elle212 06.08.09, 19:46 Podpowiedzcie co zrobic na szybko na romantyczna kolacje dla dwojga.Musi to byc cos lekkiego,nieskomplikowanego oraz cos da sie zrobic bardzo szybko.Poradzcie prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane-bond007 Re: co podac? 06.08.09, 19:49 makaron, puszka pomidorow, bazylia, odrobina czosnku (mozna bez :P) tunczyk w puszce makaron gotujesz, obok na palniku smazysz pomidowy wyciskasz czosnek dodajesz bazylie a na koncu wrzucasz tunczyka tylko ostrzegam to ma mocny zapach - jesli jestescie wrazliwi to opcja bez tunczyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: co podac? 06.08.09, 19:49 spaghetti,sałatka grecka,tortilla,ryż z warzywami,zupa krem brokułowa,ryba zapiekana z fetą i ziołami... a co masz w lodówce w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
nedzioza Re: co podac? 06.08.09, 19:53 coś, na wynos: pizza, sushi, chińszczyzna itp...potem ładnie przełożyć na talerze, udekorować stół i już... po co stać w kuchni nad garami (zwłaszcza w taki upał?):)) Odpowiedz Link Zgłoś
elle212 Re: co podac? 06.08.09, 19:57 W lodowce mam duzo roznosci.Potrzebuje cos lekkiego,bo facet jest na diecie ;d Problem w tym,ze wracam do domu o 18 a on bedzie o 19,wiec mam max na wszystko.Rano nie zrobie tego,poniewaz wczesniej wychodze do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ultraviolet6 Re: co podac? 06.08.09, 19:57 Sałatka grecka lub nicejska + grzanki z oliwą czosnkową (albo nieczosnkową dla bardziej wrażliwych ;P ) + wino Odpowiedz Link Zgłoś
musam Re: co podac? 06.08.09, 20:03 melona z parma-szynka, lub szparagi z szynka i sosem beszamelowym. lub liscie salat a na tym piers kurczaka sote. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina25 Re: co podac? 06.08.09, 19:59 Ja np z nudów,zrobiłam dzisiaj taką sałatkę-ryż,ogórki kiszone,paluszki krabowe,koperek,trochę majonezu,pieprz ,sól do smaku-całkowity czas wykonania- ok 30 min :) pycha! Odpowiedz Link Zgłoś