bodziach 21.06.07, 09:21 W dzisiejszej Wyborczej znajduje się Spacerownik po "Targówku i Nowej Pradze", ale patrząc na mapę widać, że i nasze Bródzienko załapało się do opisu i niedzielnego zwiedzania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kriss67 Re: Spacerownik 21.06.07, 09:49 Cześc Bodziach Bardzo fajny ten odcinek Spacerownika Na fotach z Bródna widać jedno z oczek wodnych w Parku Bródnowskim i pamiatkową kolumne przy ulicy Malborskiej. Zbierasz Spacerowniki? Ja zbieram i mam wszystkie wydane do tej pory Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
bodziach Re: Spacerownik 21.06.07, 12:28 Pewnie, że zbieram! Już od zeszłego roku. Choć muszę przyznać, że na samych spacerkach byłem zaledwie paru No, ale w niedzielę obecność obowiązkowa Odpowiedz Link
pele84 Re: Spacerownik 21.06.07, 21:33 A mi dzisiaj kioskarz nie dorzucil Spacerownika i nie mam Zorientowalem sie dopiero o 17 z minutami jak zajrzalem do GW Odpowiedz Link
kriss67 Re: Spacerownik 22.06.07, 08:30 Pele, spoko. Wszystkie egzemplarze mozna zakupic w siedzibie Agory. Odpowiedz Link
kriss67 Re: Spacerownik 22.06.07, 08:31 Uuuu, nie będe, bo jutro na trzy dni wyjazd mam Bodziach, zrób foty Pozdro Krzysztof Odpowiedz Link
pele84 Re: Spacerownik 22.06.07, 09:43 Dzieki za info. Teraz to mi srednio mi tam po drodze Aczkolwiek moze kiedys, przy okazji... Nie bedzie i mnie. Tez wyjezdzam na 3 dni. Moze jeszcze powiesz Kriss, ze tez na Mazury? Odpowiedz Link
kriss67 Re: Spacerowniki na Czerskiej... 22.06.07, 10:19 Hejka Pele Słuchaj, Spacerowniki rozdaja za darmo w siedzibie Agory przy ulicy Czerskiej. Przy wejsciu masz kiosk, a obok recepcja. I własnie w tej recepcji siedza dwie miłe panie i rozdają Spacerowniki. Są wszystkie odcinki za wyjatkiem Wilanowa, który sie "skończył.... Pele, kierunek podobny, ale nie Mazury. Jutro o świcie jedziemy pociagiem do Gdyni. Tam przesiadamy sie na tramwaj wodny katamaran i na Hel. Na Helu wskakujemy na rowery i wracamy wybrzeżem do TrójmiastaTrasa na dwa dni ze zwiedzaniem Pozdro Pele Miłego wyjazdu Krzysztof Odpowiedz Link