Dodaj do ulubionych

Osuszania piwnic

16.02.09, 10:14
WItam,czy ktos ma pomysl jak namowic wspolnoty mieszkaniowe na
osuszenie piwnic?Jakich mozna uzyc argumentow-na tym najbardziej mi
zalezy
Obserwuj wątek
    • chromare1 Re: Osuszania piwnic 16.02.09, 12:09
      jest coś takiego jak coroczny przegląd budynku (uwagi w nim zawarte
      trzeba wykonać).
      Drugi sposób to Inspektor Nadzoru Budowlanego i pismo do Zarządu
      Wspólnoty/Spółdzielni
      >>>że wilgoć ,mokre fundamenty ,wilgoć w domu ,rozwój
      pleśni ,alergia dzieci i dorosłych itp.
      A ostatnia najskuteczniejsza -jeśli zainteresujesz tym gazetę FAKT
      lub Telewizję WOT lub TVN Warszawa na pewno coś zacznie się działać
      Wiem bo już przerabiałem taki sposób
    • yattawawa ja mam 16.02.09, 21:58
      jak nie osuszymy piwnicy to nie trzeba bedzie kupowac grzybow bo
      same do gara wleza smile
    • p.negator Re: Osuszania piwnic 18.10.13, 12:26
      Witam,

Teraz pytanie ( kluczowe) czy rozumiecie osuszanie jako izolacje czy jako proces usuwania szkody wodnej w wyniku zalania. Jeśli wspólnota została zalana to budynek jest ubezpieczony i ubezpieczyciel powinien zwrócić pieniądze za jego osuszenie.
      • mmagi Re: Osuszania piwnic 18.10.13, 12:38
        noo oni mieli 4 lata temu lepszy pomysł,hodują boczniaki..............nie widzisz ze to stary watek?
      • osuszanie24.pl Re: Osuszania piwnic 18.11.14, 20:37
        Szanowni Państwo,
        Chcielibyśmy przedstawić Państwu zakres kompleksowych usług oferowanych przez Polygon Poland Sp. z o.o. Sp. Komandytowa( dawniej Munters) integralnie związanych z szeroko rozumianą LIKWIDACJĄ SZKÓD POŻAROWYCH I ZALANIOWYCH. Jednocześnie pragnę podkreślić, iż nasza ewentualna wizyta jest NIEZOBOWIĄZUJĄCA, a jej celem jest zaproponowanie najbardziej efektywnych i zasadnych rozwiązań w celu pomniejszenia rozmiaru szkody.
        Czym się zajmujemy
        Od przeszło 35 lat specjalizujemy się w kompleksowej likwidacji szkód wywołanych przez wodę i ogień. Doświadczenie i wiedza z zakresu techniki osuszeniowej, budowlanej, i pomiarowej oraz mechaniki wilgoci pozwalają firmie na stosowanie w każdym przypadku specyficznych, jakby ?skrojonych? dla danego problemu rozwiązań. Zapewnia to najlepsze rezultaty i minimalizuje koszty. Dzięki dużej ilość różnorodnego sprzętu, firma Polygon błyskawicznie rozpoczyna zlecane prace i osiąga zamierzone rezultaty. Zostało to wielokrotnie potwierdzone w praktyce, zarówno przy rozwiązywaniu małych problemów związanych z wilgocią, osuwaniem, usówaniem zabrudzeń/sadzy po pożarowej jak i przy walce ze skutkami największych kataklizmów na świecie.
        Poza likwidacją wspomnianych szkód zalaniowych i pożarowych, w zakresie naszych usług znajduje się:
        - POMIARY WILGOTNOŚCI
        - OSUSZANIE W BUDOWNICTWIE
        - OSUSZANIE DOKUMENTÓW
        - OSUSZANIE W ANTY KOROZJI
        - USÓWANIE PLEŚNI I ZAGRZYBIEŃ
        - WYKRYWANIE PRZECIEKÓW W OKREŚLONYM ZAKRESIE
        - CZYSZCZENIE MIENIA PO SZKODACH ZALANIOWYCH I
        POŻAROWYCH (urządzenia elektroniczne, sprzęt AGD, meble oraz inne mienie)
        - CZYSZCZENIE PRZY POMOCY METODY SUCHEGO LODU
        - OZONOWANIE
        -BADANIE SZCZELNOŚCI DACHÓW I TARASÓW W OKREŚLONYM ZAKRESIE
        W przypadku jakichkolwiek pytań, wątpliwości dotyczących świadczonych przez nas usług, technologii bardzo prosimy o kontakt :tel. alarmowy całodobowy, 601-777-000 lub Oddział Warszawa 601-647-602

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka