cyklamen111 01.05.09, 19:53 nieatrakcyjnością ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 19:53 Edward, Zygmunt. Odpowiedz Link Zgłoś
lunula Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 19:55 Adam, Kacper, Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
cyklamen111 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 20:16 cyklamen111 napisała: zdarza wam się pomyśleć a nawet być z góry przekonaną znając kilku mężczyzn o tym samym imieniu, że następny, o którym ktoś wam wspomina a którego jeszcze nie zdążyłyście poznać, nawet zobaczyć, również nie będzie was interesował ? Ja tak mam z właścicielami imion: Grzegorz, Marek, Michał, Jacek, Marcin, Mariusz, Tomek i i Kamil. Nigdy żaden wyżej wymieniony nie podobał mi się ani przez ułamek sekundy. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 20:31 To chyba ciezko o faceta;) Bo wikeszosc facetow nazywa sie Michal, Maciek, Tomek albo Marek. Ale masz jeszcze szanse na Pawla albo Lukasza;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklamen111 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 20:50 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > To chyba ciezko o faceta;) Bo wikeszosc facetow nazywa sie Michal, Maciek, Tome > k > albo Marek. > > Ale masz jeszcze szanse na Pawla albo Lukasza;) jeszcze pozostają ci z mniej popularnymi imionami i wyłącznie do takich mam szczęście.. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 20:57 Ci z mniej popularnymi imionami to skarb;) Sama mialam kiedys takiego;) POzostal sentyment nie odraza. Ale znam i atrakcyjnych MAckow, MIchalow, Tomkow (ah taki jeden Tomek chodzi mi po glowie obecnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
pati-888 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 22:41 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Ci z mniej popularnymi imionami to skarb;) Sama mialam kiedys takiego;) > POzostal sentyment nie odraza. Ale znam i atrakcyjnych MAckow, MIchalow, Tomkow > (ah taki jeden Tomek chodzi mi po glowie obecnie;) no a ja mam wlasnie obecnie narzeczonego Tomka:) dla mnie to imie jest akurat-nie za mdło,nie za sztywno.tak akurat:) dla mnie imiona Mateusz,Paweł,Michał to mdłe imiona-malo mocne i stad te osoby co znam sa delikatne,czule,takie bardziej babskie charaktery a np.Marcin,Darek,Szymon,Robert-mocne i meskie. Odpowiedz Link Zgłoś
cyklamen111 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 23:34 grzeczna_dziewczynka15 napisała: > Ci z mniej popularnymi imionami to skarb;) Sama mialam kiedys takiego;) > POzostal sentyment nie odraza. Ale znam i atrakcyjnych MAckow, MIchalow, Tomkow > (ah taki jeden Tomek chodzi mi po glowie obecnie;) a ja dla siebie nie, a imię Maciek tak samo bardzo mi się nie podoba jak Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś
pati-888 podobac sie a kojarzy pod wzgledem charakteru,.. 01.05.09, 22:36 zachowania to co innego. dla mnie np.Marcin zupelnie nie kojarzy mi sie z nieatrakcyjnoscia.myslisz pojecia chyba atrakcyjnosci z subektywnym oceniamiem Twojego gustu.Dla mnei nieattrakcyjnosc=cipkowatosc,a dla Ciebie atrakcyjnosc i subiektywizm..to ok,dla kazdego nieatrakcyjnosc moze inaczej znaczyc..dla mnie braj atrakcyjnosci to tzw flaki z olejem i brak wlasnego zdania.dalej wyglad czy subiektywizm to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 20:29 Waldek, Sławek, za jakiś czas pewnie to będzie też Alan, Kacper,Franek,Patryk, Jakub bo cała patologia hurtem teraz je nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 20:37 nie mam az tak zrytego mozgu,zeby kolejnym facetow obwiniac,za przykre doswiadczenia z byltymi jedyne co moze mi sie przytrafic, to to jak slyszac dane imie bede ciagle myslala o kims innym i nie bedzie fajnie..ale to raczej damskie imiona tak na mnie dzialaja Odpowiedz Link Zgłoś
