kmbavy99 19.03.09, 10:28 Jasne że z nią nie będzie i że mi o tym mówi to chyba nie ma złych zamiarów. Mimo tego coś mnie kłuje w sercu bo np. chwali jej styl ubierania i mówi że jest ładna. A co wy na to?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 10:32 Strzel se w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
courteney Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 12:11 sundry napisała: > Strzel se w łeb. Chyba raczej niech powystrzela wszystkie inne kobiety na ziemi:) Odpowiedz Link Zgłoś
desz-cz [...] 19.03.09, 10:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
liliana_17 Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 10:43 A ja myślę, że ma mniej niż 14 lat;) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Z kłociem serca - do kardiologa 19.03.09, 12:06 polecam iśc, a ztym "problemem" do przedszkola najlepiej i tam omówić z pensjonariuszami, bo to ich poziom percepcji. sorry Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 12:12 A to polska czy zagraniczna ppiosenkarka jest? Bo jak polska to wiesz, nie możesz zakładać, że nigdy z nią nie będzie :D Pilnuj go! I nie pozwalaj mu jej słuchac, ani broń Boże oglądac :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 12:18 A z zagranicznż być nie może? Przecież globallizacje mamy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 12:21 july-july napisała: > A z zagranicznż być nie może? Przecież globallizacje mamy.:) Wiesz, to już trochę trudniej ;) Wielu ludzi do tej pory ma problemy z obcymi językami. Samo pożądanie jerst dobre na początek, potem może nie wystarczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 12:31 Ale to piosenkarka - a czasami muzyką można wyrazić więcej niż słowami.:) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 12:39 july-july napisała: > Ale to piosenkarka - a czasami muzyką można wyrazić więcej niż > słowami.:) Ale poprosi go o opinię nt swojej muzyki i co? klops. A samo " good" " sure", "ok" i " nice" może jej nie zadowolić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 13:38 No ale jeśli facet umie grać na jakimś instrumencie, to moze coś poakompaniować, zanucić to "nice", przyśpiewke z kilku prostych słów ułożyć.;) Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 12:16 Odrób lekcje zamiast siedzieć na forum - najpierw obowiązki, później przyjemnosć. Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 [...] 19.03.09, 12:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
doti0708 Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 13:06 Bez względu na to ile masz lat niewątpliwie jest to dla Ciebie problem.Być może czujesz się zagrożona i troche zazdrosna.Najlepszym sposobem na uniknięcie takiego typu sytuacji jest szczera rozmowa, podzielenie się swoimi odczuciami na temat tego, czego Ty doświadczasz kiedy on tak mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 15:43 Uuu... Ktoś tu się naczytał amerykańskich poradników;)! Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 13:38 kmbavy99 napisała: > Jasne że z nią nie będzie i że mi o tym mówi to chyba nie ma złych zamiarów. > Mimo tego coś mnie kłuje w sercu bo np. chwali jej styl ubierania i mówi że > jest ładna. A co wy na to?????? Dziecko drogie ile masz latek???? Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 13:59 kmbavy99 napisała: > A co wy na to?????? no sama nie wiem :> linka daj, sie zobaczy czy ladna czy nie ogolnie przerąbane masz :( Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 14:03 > > A co wy na to?????? -a tobie sie nie podoba jakis aktor albo piosenkarz? -gorszych problemow nie masz w zyciu? chcialabym miec takie problemy jak twoje :] -mojemu sie tez podoba piosenkarka (oczywiscie ze nie doda) i patrze na to z przymruzeniem oka :] Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 14:09 a mojemu się podoba angelina jolie a jan raczej do jennifre aniston jestem podobna i co, mam się załamać?? Odpowiedz Link Zgłoś
