Gość: kask72 IP: *.kutno.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 12:57 kobitki, czy któraś z was wieży w senniki? miałam okropny sen więc sprawdziłam w senniku co może oznaczać opis był przerażający, czy mam w to wieżyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulex Re: senniki 26.11.03, 13:14 Sprawdzilam kilka razy swoje sny w senniku. Gdyby mu wierzyc, to zdarzyloby mi sie pewnie tyle nieszczesc, ze nie byloby mnie tu juz. Wiec raczej nie masz sie czym martwic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: senniki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 26.11.03, 18:55 Niczym sie nie przejmuj, senniki jak horoskopy- bywaja rozne w zaleznosci od inwencji tworczej autora, a ile w nich prawdy... jakiej prawdy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: senniki 26.11.03, 19:30 Gość portalu: kask72 napisał(a): > kobitki, czy któraś z was wieży w senniki? miałam okropny sen więc > sprawdziłam w senniku co może oznaczać opis był przerażający, czy mam w to > wieżyć? Masz nauczke: nie sprawdzac w sennikach swoich snow. Lepiej o tym pogadac z przyjaciolka. Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: senniki 26.11.03, 22:52 Witam. Według sennika powinnam wyladowac przynajmniej 5 razy w szpitalu, mój dom zawaliłby się, zostałabym okradzona ze 20 razy , no najważniejsze : do tej pory powinnam przynajmniej 11 razy wygrać w lotto :) Nie ukrywam, że ostatnia przepowiednia bardzo mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella A mozesz mi powiedziec 27.11.03, 03:15 Co sie musi przysnic zeby przepowiednia glosila "nie czytac glupich ksiazek"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sanis Re: A mozesz mi powiedziec 28.11.03, 15:41 anahella, jeśli to pytanie kierowałaś do mnie, to muszę wyjaśnic, że absolutnie nie wierzę w znaczenie snów. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica29 Re: senniki 28.11.03, 20:23 absolutnie nie. sen pochodzi z Twojej podswiadomości, więc mówi cos o Tobie, a nie o Twoim losie. a jak chcesz wiedziec co, to udaj się do psychoanalityka. Odpowiedz Link Zgłoś