alpepe 07.08.09, 22:02 wyborcza.pl/1,76842,6737030,Dlaczego_chce_mnie_zaplodnic_34_facetow_.html?as=4&ias=5&startsz=x No, jak dla mnie, to artykuł całkowicie stracił na wiarygodności, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliette_77 Re: toć już o mareczku w DF piszą 07.08.09, 22:05 Stare :) P.S. A co Wy się tak tym mareczkiem podniecacie? :O Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: toć już o mareczku w DF piszą 07.08.09, 22:08 no, w końcu ktoś musi :D Niejeden raz widziałam artykuły, które od A do Z bazowały na maglu forumowym, ale ten to już mitomania do kwadratu, a marzył mi się kawał dobrej reporterskiej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: toć już o mareczku w DF piszą 07.08.09, 22:28 nie wiem czemu :) ale otworzylo mi sie to to wyborcza.pl/1,75248,6903905,Miec_Miedz_czy_nie_miec.html nijak Mareczka nie moglam tam znalezc ;P Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: toć już o mareczku w DF piszą 07.08.09, 22:30 a to ciekawe, chodzi o artykuł z głównej: dlaczego chce mnie zapłodnić 34 facetów Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: toć już o mareczku w DF piszą 07.08.09, 22:37 wiem wiem juz znalazlam ale wczesniej se o miedzi poczytalam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: toć już o mareczku w DF piszą 07.08.09, 22:34 A możecie powiedzieć, co tam jest o Mareczku77? Czytałam to parę tygodni temu w wersji papierowej i nie zauważyłam odniesień do forum. Dlaczego artykuł jest Twoim zdaniem marny? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: toć już o mareczku w DF piszą 07.08.09, 22:43 gdyby artykuł przepuścić przez program używany do wykrywania plagiatów i porównać z "artami" Mareczkowymi, znajdzie się nader wiele zbieżności w opisie jednego z panów. A czemu artykuł marny? Bo wyssany z palca. Nie każdy musi być Kapuścińskiem, zresztą jakoś fanką Kapuścińskiego nie byłam, ale trochę "autopsji" by się w reportażu przydało. BTW, nie zmieniłaś przypadkiem nicka na naparstnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: toć już o mareczku w DF piszą 07.08.09, 22:46 alpepe napisała: > porównać z "artami" Mareczkowymi, znajdzie się nader wiele zbieżności w opisie > jednego z panów. Ooooo... > BTW, nie zmieniłaś przypadkiem nicka na naparstnicę? Zmieniłam, ale wróciłam do dawnego, bo a)przyzwyczajenie to ogormna siła, b)ten stary wskazuje skąd pochodzę, c) ku swojemu zaskoczeniu napisało do mnie kilka osób z pytaniem, po co ta zmiana...a ja nie wiem, po co była ta zmiana. R. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: toć już o mareczku w DF piszą 07.08.09, 22:48 rosa_de_vratislavia napisała: > c) ku swojemu zaskoczeniu napisało do mnie kilka osób Przepraszam za ten koszmarek gramatyczy. Lepiej udam się na spoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: toć już o mareczku w DF piszą 07.08.09, 22:49 ja też, miałam ciężki dzień, ciężki tydzień, boli mnie gardło i dzieciom się nie chciało spać, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: toć już o mareczku w DF piszą 07.08.09, 22:48 no, ja cię pamiętałam pod różanym nickiem, zawsze mi się Breslau z Bratysławą kojarzył i za każdym razem naiwnie się dziwiłam, że ktoś pisuje z Bratysławy :-) Odpowiedz Link Zgłoś