july-july Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 14:15 Jeśli Twój facet jest podobny do Brada to nic tylko ryczeć - chyba wiesz jak skończyło sie małżeństwo Aniston i Pitta.:) Odpowiedz Link Zgłoś
fergie18 Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 14:25 nie, raczej willa smitha przypomina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwamezatka Nastolatek?? 19.03.09, 15:45 kmbavy99 napisała: > Jasne że z nią nie będzie i że mi o tym mówi to chyba nie ma złych zamiarów. > Mimo tego coś mnie kłuje w sercu bo np. chwali jej styl ubierania i mówi że > jest ładna. A co wy na to?????? A ile on ma lat? 15? 16? 17?, no 18? No bo miłość i fascynacja idolami to raczej nie zdarza się po 20 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Nastolatek?? 19.03.09, 18:16 zdarza sie, moj facet ma 23 lata :D moze nie fascynuje sie na tyle by sobie obkleic pokoj w tapete albo sluchac 24/h piosenek ale jednak ta piosenkarka jest mu bliska w ogole doda jest wyjatkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
pajda-chleba a wy nie mialyscie nascie lat?A to ciekawe... 19.03.09, 15:51 czy na tym forum zasiadaja sami ignoranci?Co za loza szydercow.Niewazne czy ten kto pisal post ma nascie,dziesci albo siat lat.Mnie tez by irytowalo,gdyby moj chlopak powtarzal,ze jakas dupa z szolbyznesu jest ladniejsza ode mnie.Ma lepsze ciuchy i takie tam.Dziewczyno,nie wiem ile masz lat ale jedno co ci radze,to olej to co mowi.Pewnie jestes mloda.Pogadaj z nim o tym szczerze.Powiedz jak sie czujesz.Wszystko sie ulozy,zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: a wy nie mialyscie nascie lat?A to ciekawe... 19.03.09, 16:31 pajda-chleba napisała: > czy na tym forum zasiadaja sami ignoranci?Co za loza szydercow.Niewazne czy ten > kto pisal post ma nascie,dziesci albo siat lat.Mnie tez by irytowalo,gdyby moj > chlopak powtarzal,ze jakas dupa z szolbyznesu jest ladniejsza ode mnie.Ma lepsz > e > ciuchy i takie tam.Dziewczyno,nie wiem ile masz lat ale jedno co ci radze,to > olej to co mowi.Pewnie jestes mloda.Pogadaj z nim o tym szczerze.Powiedz jak si > e > czujesz.Wszystko sie ulozy,zobaczysz... uwierz na 100% jest masa ładniejszych od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
pajda-chleba Re: a wy nie mialyscie nascie lat?A to ciekawe... 19.03.09, 17:52 a skad ty wiesz jak ja wygladam?Widzisz moja "piekna,szlachetna kolezanko" z forum.Ja nie musze nic nikomu udowadniac.Nie mam wygladu modelki ale na urode nie narzekam.Braku takowej nie dostrzeglam zarowno ja jak i moj narzeczony.Nie wchodze na to forum,zeby uleczyc swoje kompleksy.W wypowiedziach takich jak Twoje,zawiera sie jad niechcianych,zahukanych,zakomleksionych,odrzuconych,paskudnych(nie tylko wizualnie)kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: a wy nie mialyscie nascie lat?A to ciekawe... 19.03.09, 21:40 pajda-chleba napisała: > a skad ty wiesz jak ja wygladam?Widzisz moja "piekna,szlachetna kolezanko" z > forum.Ja nie musze nic nikomu udowadniac.Nie mam wygladu modelki ale na urode > nie narzekam.Braku takowej nie dostrzeglam zarowno ja jak i moj narzeczony.Nie > wchodze na to forum,zeby uleczyc swoje kompleksy.W wypowiedziach takich jak > Twoje,zawiera sie jad > niechcianych,zahukanych,zakomleksionych,odrzuconych,paskudnych(nie tylko > wizualnie)kobiet rozbawiłas mnie do łez, dziekuje Ci bardzo...chyba nie zauwazyłas ale chciałam przekazac ze razi mnie tępota umysłu zwiazana z tym ze dziewczyna nie dopuszcza do siebie tego, ze jej chłopak nie moze powiedziec o innej dziewczynie ze jest ładna a nawet ładniejsza... pajda-chleba 19.03.09, 15:51 Odpowiedz czy na tym forum zasiadaja sami ignoranci?Co za loza szydercow.Niewazne czy ten kto pisal post ma nascie,dziesci albo siat lat.Mnie tez by irytowalo,gdyby moj chlopak powtarzal,ze jakas dupa z szolbyznesu jest ladniejsza ode mnie To jest dopiero zahukanie i zakompleksienie. Nie pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pajda-chleba Re: a wy nie mialyscie nascie lat?A to ciekawe... 