bubster 18.12.03, 10:05 myślicie że to prawda? link : www2.gazeta.pl/kobieta/1668728,24473,70660.html?as=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: prawda? IP: *.dip.t-dialin.net 18.12.03, 10:23 u mnie w pracy kobiety stosuja te "glodowke". Nie wiem czy im to pomaga schudnac, ale mowia ze fizycznie czuja sie lepiej. I to tez nie jest do konca glodowka. Bo nalezy pic duzo plynow i jest "zupe wyrzywna" tzn to co z niej zostaje, taka woda. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yola Re: prawda? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 10:30 Przeprowadzam takie głodówki przynajmniej raz w roku, na przedwiośniu. Wszystko, co tam napisano to prawda. Dodam tylko jedno: ustawiam wszystko tak, żeby czwarty - piąty dzień wypadały w dni wolne od pracy. Mam wtedy wrażenie, że ... śmierdzę. Raczej nikt oprócz mnie tego nie czuje, ale to jakiś taki dyskomfort. Pewnie to to spalanie toksyn, o którym pieszą w tym artykule. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
l2m Re: prawda? 18.12.03, 17:53 Nie wiem, czy prawda, czy nie. Ale jak ktoś w to wierzy i dobrze się po czymś takim czuje, to pożytek z tej głodówki będzie miał z pewnością ;-) Odpowiedz Link Zgłoś