satin.mat 20.03.09, 22:31 czy waszym zdaniem istnieje związek między kolorem włosów, a osobowością, temperamentem? a brunetki i blondynki, czy kolor włosów to część waszej tożsamości? ja np. nie wyobrażam sobie siebie w blondzie - to nie byłabym ja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna.maskara Re: bruneci/blondyni 20.03.09, 22:34 tak, np. temperament Włochów - jest taki związek - ale to duże uproszczenie - mimo to jednak - coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: bruneci/blondyni 20.03.09, 23:20 ależ może dla Ciebie ;) ja przerabiałam sierść blond, rudą i ciemną, w każdej byłam taką samą mną. Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: bruneci/blondyni 20.03.09, 23:22 Jeśli ktoś jest urodzonym narcyzem, wtedy jak najbardziej. W innym wypadku - gdy ma wrodzony dystans do siebie - raczej nie ma mowy o takim związku przyczynowo-skutkowym. W porzeciwnym wypadku, każde farbowanie włosów (albo golenie na zero à la Sinéad O'Connor) zmieniałoby Twoją osobowość i temperament z flegmatyka na choleryka, ew. z bobra w lwa (zależnie od przyjętej nomenklatury). Odpowiedz Link Zgłoś