mademois-elle 20.03.09, 19:05 kobietki prosze o pomoc!wybieram sie do Galerii QUTLET do Piaseczna po jakies wiosenne zakupki na poprawe nastroju ale zastanawiam sie czy nie llepsze jest Faktory w Ursusie co polecacie? pozdrówko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Outlet Piaseczno czy Faktory Ursus?? 21.03.09, 00:16 polecamy zapoznanie się ze stronami tychże outletów w necie - mają wykaz marek Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Outlet Piaseczno czy Faktory Ursus?? 21.03.09, 00:18 Najlepsza jest gorzka czekolada zagryzana schłodzonym melonem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Outlet Piaseczno czy Faktory Ursus?? 21.03.09, 00:20 anahella napisała: > Najlepsza jest gorzka czekolada zagryzana schłodzonym melonem. Melonem??? Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Outlet Piaseczno czy Faktory Ursus?? 21.03.09, 00:45 Dokładnie tak. Gorzka czekolada i zimny melon. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Outlet Piaseczno czy Faktory Ursus?? 21.03.09, 12:42 Brr, zęby bolą;)... Odpowiedz Link Zgłoś
delikatesowa Re: Outlet Piaseczno czy Faktory Ursus?? 21.03.09, 00:41 ja zdecydowanie wolę piaseczno. więcej sklepów. mieszkam zaraz przy factory, ale w ogóle nie ma tam po co chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Outlet Piaseczno czy Faktory Ursus?? 21.03.09, 12:48 Tydzień temu byłam w Ursusie.Nic nie kupiłam. Kompletnie nic nie było, a ceny wbrew pozorom duże. Odpowiedz Link Zgłoś
mademois-elle byłam...kupiłam .......humor poprawiłam 21.03.09, 20:13 No i wybrałam Piasecznoo.rewelacja ceny super atmosfera ok i bardzo mało ludzi mimo wszystko porownując do warszawskich Galerii (brr) zakupiłam buty z Kazarze zza super cene 129z (przecena z 549-kto to kupuje?)spudnice w Solarze 99zl(z 229) kyrtke e jakims sklepie zza 119z (z 309) i jeszcze kilka rzeczy .poprostu miodzio;) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieski_lisek Re: Outlet Piaseczno czy Faktory Ursus?? 22.03.09, 11:58 Możesz podać adres w Piasecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
mademois-elle Re: Outlet Piaseczno czy Faktory Ursus?? 22.03.09, 15:20 Adresu nie znam trzeba kierowac sie w kierunku Piaseczna jezeli komunikacja miejska to z metra wilanowska 709 albo 727 lub 9 nie pamietam zakupic bilet strefowy 20 minutowy i skasowac na granicznym przystanku i wysiasc na przestanek elektroalna jakos tak zreszta bedzie widac:) Odpowiedz Link Zgłoś