Dodaj do ulubionych

przecikający dach

01.09.10, 19:58
Witam,
Otóz przecieka mi dach i zaczyna nasiąkać coraz bardziej. Adm. Wysockiego
przyjeło 2 razy zgłoszenie i był gośc który za kazdym razem twierdził ze
naprawił. Jednak teraz znowu cieknie. Jak z nimi walczyć w takiej sytuacji?
Wysłać skarge/pismo? Zgłaszać do gdzies? Miał juz ktoś z Was taki problem?
Obserwuj wątek
    • orion1999 Re: przecikający dach 01.09.10, 20:25
      to standart w tej adm.-oś.wysockiego ,biorą cię na przeczekanie aż
      zmiękniesz,będą cię mamić i wmawiać że zrobią choć w rzeczywistości
      nikt nie tknie palcem.
      Niedługo będą wybory na radnych gminy w których startują ludzie z
      S.M.Bródno wtedy im podziękuj.
      Spróbuj na dyżurach członków komisji -dyżurują na Rembielińskiej.
      • common31 Re: przecikający dach 01.09.10, 20:28
        kiedy sa te dyzury?
        • tjbazuka Re: przecikający dach 04.09.10, 01:48
          no i jak? Dziury zatkane?
          ps: Wspolczuje.Kiedys zalalo mi schede .Przejebka.
          • common31 Re: przecikający dach 06.09.10, 12:25
            trzecia interwencja. trzecia mam nadzieja finalna próba naprawienia dachu. dziś pada. zobaczymy
    • krzychp77 Re: przecikający dach 06.09.10, 21:52
      Miałem dokładnie taką samą sytuację. Najlepsze jest to, że przy trzecim zgłoszeniu rano, powiedziano mi, że ktoś przyjdzie usunąć usterkę ale na drugi dzień o godz. 12:30. Deszcz cały czas lał a mi zalewało mieszkanie. Kobieta która przyjmowała zgłoszenie wzruszyła tylko ramionami i powiedziała, że nic na to nie poradzi, że mają też inne zgłoszenia usterek. Mieszkam na Wyszogrodzkiej, 4 albo 5 lat temu przeprowadzany był remont dachu. Mnie natomiast czeka kolejny remont w przedpokoju. Ściana i sufit są przesiąknięte z brudnymi brązowo-żółtymi zaciekami, z nasiąkniętej płyty gipsowej pod sufitem odpadło światło. Mam wrażenie, że to jest "walka z wiatrakami". A pieniądze na fundusz remontowy trzeba płacić.
      • kalowiec Re: przecikający dach 07.09.10, 00:05
        trzeba było zamieszkać niżej...
      • common31 Re: przecikający dach 07.09.10, 11:38
        Goscie niby cos zrobili ale zobaczymy. Dzis pada. Kolega doradził mi interwencje u nadzoru budowlanego. Idzie zima, opady śniegu , później roztopy - nie bedzie wesoło .
        • ytzek.bloch Re: przecikający dach 08.09.10, 10:44
          Cholera, ja mam tak samo, tyle że przy opadach deszczu leci mi z sufitu na ścianę STRUMYCZKIEM sad A co najgorsze nie mieszkam na ostatnim piętrze. Wygląda to tak jakby balkon piętro wyżej był rozbebeszony i gdzieś tam woda znajdowała ujście na złączeniu płyt. Zgłaszałem raz niby naprawili, ale zbite szklanki, zgłaszałem drugi raz i niby mają poprawić. To co mam się psychicznie przygotować na walkę z wiatrakmi? sad
          • common31 Re: przecikający dach 10.09.10, 05:27
            3 interwencje. w koncy przyszlo dwóch typów. zerkneli w kuchni i znikneli na kilka godzin. efekt pada od kilku dni- sufit suchy! zobaczymy co czas przyniesie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka