wytrwala 13.07.09, 21:57 Ktora ladniejsza? Liv wallpaper.celebritypc.com/liv_tyler/liv_tyler_71-1024.jpg Monica www.imdb.com/media/rm1940428800/nm0000899 tak z czystej ciekawosci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mareczekk77 Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 21:58 Obie super ale Monica jest poza wszelką konkurencją... Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:04 Liv.Monica trochę za duża jak na mój gust i ma już swoje lata. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:06 liv ma taką specyficzną urodę, że nie każdemu się podoba.bellucci to typowa posągowa piękność, każda przy niej blednie. ale niestety wiek, ciąża i waga zrobiły swoje- już nie olśniewa urodą tak jak kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:12 tak dla sprostowania co do sylwetki - Liv tez jest duza i ma gorsza figure od Monici, tzn obie sa wysokie i swoje waza ale Monica ma wieksze ladne piersi (Liv jest raczej plaska) i ma ladne, wyrazne wciecie w talii, Liv nie. Plus Liv jest szeroka w barach ;) co jednak nie przeszkadza jej w olsniewaniu uroda. A na czym polega ta specyficznosc urody Liv? Obie maja pelne usta, male, zgrabne nosy, ciemne dlugie wlosy; chodzi o jej podluzna twarz? Zestawienie niebieskich oczu z ciemnymi wlosami? hm? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:16 Ja nie lubię zaokrąglonych kobiet,najbardziej mi się podobają szczupłe,płaskie i bez wcięcia w talii.I dlatego wolę Liv,bo mam jej obraz jako takiej eterycznej,wiotkiej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:20 nie zgadzam się, Liv nie jest wiotka. pomimo wysokiego wzrostu i normalnej wagi jest po prostu dużą kobietą- nie wiem, może ma grube kości, no i szerokie ramiona robią swoje. wiotka to jest jessica alba - wąskie ramiona i biodra, dosyć szeroka talia i mały biust. Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 14.07.09, 08:23 Jak dla mnie Alba ma figurę idealną, krągłości tam gdzie trzeba i żadnej szerokiej talii. Oczywiście przy takiej Lopez czy Pameli to nie ma tyłka i biustu, ale nie porównuję do ekstremum.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nicki.nicki Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:12 bakejfiii napisała: > bellucci to typowa posągowa piękność, każda przy niej blednie. ale niestety wiek, ciąża i waga > zrobiły swoje- już nie olśniewa urodą tak jak kiedyś. otoz to Liv jest piekna, jej twarz przykuwa uwage. Jak ogladam jakis film z nia, to zawsze sie w nia gapie jak zahipnotyzowana. We "Wladcy..." byla olsniewajaca. Od tamtej pory tak wlasnie wyobrazam sobie elfy :) A Monica to taka troche banalna uroda, aczkolwiek piekna Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 14.07.09, 16:28 nicki.nicki napisała: > A Monica to taka troche banalna uroda, aczkolwiek piekna no chyba sobie jaja robisz z ta banalna uroda Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:13 najładniejsza jestem ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
korneliapl Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:55 uhahahaha vandikia napisała: > najładniejsza jestem ja > :) > b Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:14 Moniczka, Liv ma przewalona brode ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mareczekk77 Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:17 Liv też ma coś w sobie, taka magiczna uroda, ale jak widzę Monicę to normalnie dramat między pachwinami :) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:21 hehe, meza tez ma fajnego - taki lobuz ;) www.imdb.com/media/rm1923651584/nm0000899 Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 14.07.09, 19:44 To taki typ, który jest fajny w filmach i na zdjęciach, ale na ulicy pewnie bym się za nim nie obejrzała. Odpowiedz Link Zgłoś
piekna.i.wyrafinowana Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:27 Monica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bez porównania, jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:31 heheh, taa, vincent cassel :) niby brzydki, ale ma cos w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:34 obydwie ładne ... a z polskich aktorek za najładniejszą uważam Annę Przybylską, w reklamie "Astora" wygląda super:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wytrwala Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:41 to nie jest watek o najladniejszych paniach, tylko wybor - ta czy ta :P a przybylska owszem, pewnie nie ma takiego ktory by sie za nia nie obejrzal, ale na jej ladnej buzi brakuje mi charakteru. Nie ma tez nic w spojrzeniu, ot takie sarnie oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 13.07.09, 22:53 wytrwala napisała: > to nie jest watek o najladniejszych paniach, tylko wybor - ta czy > ta :P a przybylska owszem, pewnie nie ma takiego ktory by sie za nia > nie obejrzal, ale na jej ladnej buzi brakuje mi charakteru. Nie ma > tez nic w spojrzeniu, ot takie sarnie oczy. raczej watek dla Panów,ale odpowiem:) jeżeli ktoś lubi stateczne Panie to monika, liv ma moim zdaniem dziewczecą urodę.jednakże stawiam na monike :) uwazam ,ze przybylska ma piekne brązowe duże oczy takie jak ja :P Odpowiedz Link Zgłoś
k2i Monica Bellucci to ideał kobiety!!! 13.07.09, 23:10 piękna a do tego ma to coś tzw. "kobieta z klasą" Odpowiedz Link Zgłoś
julyana Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 14.07.09, 08:21 Monica, ale głównie ze względu na twarz (chociaż wiek robi swoje) bo nie podobają mi się duże kobiety. Liv też ma piękną twarz, ale trochę końską. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 14.07.09, 10:26 Monika ze względu na tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
listekklonu Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 14.07.09, 10:35 Liv ma ładniejszą buzię. Monica trochę za okrągła moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
oposka Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 14.07.09, 11:36 Monica bez dyskusji :) Odpowiedz Link Zgłoś
big__mama Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 14.07.09, 12:12 Monika jest jedyną kobietą której nie wyrzuciłabym z łóżka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 14.07.09, 18:17 Monica zdecydowanie. Liv mi się nie podoba, ma taka "końską" twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 14.07.09, 19:27 Liv ma o wiele ciekawszą twarz. Jak ktoś napisał magiczną i hipnotyzującą. Twarz Monici jest piękna, ale bardziej klasyczna przez co chyba bardziej nudna. Poza tym wiele Włoszek ma podobne buzie do Moniki. W Liv jest coś oryginalnego. Natomiast jeżeli chodzi o figurę do Monica ma zajebistą. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal_michal Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 04.08.09, 09:34 Zdecydowanie Liv. W "Stealing Beauty" była tak piękna, że nie można było od niej oczu oderwać. Przepiękne, błękitne oczy, piękne włosy, szelmowski uśmiech, zgrabne usta i nosek... ideał. Bellucci jest zimna jak lód. Taki typ kobiety niedostępnej, z uśmiechem jakby wyniosłym czy wymuszonym. Królowa lodu, brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
winna11 Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 04.08.09, 10:24 monica za zmysłowość... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 04.08.09, 11:52 Monica Bellucci. Jest zachwycająca w każdym calu. Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Liv Tyler czy Monica Bellucci? 04.08.09, 15:42 Dla mnie Monica to typowa pelna erotyzmu,powalajaca pieknosc.Natomiast Liv jest swieza,tajemnicza,przyciagaja. Obie piekne na swoj sposob. Odpowiedz Link Zgłoś