20.03.09, 01:59 oh cos "kolezanke" zabolalo,ze sie tak uniosla? Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: a wy nie mialyscie nascie lat?A to ciekawe... 20.03.09, 09:30 pajda-chleba napisała: > oh cos "kolezanke" zabolalo,ze sie tak uniosla? tak uniosło mnie zahukanie innych (czyt. pajdy-chleba):] Odpowiedz Link Zgłoś
gloriss rany... 19.03.09, 16:35 że jest ładna i podoba mu się jej styl ubieranie to znaczy, że knuje??? a tobie nigdy nie podobają się żadni faceci? Odpowiedz Link Zgłoś
skarpetka_szara Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 16:54 a ta piosenkarka to przypadkiem nie Doda? To ubieraj sie tak jak ona, hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio teraz to zalosne jestescie baby 19.03.09, 17:46 jakby wasi faceci przy was slinili sie na mysl i widok laski innej niz wy to bylybyscie super szczesliwe to, ze ktos slini sie na inna laske jest oznaka,ze lubia taka innosc... i nie trzeba miec kilkunastu lat,zeby nabawic sie z tego komplekwo... ba! takie kompleksy raczej nasilaja sie z wiekiem alez wszytsko jasne: na forum siedza same super laski z super zyciem i super facetami... tylko dlaczego siedzicie na forum zamiast prowadzic to super zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
pajda-chleba popieram 19.03.09, 18:01 widzisz tygrysku,w wypowiedziach tych kobiet zawiara sie cala brzydota tych pieknych inaczej kobiet.Nie mam pojecia jak one wygladaja.wiem natomiast,ze charaktery maja paskudne. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 ej no Tygrysio 19.03.09, 18:43 tearz to troszke przeginasz. Jest róznica pomiedzy jak piszesz "slinieniem sie" do jakiejs laski, nawet nie osiagalnej, jak jakas piosenkarka, a stwierdzeniem, ze ona jest ładna i fajnie sie np. ubiera. Jasne, ze każda kobitka jest zdołowana jesli jej patner, chłopak, maż jest zafascynowany ina, nawet kosmicznie odłegla pania. Ale dzika zazdrosc i dł zaraz z powodu tego, ze sie takowa PODOBA to domena b. młodziutkic, a jesli nie tak bardzo młodziutkich to juz niestety nie za bardzo madrych babek. PS. Mój facet w pracy:) ale zaraz mnie kolega odwiedzi. Nie uwazam tego zaraz za super, ale miło, tym barziej, ze jutro jade umówić się na maleńki zabieg chirurgiczny ...Potrzebuje wsparcia :) Odpowiedz Link Zgłoś
very_berry Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 17:56 Moja pierwsza reakcja byl poblazliwy usmiech... ale zaraz po tym ktos mi sie przypomnial byly mojej najblizszej przyjaciolki:) i jego slinienie sie nad zdjeciami pewnej aktorki, zachwyty, obklejanie jej podobiznami scian, sciaganie jej zdjec z sieci. Ogolne zafascynowanie, rownolegle z ignorowaniem jej jako kobiety (nigdy nie powiedzial zadnego komplementu, nie zachwycal sie jej cialem, nie "szalal za nia" osobiscie wydzialam pare rzeczy i bylam swiadkiem paru dialogow zeby sie o tym przekonac) i uwierzcie albo nie, ale cos takiego BARDZO BOLI. i wpedza kobiety slabsze psychicznie w psychoze, widzialam na wlasne oczy. wiec, autorko watku, zastanow sie JAK sytuacja wyglada na prawde:) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice no ale jezeli ona zagada do niego na gg albo wysle 19.03.09, 18:46 mu maila? :) Odpowiedz Link Zgłoś
juz_niedlugo_wiosna Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 19.03.09, 21:38 zakochaj się na zabój w bradzie picie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rraaddeekk Re: Mojemu chłopakowi podoba się piosenkarka. 20.03.09, 09:13 O cholera... ze mną coś nie tak, bo wolę cały zespół i to sytarszych panów. Odpowiedz Link Zgłoś