Dodaj do ulubionych

Łabiszyńska 23

01.05.12, 17:31
Interesuje mnie blok przy Łabiszyńskiej 23.Oglądałam tam fajne mieszkanie ale przeraziło mnie podwórko.Mnóstwo meneli,nastoletnich matek z dziećmi wokół piaskownicy.Istny folklor.Może macie jakieś swoje uwagi jak się tam mieszka.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: Łabiszyńska 23 05.05.12, 12:36
      Będziesz mieszkać na podwórku? Blok jest w dobrym miejscu, sklepy, komunikacja, szkoła, basen. Lepsi swoi "menele" niż anonimowi ludzie z osiedla za furtką.
      • anikaone Re: Łabiszyńska 23 20.05.12, 01:00
        sibeliuss napisał:

> Będziesz mieszkać na podwórku? Blok jest w dobrym miejscu, sklepy, komunikacja,
        > szkoła, basen. Lepsi swoi "menele" niż anonimowi ludzie z osiedla za furtką.
        Ja nie narzekam. Przynajmniej mogę spokojnie dziecko wypuścić na podwórko bo wiem że jest za furtką, ogrodzeniem i pod okiem ochrony.
    • aeiou1 Re: Łabiszyńska 23 13.05.12, 20:51
      "Menele" to okoliczni mieszkańcy. Swoich sąsiadów nie zaczepiają, grzecznie się kłaniają. Lokalnych amatorów napojów wyskokowych przyciąga spożywczak "delikatesy M" bo chyba najtaniej w okolicy. Nastoletnie matki to już taka rodzinna tradycja tego zakątka. Raczej spokojnie i nie ma się czego obawiać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka