił znajomej, że jest możliwość przepisania na niego wszystkich długów. I banki muszą się dostosować do wyroku sądu. Jeśli masz dowody... Odpowiedz Link Zgłoś
selfconfidentka Re: przemoc psychiczna 20.10.09, 19:27 Witam, jestem studentką psychologii i piszę pracę o zjawisku przemocy psychicznej. Potrzebuję minimum 30 osób chętnych do wzięcia udziału w anonimowej ankiecie w celu przeprowadzenia badań niezbędnych do pracy magisterskiej. Pomoc każdej osoby dotkniętej tym przykrym zjawiskiem jest mi bardzo potrzebna. Będę bardzo wdzięczna, gdyby zgłosili się również mężczyźni. Bardzo proszę o zgłoszenia na maila: self_confidentka@o2.pl lub tel. 666110816 (wystarczy sms). W zamian oferuję pomoc, doradzenie, udzielenie niezbędnych informacji, gdzie szukac profesjonalnej terapii oraz adresy i telefony dobrych ośrodków, do których można się zgłosić. Badani będą mieli również dostęp do wyników badań. Bardzo proszę Was o pomoc - każdy badany jest na wagę złota. Malwina Odpowiedz Link Zgłoś