cyklamen111 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 20:47 tygrysio_misio napisała: > nie mam az tak zrytego mozgu,zeby kolejnym facetow obwiniac,za przykre > doswiadczenia z byltymi ale to nie o tym jest temat. Wszystkie wymienione przeze mnie imiona posiadają ludzie całkowicie mi obojętni, do których nie mam żadnych uprzedzeń, ani ich nie lubiłam ani nie nie lubiłam. Po prostu jak dotąd zawsze okazywało się, że np. kolejny Grzegorz czy Marcin miał coś wspólnego z poprzednim - przede wszystkim niczym nie był w stanie mnie zaciekawić. Może to są zwykłe przypadki a może rzeczywiście imiona określają nas w jakimś stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 20:55 juz latwiej uwierzyc mi w sile gwiazd i zodiakow, niz w imiona... cho i jedno i drugie nie jest chyba efektem wznioslosci umyslowej ;] w jakis sposob cos tak zupelnie przypadkowego jak nadanie dziecku imienia, moze na nie wplynac? w czarne koty, kominiarzy i zakonnice tez wierzysz? ilu przedstawicieli tych imion w zyciu spotkalas? Odpowiedz Link Zgłoś
rahamin Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 22:03 z nieatrakcyjnością kojarzą mi się imiona: Grzegorz, Marcin, Maciek, Wojtek i Ryszard oraz Kazimierz natomiast fajne męskie imiona to według mnie: Waldemar (niedoceniane), Janusz, Bogumił, Błażej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
makaluu Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 22:17 Maciek i Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś
pati-888 Paweł 01.05.09, 22:32 każdego Pawła co znalam to tzw"ciapa","pipka"etc;)sorki jesli kogos urazilam ale tak niestety jest. Odpowiedz Link Zgłoś
milenka966 Re: Paweł 02.05.09, 11:10 Fajny wątek. Ja również nie lubię imienia Paweł. Moja mamusia z koleżanką na siłę swatały mnie z chłopakiem o tym imieniu. Wymiotować mi się chciało jak wspominała o nim. Po spotkaniu z innym Pawełkiem dostałam migreny, nawet opisywałam kiedyś na forum to spotkanie jako najgorsza randka. Hmmm... za tydzień idę z Pawłem nr 3 na wesele, bardzo sympatyczny chłopak. Ale samego imienia nie cierpię. Sentyment mam do Łukaszów i Marcinów:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 22:43 O fak, baby to są jednak durne... (coraz częściej przychodzi mi to na myśl po lekturze FK) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 22:53 Musze się z Tobą zgodzić...niestety. Kretyństwo...ale przynajmniej rozrywka jest jak człowiek się nudzi:P:P I śmiem protestować szczególnie jeśli chodzi o Pawła;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklamen111 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 02.05.09, 01:45 nerri napisała: > Musze się z Tobą zgodzić...niestety. > Kretyństwo...ale przynajmniej rozrywka jest jak człowiek się > nudzi:P:P > > I śmiem protestować szczególnie jeśli chodzi o Pawła;) > a jaki jest Paweł ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklamen111 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 02.05.09, 01:55 nerri napisała: > "...gdy nie masz nic do ofiarowania...ofiaruj uśmiech...:))) " - szczytem głupoty i bezczelności jest umieszczanie takich tekstów a uśmiechu nie ofiarowuje się osobom, które zaniżają czyjąś wartość nie doceniając czy nawet nie uświadamiając sobie jej możliwości, zdolności, czy siły oddziaływania na innych..poza tym żadnych ofiar nie warto ponosić dla kogoś nic nieznaczącego Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 23:00 Po lekturze takich watkow chodzi mi po glowie spiewany do spolu z Lucja Prus "Ksiezyc nad Koscieliskiem" Mlynarskiego, a szczegolnie koncowy refren: "Wyscie sa ludzie tyle durne co cud." :) Odpowiedz Link Zgłoś
pati-888 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 23:10 spo to sa fora-o deskusji nad kazdym tematem..nawet o gó...e:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nadobna.pasqualina Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 22:55 Roman - piękne imię , ale Giertych jest wyjątkiem, który do tego imienia nie pasuje. Imiona kojarzone przez mnie z nieatrakcyjnością: Szymon Piotr Maciej Wojciech Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 23:19 Andrzej- typowo aseksualne imię Odpowiedz Link Zgłoś
cyklamen111 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 23:54 nadobna.pasqualina napisała: > Roman - piękne imię , ale Giertych jest wyjątkiem, który do tego > imienia nie pasuje. > Imiona kojarzone przez mnie z nieatrakcyjnością: > Szymon > Piotr > Maciej > Wojciech > Kamil Imię Wojciech pojawiło się kilka razy,a ja znam jednego, który jest zdecydowanie męski i atrakcyjny jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek-666 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 23:31 a Krzysztof?? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklamen111 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 01.05.09, 23:58 a imię Krzysztof kojarzy mi się bardzo pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 02.05.09, 00:00 Aseksualny,nieatrakcyjny to może być konkretny facet nie imię...powaliło was? Rozpatrujecie facetów pod kątem pod jakim można rozpatrywać nawyżej wybór imienia dla dziecka...które nam sie podoba a które nie:/ I to najwyżej taki wybór;) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 02.05.09, 00:33 > Aseksualny,nieatrakcyjny to może być konkretny facet nie > imię...powaliło was? Widzę, że dalej się nad tym zastanawiasz. :D Ja odpuściłam, czytam te analizy pod kątem imienia i szczęka mi opada. :D Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 02.05.09, 00:38 Przynajmniej nie zastanawiam się jak sie taki jeden czuje...odstresowuje sie ciut czytaniem tych idiotyzmów:/ Też czytam i zastanawiam się skąd one to wzieły:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 02.05.09, 00:46 > Przynajmniej nie zastanawiam się jak sie taki jeden > czuje...odstresowuje sie ciut czytaniem tych idiotyzmów:/ Lepsze to niż horoskopy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 02.05.09, 01:00 Poziom rozrywki i głupoty podobny;) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Jacek;) 02.05.09, 00:02 bo tak miałam mieć na imię ;p i jeszcze - Adam - brzydkie to to i w dodatku mój ojciec tak miał na imię Odpowiedz Link Zgłoś
cyklamen111 Re: Jacek;) 02.05.09, 00:18 znałam Adamów atrakcyjnych i beznadziejnych Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Jacek;) 02.05.09, 00:23 a ja wyłacznie beznadziejnych, stad moje skojarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Niesamowite!! 02.05.09, 00:40 Przemyśl to dobrze...nie może być tak,że jeden Adam jest fajny a drugi niefajny...weź się zdecyduj:P:P Hyhyhy:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Niesamowite!! 02.05.09, 00:45 > Przemyśl to dobrze...nie może być tak,że jeden Adam jest fajny a > drugi niefajny...weź się zdecyduj:P:P No dokładnie. Bo jak wtedy zaklasyfikować to imię?? Odpowiedz Link Zgłoś
nerri Re: Niesamowite!! 02.05.09, 01:01 Zrobimy głosowanie i wtedy wyeliminuje sie tych którzy byli w mniejszości:P Odpowiedz Link Zgłoś
itaka5 Re: Niesamowite!! 02.05.09, 10:47 Mi się nie podobało samo imię Maciek. Nie wiem takie...nijakie. Takie ciepłe kluchy. Ale to tylko ciąg literek ;) To "ci" tam tak zmiękcza i może dlatego takie mało męskie się wydaje. Nie lubiłam tego imienia, no ale mój wybranek własnie takie nosi ;D Teraz to ono mi się nawet podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 02.05.09, 11:05 Imiona niet :) za to znaki zodiaku lew i skorpion maja u mnie na dzien dobry mniejszy kredyt zaufania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: jakie imiona męskie kojarzą wam się z ogólną 02.05.09, 11:20 Oj dziewczyny, dzieczyny... A co zrobicie jak się okaże, że ideał waszego zycia, królewicz na białym koniu okaże sie właścicielem super nieatrakcyjnego imienia? Zrezygnujecie z ideału? :D To faceci, którzy nosili takie a nie inne imiona źle się wam kojarzą a nie same imiona... Odpowiedz Link Zgłoś