poranna-kawa 21.05.07, 08:01 czy znacie takie miejsce na Bródnie ? na Krasnobrodzkiej ma maleńki punkt starszy Pan, dwa razy w tygodniu, ale nigdy wtedy gdy ja go potrzebuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
machara Re: serwis rowerowy 21.05.07, 10:35 co prawda nie na bródnie ale w decatchlonie czy jakoś tam. Odpowiedz Link
poranna-kawa Re: serwis rowerowy 21.05.07, 10:48 Jest w decathlonie, ale chyba tylko dla rowerów tam kupionych. Odpowiedz Link
rene8 Re: serwis rowerowy 21.05.07, 12:41 Na Chodeckiej. Idąc od poczty w stronę cmentarza, prawie na końcu ulicy po prawej stronie. Jest warsztat samochodowy w którym prężnie działa Pan Rowerek Czyli fachman od rowerów. Zawsze korzystamy z Jego usług (znajomi też) i jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link
dario05 Re: serwis rowerowy 24.05.07, 10:03 Ja przestałem korzystać z usług tego "fachowca" od kiedy kazał mi wymienić prawie pół roweru a gdy pojechałem na Żoliborz to okazało się że wystarczy tu i tam użyć klucza Odpowiedz Link
pulpet17 Re: serwis rowerowy 21.05.07, 12:51 robią wszystko co przyjedzie a jak trzeba coś wymienić to możesz dokupić w sklepie - doradzą ; Odpowiedz Link
machara Re: serwis rowerowy 21.05.07, 19:58 nie tylko dla rowerów tam kupionych. kiedyś też mi cos w rowerze naprawiali. a rower nie od nich... Odpowiedz Link
poranna-kawa Re: serwis rowerowy 21.05.07, 12:55 przy samym cmentarzu, tak? na rogu niemal ? Odpowiedz Link
kriss67 Re: serwis rowerowy 21.05.07, 13:43 Wincentego 81. Sklep i serwis rowerowy Giant albo Merida. Tuz koło Kacperka. Poza Bródnem moge Ci polecic Broniewskiego 7, Czerniakowska za szpitalem Solec. I sklep Legion na Modzelewskiego 35. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
dario05 Re: serwis rowerowy 24.05.07, 10:06 Broniewskiego 7 nie polecam - kiedy bym tam nie pojechał to akurat nie mają czasu, są zarobieni, akurat kolega poszedł do sklepu albo jest na urlopie. Za to z czystym sumieniem moge polecić serwis na Krasińskiego przy Popiełuszki Odpowiedz Link
kriss67 Re: serwis rowerowy 24.05.07, 10:45 No może i tak. Darku, te dwa punktu to jedna i ta sama firmaPunkt na Krasińskiego nastawiony jest na obsługe rowerzysty-turysty, na Broniewskiego na "wyczyn". ps. Jak oddawałem na Broniewskiego było oki. Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
rene8 Re: serwis rowerowy 21.05.07, 15:23 poranna-kawa napisała: > przy samym cmentarzu, tak? na rogu niemal ? Tak,tak tam. Odpowiedz Link
cafe_girl Re: serwis rowerowy 22.05.07, 18:18 O jak miło właśnie się zastanawiałam gdzie by tu jakiś serwis na bródnie... a tu proszę Odpowiedz Link
1robi Re: serwis rowerowy 28.05.07, 21:18 Targówek G STUFF ul.Biruty 6..co sądzicie ? wybieram sie tam.."Wieksza robota" Odpowiedz Link