20bubu 18.11.14, 11:56 Hej, proszę o pomoc, czy znacie dobrego dentystę na bródnie, znalazłem gabinet na suwalskiej 19B mam dość blisko ale nie wiem jak tam leczą, ktoś może był a jak nie to kogo i gdzie polecacie. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natalia110907 Re: dobry dentysta na bródnie 18.11.14, 16:19 laser-dent ul Rembielińska- dr. Katarzyna Góral-Iwańczyk Odpowiedz Link
krzychp77 Re: dobry dentysta na bródnie 18.11.14, 23:32 Laserdent, ul. Rembielińska 6a - dr. Chełstowski. Pełna profeska a i ceny też mają do przyjęcia. Odpowiedz Link
czarna.aza Re: dobry dentysta na bródnie 20.11.14, 18:25 Laserdent, Rembielińska 6a, tel. 22 675-18-82 dr. Mateusz Kuboń. Przy okazji - Laserdent ma podpisaną umowę na niektóre usługi z NFZ. Odpowiedz Link
hopsiup2 Re: dobry dentysta na bródnie 28.01.15, 13:20 Oooo jaki przypadek trzy osoby pod rząd polecaja Laserdent... pierwsza podaje tylko ulicę,druga poprawia: ulica i numer a trzecia dorzuca jeszcze telefon,żeby już nie trzeba było wchodzić na google. Ale dla "niepoznaki" polecają dwóch różnych lekarzy... Nie mogę... Odpowiedz Link
stanislawperkoz Re: dobry dentysta na bródnie 29.01.15, 12:24 pamiętacie piosenkę "dentysta-sadysta" nie chadzam i wam nie radę! Odpowiedz Link
namastea Re: dobry dentysta na bródnie 21.04.17, 17:18 Niestety nie mogę polecić. Stażyści i początkujący lekarze nie są tam pod stałym nadzorem lekarza doświadczonego. Przepisano mi antybiotyki na bolący ząb wymagający leczenia kanałowego, bo nie było nikogo kto mógłby się tym zająć. Później kiedy chciałam uzyskać SWOJE zdjęcie RTG droga mailową - za które zapłaciłam!!! - dostałam odpowiedz, że nie świadczą takich usług W dobie cyfryzacji większość gabinetów nie ma dziś najmniejszego problemu z przesłaniem zdjęcia rtg droga mailową. Laserdent - Nie polecam. Odpowiedz Link