funny_game 01.06.09, 21:24 Co sądzicie o tzw. uśmiechu hydraulika i czy wybieracie sobie fachowców do remontu na podstawie konkursu na najładniejszy? :F Proszę o POWAŻNE odpowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: Uśmiech hydraulika 01.06.09, 21:27 Żartujesz, prawda??? Hydraulik, który niedawno montował mi zmywarkę, był starszy, nieszczególnie przystojny, ale był świetnym fachowcem i to jest jedyne, czego od niego oczekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Uśmiech hydraulika 01.06.09, 21:30 A mi taki jeden sprawdzał podzielniki ciepła w pracy i później jeszcze długo byłam pod wrażeniem jego kompetencji. Młody i z uśmiechem znad pary diżins :F Odpowiedz Link Zgłoś
real.becwal Re: Uśmiech hydraulika 02.06.09, 12:18 funny_game napisała: > A mi taki jeden sprawdzał podzielniki ciepła w pracy i później jeszcze długo > byłam pod wrażeniem jego kompetencji. Młody i z uśmiechem znad pary diżins :F > miał je nisko opuszczone? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Uśmiech hydraulika 01.06.09, 21:30 nie wyobrażam sobie korzystać z usług brzydkiego hydraulika, jak i ginekologa. a już popękany coin slot to całkowita kompromitacja i abstrakcja, obsmarowanie w necie i przed koleżankami. ale, co Ci będę gadać, sama wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: Uśmiech hydraulika 01.06.09, 21:31 oczywiście popękany u hydraulika. mój jest jedwabiście gładki, jak u niemowlęcia, zawistne hydry. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: Uśmiech hydraulika 01.06.09, 22:13 Z tym "poważne" to będzie problem:P Wybieram ale tylko wtedy kiedy wiem co chcę przetkać:P Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Uśmiech hydraulika 01.06.09, 22:31 Spojrzcie na sprawe oczami hydraulika. Ten to ma dopiero przesrane. Nie moze sobie wybrac rury do przetkania jaka mu sie podoba, tylko przetyka to co mu sie nawinie. I co hudraulik ma powiedzec? Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Uśmiech hydraulika 01.06.09, 22:34 soulshunter napisał: > Spojrzcie na sprawe oczami hydraulika. Ten to ma dopiero przesrane. Nie moze so > bie wybrac rury do przetkania jaka mu sie podoba, tylko przetyka to co mu sie n > awinie. I co hudraulik ma powiedzec? To ja juz wszystko rozumiem. Hydraulik zawsze się uśmiecha, tylko czasem z radości, a czasem z lekką rezygnacją ;) Mecz Irlandia - Polska? Obejrzałabym z chęcią, ale uciekając, koszatniczka zwinęła nam pilota od telewizora i od trzech dni puszcza zza kredensu Animal Planet. Jak będzie jakiś mecz surykatek, dam Wam znać. by Funny game Odpowiedz Link Zgłoś