Dodaj do ulubionych

Sklep z piwem, Chmiel i słód

14.06.13, 13:26
CHMIELOWY WEEKEND CZAS ZACZĄĆ!!!!!
PIWO Z BECZKI nalejemy Ci do buteleczki.

RUSZAMY JUTRO (15.06.2013) OD GODZ. 12:00.

Ponowne otwarcie:
LEGIONOWO, UL. WARSZAWSKA 57.

Nowa lokalizacja:
WARSZAWA, UL. RADZYMIŃSKA 208.

PROMOCYJNE CENY NA START:

LITEWSKIE piwa z beczki - 5,99zł/litr
ŁOTEWSKIE piwa z beczki - 7,99zł/litr

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!!
Ekipa
Chmiel i Słód
Obserwuj wątek
    • magoo_king Re: Sklep z piwem, Chmiel i słód 18.06.13, 22:44
      No i koniec z promocją.
      Litewskie 7,99 /l
      Łotewskie 8.99/l
      + koszt butelki
      Reasumując jednak in plus.

Piwko super (choć osobiście polecam te o niskich wartościach %, góra 5,2).
      Bródnowskiemu ludowi zmotoryzowanemu rekomenduję sklep na Berensona 12 (dziś jednak zbrakło najpopularniejszych piwek, i dopiero koło piątku uzupełnią zapasy), Targówek i skomunikowane Bródno, zaopatruje się na Radzymińskiej (od soboty jeszcze w pełnym asortymencie).

Debiutantom polecam 5 (piątkę) i 2 (dwójkę), mniej 4 (czwórkę) i 3 (trójkę). [gościu z nalewaka wie OCB].
      Butelkowe zupełnie nieopłacalne, chyba że ktoś lubi wink
      • kilovolt Re: Sklep z piwem, Chmiel i słód 01.07.13, 19:40
        Szkoda, że z oferty narazie zniknęło łotewskie i nie wiadomo czy jeszcze wróci.
        • chmielislod Re: Sklep z piwem, Chmiel i słód 01.07.13, 19:57
          Łotewskie wrócą na pewno i to bardzo niedługo. Browar Bauskas nie był przygotowany na takie duże zainteresowanie jakim cieszą się ich piwa w naszych sklepach ale po zwiększeniu mocy przerobowej powinno już być w porządku. Także już w najbliższej przyszłości zapraszamy spowrotem na łotewskie napitki.
        • chmielislod Re: Sklep z piwem, Chmiel i słód 01.07.13, 19:58
          Łotewskie wrócą na pewno i to bardzo niedługo. Browar Bauskas nie był przygotowany na takie duże zainteresowanie jakim cieszą się ich piwa w naszych sklepach ale po zwiększeniu mocy przerobowej powinno już być w porządku. Także już w najbliższej przyszłości zapraszamy z powrotem na łotewskie napitki.
      • iwonienka Re: Sklep z piwem, Chmiel i słód 06.09.13, 09:41
        Ja się w Mareckim vileniaku zaopatrywałam ale tu widzę, że zdecydowanie bliżej mam smile odwiedzę ... w końcu dziś piątek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka