wiesia140 10.07.10, 20:35 Jula się nie odzywa , ale ja poproszę o modlitwę w jej intencji, potrzeba jej dużo wsparcia, no i oczywiście dopisuję się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11.jula Re: w intencji juli11 10.07.10, 21:27 Wiesiu, w domu po pracy nie mam czasu, ani sił siadać znów do komputera, w końcu ślipię w ekran 8 godz. w robocie, w pracy zaś nie bardzo mogę pisać, czytam za to regularnie z rana zanim koleżanki zbiorą się do roboty i pojawią się interesanci. Za modlitwę bardzo dziękuję, jest mi niesamowicie potrzebna. Takiego doła jeszcze nie miałam, nie mam sił rano wstać, każda czynność jest ponad moje siły, założenie pampersa to jak wspinaczka na Himalaje i to wieczne poczucie bezsensu, nic mnie nie cieszy i to obsesyjne myślenie o śmierci. Co wieczór kładę się spać z nadzieją że się nie obudzę. Odpowiedz Link
andrzej585858 Re: w intencji juli11 10.07.10, 22:52 "Minie błaganie, nastąpi uwielbienie, minie płacz, nastąpi radość. Tymczasem obecnie, kiedy przeżywamy złe dni, nie przestawajmy wzywać Boga, do którego ślemy jedyną prośbę. Nie ustawajmy w tym samym błaganiu, aż ono z Jego daru się spełni i aż dojdziemy pod Jego wodzą do oglądania Go. - "Wysłuchaj, Panie, głos mój, kiedy wołam do Ciebie, zmiłuj się nade mną i wysłuchaj mnie" - Ps 27,7 - to jedyna prośba; o jej spełnienie tak długo pieśniarz prosił, płakał, jęczał, to wszystko tworzyło tylko jedno jego błaganie. Umorzył wszystkie swe pragnienia, pozostało to jedno." Tak pisze św. Augustyn w komentarzu do jednego z Psalmów. Skupić się na modlitwie, na błaganiu a nie żądaniu - wszystkie swoje pragnienia zespolić w tej jednej modlitwie - a minie płacz i nastąpi radość. Teraz nasz ból jest jedynie chwilą, niesłychanie trudną - ale jednak chwilą. Nawet jeżeli brzmi to niesłychanie trywialnie i banalnie - ale ból minie. Odpowiedz Link
sylwia0405 Re: w intencji juli11 10.07.10, 22:56 Julio11 moją modlitwę masz od pierwszego maila. Rozumiem co przeżywasz, sama niedawno to przeszłam. Jestem z Tobą, pamiętam w modlitwie stale. Jakbyś potrzebowała pogadać - to pisz na priva. Odpowiedz Link
sulla Re: w intencji juli11 11.07.10, 16:30 Jula, masz moją modlitwę. Jeśli tylko mogę jakkolwiek pomóc, pisz bez wahania. Odpowiedz Link