julyana 12.05.09, 13:35 Bo fajny: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=94683471&a=94683471 Tylko czy to legalne?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann_alice Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 13:50 Ja bym "zmałopowała". Fajny jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza.z.pustej.szklanki Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 13:52 No to dawajcie liste :-) Odpowiedz Link Zgłoś
accup Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 14:01 1. Za dwie i pol godziny mam ustna mature z angola. 2. Dzis mija dwa lata od kiedy jestes z moim M. 3. Mam obsesje na punkcie moich wlosow. 4. Dziś na obiad mam chińszczyzne. 5. Mam bałagan w pokoju i łazieńce. 6. Kocham Hello Kitty. 7. Mam autograf Conrado Moreno. 8. Od wakacji zrzuciłam 10 kg. 9. Jestem niższa od mojego faceta o 29 cm. 10.Lubie pierogi ruskie. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 14:02 OK, ja zaczęłam.:) 1. Mam brązowe oczy 2. Zdałam prawko za 1 razem 3. Nie cierpie chrzanu 4. Mam dzisiaj pracowite popołudnie i wieczór 5. Przed chwila zjadłam batona 3bit 6. Wolałam Brandona od Dylana 7. Własnie zaczęłam drobny remont w domu 8. Moja najdłuzsza przyjaźń trwa od 19 lat 9. Uwielbiam poziomki 10. Niedawno kupiłam sobie rower Odpowiedz Link Zgłoś
pomarancza.z.pustej.szklanki Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 14:09 1. Od 6 lat nie bylam u fryzjera. 2. Lubie wkladac zimne prety od lozka miedzy palce u stop. 3. Jestem niesmiala. 4. Wkurza mnie, ze tak malo wiem o swiecie. 5. Mam niezliczone ilosci okruchow w klawiaturze, ktore co jakis czas trzaskaja mi pod klawiszami. 6. Nie umiem spiewac. 7. Rysuje nawet gorzej niz spiewam. 8. Nie snuje marzen i wyobrazen o przyszlosci. 9. Jestem sknera. 10. Chce kiedys przebiec maraton. Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 16:44 1.kocham przyrodę 2.kocham szwędać się po górach z plecakiem 3.lubię ciepły wiatr we włosach 4.lubię piwo 5.brakuje mi ludzi których zostawiłam przeprowadzając się 6.czekam na lato i urlop 7.2 facetów kręci się wokół mnie a jak znam życie z żadnym nic nie wyjdzie. 8.marzy mi się Peru i Andy 9.lubię wiedzę 10. jadę po buty zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
ceres9 Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 21:40 1.nie lubie poniedzialkow 2.wtorkow tez nie lubie 3.wychodze za maz koncem sierpnia 4.zaluje, ze scielam wlosy 5.mam psa,psa i kota 6.mialam sie uczyc,ale nie moge sie zabrac 7.jestem poklocona z ojcem 8.siedze na lozku i przegladam forum 9.denerwuje mnie glupota 10.od jutra sie odchudzam. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 14:12 No dobra. To lecimy z tym koksem:D 1. Jestem słodyczoholiczką, 2. Nie rozpoznaję sąsiadów, 3. Jestem molem książkowym, 4. Odchudzam się zawsze od jutra, 5. Mam kota, 6. Mogę spać po 12 godzin na dobę, 7. Właśnie skończyłam się depilować, 8. Liczę na to, że wygram w totka, 9. Nie mam prawa jazdy, 10. Lubię śpiewać ale się wstydzę, Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_aux Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 14:19 1.Powinnam się zbierać do pracy 2.Mój pies kicha mi na spodnie 3.Słucham muzyki która nikomu się nie podoba 4.Jestem wredna, złośliwa i bezczelna -jak ktoś sobie zaszkodzi 5.Dla przyjaciół zrobię wszystko 6.Zakochałam się w moim przyjacielu 7.Chcę jechać w ten weekend do warszawy 8.Kocham Wrocław 9.Dużo piję na imprezach 10.Zatarłam silnik w samochodzie no. to na tyle. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 14:33 1. Za tydzien wyjezdzam, daleko i na dlugo 2. Lubie horrory 3. Zaraz ide do sklepu 4. Znowu nie mam z kim grac w szachy 5. Kocham gory 6. Rozwalily mi sie klapki 7. Swedzi mnie lewe ucho 8. Chcialabym miec kota ale mam uczulenie 9. Jak odpalam kompa najpierw wchodze na joemonster.org 10. Zawsze nosze srebrny pierscionek Odpowiedz Link Zgłoś
zuzann-a Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 14:44 1.za 20 min koncze prace:-) 2.moja kolezanka jest wampirem energetycznym. 3.zapomnialam rano wyciagnac rybe z zamrazarki:-( 4.w sobote ide chyba na balety. 5.ubralam sie dziasiaj za grubo. 6.kurier nie przyjechal a czeka na niego 68 paczek. 7.jestem na diecie ale sobie folguje:-( 8.chce miec znow 19 lat. 9.wiecznie brakuje mi kasy. 10.w niedziele w kosciele (komunia) widzialam M.Kozuchowska. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 16:41 1. Gram w Silent Hill 2. Jestem maniakalnym pisaczem smsow 3. Umiem robic shake'a 4. Jestem bezczelna na drogach 5. Słucham chilli zet 6. Uwielbiam Dr House'a 7. Dużo pisze 8. Kocham morze 9. Boje sie macierzynstwa 10. Mam starszego brata Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 16:43 Wiem, że moje top10 juz było, ale muszę: > 6. Uwielbiam Dr House'a Ja też, ja też!:) Odpowiedz Link Zgłoś
looona Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 14:38 1. Uwielbiam Dirty Dancing. 2. Wdałam się kiedyś w długoletni romans i z perspektywy czasu wiem, że to była moja największa miłość. 3. Nie pijam kawy. Chyba, że zbożową z dużą ilością mleka. 4. Nie lubię myć okien i prasować. 5. Do niedawna miałam styl chłopaciary, teraz coraz częściej podkreślam swoją kobiecość. 6. Kończę studia podyplomowe. 7. Zamierzam sprzedać stary, a kupić nowy samochód. 8. Lubię gotować, szczególnie kuchnia włoska i polska, robię też dobre ciasta. 9. Mam słabość do mojej młodszej siostry. 10. Ciąglę żuję gumę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 14:41 czemu wszyscy w tym watku na FH chca spac? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 14:52 1. mam uczulenie na powiekach i nie wiem od czego (normalnie pieką mnie i są jakieś takie pomarszczone) 2. bolą mnie stopy, za duzo niewygodnych butów 3. moje dziecko pojechało na wycieczke 4. nie mam i nie będę miała prawa jazdy 5. siku mi sie chce 6. wyglądam lepiej niż rok temu a za tydzien to hohoho 7. zaraz biore sie za moj angielski 8. mam kupke szcztućców przy biurku (skąd???) 9. chciałabym odwiedzic rodzicow 10.jestem rozrzutna Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 15:25 1.Mam blisko do apteki 2.Piłem dziś alkohol 3.Nie mam laptopa 4.3 miesiące temu zrobiłem 50 pompek 5.Czasami sikam na siedząco 6.Rzygałem kiedyś w Paryżu 7.Dziś będę miał na nogach buty czarno-żółte za ca 20 pln para 8.W ostatniej dużej kumulacji trafiłem dwójkę 9.Nie jeżdżę na nartach 10.Nie słucham radia Odpowiedz Link Zgłoś
mruff Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 16:49 forumowicz_pospolity napisał: > 5.Czasami sikam na siedząco > 6.Rzygałem kiedyś w Paryżu heheh, dobre :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 17:15 forumowicz_pospolity napisał: > 6.Rzygałem kiedyś w Paryżu A ja w Pradze:P Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 17:23 sundry napisała: > forumowicz_pospolity napisał: > > > 6.Rzygałem kiedyś w Paryżu > > A ja w Pradze:P A ja w Bangkoku jak juz sie przechwalamy :P Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 18:59 Widzę tu pole do stworzenia nowego przewodnika po Europie:P Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 22:28 sundry napisała: > Widzę tu pole do stworzenia nowego przewodnika po Europie:P :(( ja tylko w W-wie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 22:59 sundry napisała: > Bangkok to IMO niezły lans;) Eee tam stare dzieje :P Odpowiedz Link Zgłoś
averne Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 18:18 1. Jestem stary, 2. Jestem brzydki, 3. Jestem garbaty, 4. Jestem chudy, 5. Nie chce mi się wstawać do pracy, 6. Śpiewam jak rozdzierany kot, 7. Mam kota, 8. Jestem nieśmiały, 9. Nie gotuje polskiego żarcia, 10. Nic mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
athroposs Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 15:30 A po grzyba małpować wątek, skoro można wejść na FH i po prostu dopisać swoje 10 punktów ? Ja tak zrobiłam - no chyba praktycznej ? Odpowiedz Link Zgłoś
torba_podrozna Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 15:45 1. Skonczylam kurs na prawko, ale od paru miesiecy nie pojawilam sie na jazdach, bo sie boje. 2. Nie chce mi sie uczyc, chociaz mam mnostwo egzamninow. 3. Nie wiem, czy dobrze zrobkilam dajac druga szanse bylemu. 4. Jestem uzalezniona od internetu. 5. Boje sie raka. 6. Marzna mi stopy ciagle. 7. Najlepiej czuje sie w dresach i bez makijazu. 8. Mam problem z matematyka. 9. Czytam wszystkie portale plotkarskie. 10. Nie jestem asertywna. Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_kochanka Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 16:03 o ja też chcę!:D 1. wyjeżdzając z parkingu wjechałam w nowe auto ucznia i to mnie będzie kosztować parę stów 2. moje dziecko samo zakłada buty 3. ciągle mam migrenę 4. lubię dużo pracować 5. nie chce mi się robić obiadu 6. mam manię, że jestem za gruba 7. nienawidzę wstawać przed 7 8. uwielbiam skakać przez wysokie przeszkody 9. nie chce mi się zdawać egzaminu, który zdałam, ale nie uznał mi głupi wykładowca bo zgubił moją pracę. a to ostatni egz na całych studiach. 10. lubię Chirurgów i Gotowe na Wszystko :D Odpowiedz Link Zgłoś
sommernachtstraum Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 16:34 - nigdy w życiu nie obejrzałam horroru/ trillera - ani meczu - znam w wordzie i mozilli skróty na wszystko - zdarza mi się otrzymywać wizyty pt. CZY MOGŁABY PANI NATYCHMIAST ŚCISZYĆ MUZYKĘ, BARDZO PROSZĘ !!! - facet, do którego uśmiecham się od min. czterech miesięcy, i który od tych czterech miesięcy zupełnie mnie ignorował, spytał wczoraj czy się przypadkiem nie znamy - po domu chodzę na bosaka - podziwiam zdolność upraszczania rzeczy - często mam słowotok/ chichrawę podczas oficjalnych wystąpień - uczyłam się kiedyś suahili - na moim biurku znajdują się w tej chwili 3 filiżanki i jeden kubek Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 17:22 1.Trzy razy w tygodniu chodzę na siłownię. 2.Obrzydza mnie surowy kurczak. 3.W tym roku zdaję na aplikację. 4. Noszę okulary. 5. Wczoraj kupiłam kostium na obronę. 6. Umiem pływać tylko żabką. 7. Pasjami czytam ulotki leków. 8. Mam świra na punkcie zdrowia. 9.Nie znam dobrze żadnego języka obcego. 10. W miniony weekend nie zostałam wpuszczona do klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 18:28 1. włączylam pranie, lubie prac 2. uwielbiam jak ktos (dobrze) gra na fortepianie - sama nienawidze 3. kupilam dzis w szmateksie boski golfik RIsland 4. chcialabym miec wieksze zaciecie i wiedze odnosnie kwiatow, zrobic z balkonu dzungle :) 5. poprosze aby mnie deportowac (teraz) na Polonine Carynska 6. niecierpie wstawac rano aa 5x w tygodniu wstaje o 6 ... 7. coraz czesciej mysle o dziecku - a konkretnie corce 8. moj chlopak dzis od rana spiewa: gimme fish, gimme gimme some fish 9. szkoda ze mnie mama nie zapisala na gimnastyke :/ 10.wlasnie projektuje salon, wybrlam kolor czekolady, papirusa i soczystej zieleni Odpowiedz Link Zgłoś
delayla to ja skopjuję... 12.05.09, 21:04 stamtąd :P 1. Nie znam swojej grupy krwi 2. Mam 2-kolorowe oko 3. Sprawdzam e-maila 10 razy dziennie, choć z rzadka coś poza spamem dostaję:P 4. Nienawidzę ananasów i kawy 5. Mój brat jest gupi 6. Mam okropny charakter pisma 7. <- to moja ulubiona cyfra 8. Panicznie boje się porodu 9. Za dużo czasu spędzam przy kompie 10. Uwielbiam śnieg Odpowiedz Link Zgłoś
orzech_laskowy_x Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 22:08 1. od miesiaca planuje zaczac sie nieco odchudzac 2. i przestac ogryzac paznokcie 3. lubie czarny kolor 4. uwielbiam samotnie spacerowac ulicami nocą 5. nie umiem śpiewać ale kocham to robić 6. przed chwilą popiłam talerz kapusty kiszonej butelką mleka czekoladowego 7. to nie był najlepszy z moich pomysłów 8. myślę o zafarbowaniu włosów na jasno-zielono 9. dziś rozliczyłam się ostatecznie z uczelnią kończąc drugi rok studiów, hurrrrrra 10. w dzieciństwie jadłam trawę i liście bzu, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Dobra , to ja też :) 12.05.09, 22:25 :) - kupiłam dziś buty - fajne - wkurza mnie, kiedy mój facet dzwoni 8 raz bez konkretnego powodu - jestem "zakochana" w 1,5 miesięcznym synu mej siostry - mówię do moich kotów, jak do ludzi :) - nie lubię, gdy mnie ktos natrętnie chwali - lubię andrenalinę zwiazana z moja praca - lubię latac i szybko jeździc samochodem - kocham moich rodziców - lubię teatr amatorski i kapele folkloru miejskiego - łatwo nawiazuje kontakty - mam sprawdzonych i szczerych przyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Dobra , to ja też :) 12.05.09, 22:45 1)Chyba zmieniam pracę 2)bardzo denerwuję się czy to wypali 3)pije właśnie browarka :) 4)mam ADHD 5)chcę przeczytać dzisiaj(po raz kolejny) świętą księgę wilkołaka-pana Pielewina 6)zaniedbuję ostatnio moich przyjaciół (praca) 7)spontan spontan spontan! 8)za dużo pracuję i nienawidzę tego,a jednocześnie uwielbiam?! 9)nie mogę rzucić palenia :/ 10)kocham góry,koty i moją Babcię Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Dobra , to ja też :) 12.05.09, 22:49 Hermino :) browarka wypiłam :) kocham koty (psy i konie też:)), jestem spontaniczna i za duzo pracuję, co mi raczej tak naprawde odpowiada, lubie się wóczyc po góach - blixniactwo astronomiczne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Dobra , to ja też :) 12.05.09, 22:52 hahaha ;) interaktywna siostra ;) ?? zapomniałam dodać,że kocham gotować :D Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Dobra , to ja też :) 12.05.09, 22:53 > zapomniałam dodać,że kocham gotować :D to pasujesz do mojego pkt. 8. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: tzn. 9;) n/t 12.05.09, 23:00 8,9 nieistotne o tej godzinie;),piwa mi się jeszcze chce,ale za daleko mam na stację :( Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Dobra , to ja też :) 12.05.09, 22:56 hermina25 napisała: > hahaha ;) > interaktywna siostra ;) ?? > zapomniałam dodać,że kocham gotować :D wiesz co? ja też lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: Dobra , to ja też :) 12.05.09, 22:58 aż z tej radości pójdę zapalić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Dobra , to ja też :) 12.05.09, 22:58 hermina25 napisała: > aż z tej radości pójdę zapalić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 papierosek ;) 12.05.09, 23:19 ooo jak dobrze :) właśnie napisałam facetowi z którym się spotykam troszkę,że prawdopodobnie z uwagi na moją (mam nadzieję) nową pracę,będę musiała wyjechać na 3 miesiące do Krakowa...i napisał,że będzie mnie w tym wspierać całkowicie :) poza tym pewnie dzisiaj nie zasnę przez tą robotę,ale ok-kniga w pogotowiu czeka ;) P.S Fajny ten Kraków? Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: papierosek ;) 13.05.09, 11:17 Kraków bossssski - zawsze jest kolorowo, magicznie, nastrojowo i w ogole :) Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: Dobra , to ja też :) 12.05.09, 22:59 hermina25 napisała: > aż z tej radości pójdę zapalić :))) też:) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 22:39 1. Siedze własnie w okularach przeciwsłonecznych na głowie (patrz godzina napisania posta;)) 2. potrzebuję fioletowego lakieru do paznokci 3. bylam dzis w 10 aptekach i na przegladzie auta 4. zawsze bylam dobra z polskiego w szkole, ale nie wiem czemu zdarza mi sie udzielac korepetycji z matematyki 5. zbieram sie aby zaproponowac koledze wspolny wypad w ezgotyke 6. nie lubie cebuli 7. mam za duzo butów 8. zmienilam diametralnie swoje zycie 9. potrzebuje kucharza na pelen etat 10. lubie bakterie i wirusy Odpowiedz Link Zgłoś
eastern-strix Re: Małpujemy wątek? 12.05.09, 23:02 1. wlasnie pije piwo 2. w sierpniu zeszlego roku zaczelam kurs artystyczny i chyba go niegdy nie skoncze 3. boje sie choroby i smierci 4. mam 3 koty i kilka gryzoni 5. w czerwcu mam sesje zdjeciowa w Niemczech 6. prawie codziennie wisze 7.5 godziny na telefonie 7. scielam dredy i nie moge sie zdecydowac czy zaluje czy nie 8. mam czarny samochod z czerwonymi kolpakami 9. moja mgr nigdy nie pokrywala sie z tym co robie 10. w sobote po raz pierwszy rozmawialam z osoba z Norwegii Odpowiedz Link Zgłoś
saraisa Re: Małpujemy wątek? 13.05.09, 01:10 1. piszę pracę magisterkę chociaż strasznie mi się nie chce 2. przeczytałam wszystkie 10 części Ani z Zielonego Wzgórza 3. dwa dni temu podrywał mnie chłopak, który podobał mi się od trzech lat, a ja nie mogłam w to uwierzyć i w efekcie wyszło na to, że nie jestem nim zainteresowana, chociaż ja po prostu nie mogłam wyjść z szoku 4. mogę spać po 12 godzin i wciąż chcę więcej 5. marzy mi się daleka podróż gdzieś, gdzie jest ciepło 6. dwa dni temu dowiedziałam się, że 2 moje znajome też złapały choróbsko weneryczne, a myślałam, że tylko ja jestem taka nieodpowiedzialna i mam takiego pecha (jest to w pewien sposób pocieszające) 7. mam brata, z którym się często kłócę, chociaż miewamy też dni, w które się dobrze rozumiemy - to powoduje u mnie huśtawkę emocjonalną, bo nigdy nie wiem, który dzień będzie akurat dziś 8. chciałabym spotkać jakiegoś zrównoważonego emocjonalnie mężczyznę 9. często obiecuję sobie, że od jutra skończę z internetowymi randkami, ale jakoś nie mogę 10. dziś olał mnie kolejny facet z randek - co znów zrobiłam źle?? Odpowiedz Link Zgłoś
solange25 Re: Małpujemy wątek? 13.05.09, 08:35 Fascynujace sa powyzsze informacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
solange25 Re: Małpujemy wątek? 13.05.09, 08:35 tzn wszystkich odpowiadajacych w tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
pretensjaa Re: Małpujemy wątek? 13.05.09, 14:39 1. Kocham koty. 2. Zaraz wychodzę do pracy. 3. W czerwcu mam obronę pracy. 4. Jestem bardzo wrażliwa. 5. Nikt nie śpiewa gorzej niż ja. 6. Żyję w permanentnym bałaganie. 7. Nie znoszę wątróbki. 8. Chciałabym mieć cerę idealną. 9. Cierpię na notoryczną zmienność nastrojów. 10. Lubię forum Kobieta ;) Odpowiedz Link Zgłoś