bdra1 06.02.07, 23:19 czesc co sie stalo z Pawlinką??? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mader1 Re: pawlinka? 07.02.07, 15:33 pracuje, dostała od razu wychowawstwo klasy i chyba to jest przyczyna jej milczenia. Chyba że czegoś nie wiem. Odpowiedz Link
kasia_ol1 Re: pawlinka? 07.02.07, 15:42 to jak juz powstał wątek z zapytaniem, to ja mam pytanko o Rubenę. próbowałam do niej pisać na maila gazetowego, ale nadal cisza. czy ktoś cos wie? Odpowiedz Link
marzek2 Re: pawlinka? 07.02.07, 15:44 Rubena jest w Anglii i ma się dobrze Choć akurat dziś miała być w Polsce - przyjechać na parę dni. Może masz jakiś telefon do niej Kasiu, ja nie mam. W każdym bądź razie chyba dobrze u niej, nawet niedawno się odezwała na forum. Odpowiedz Link
kasia_ol1 Re: pawlinka? 07.02.07, 16:05 Marzenko, bardzo Ci dziękuję. o Anglii wiedziałam, bo zdążyłysmy się pożegnać, ale od jej wyjazdu nie miałam z nią kontaktu. telefonu też nie mam ściskam Cię serdecznie. K. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: pawlinka? 07.02.07, 18:59 Jesli się tu pojawisz, pawlinko, to chciałabym żebyś wiedziała, że w dniach 26, 27 i 28 lutego w parafii pw Najświętszego Ciała i Krwi Chrystusa w Katowicach rekolekcje będzie głosił ks. Tadeusz Czakański. W poniedziałek i wtorek może być dla mnie niemożliwe przyjechanie do Katowic, ale w niedzielę zrobię wszystko co w mojej mocy aby tam się udać Odpowiedz Link
mamalgosia Re: pawlinka? 09.02.07, 08:49 na ulicy Radockiego, to jest w kierunku Mikołowa. Nie wiem, czy to jeszcze jest Brynów, czy jakaś inna dzielnica,w każdym razie w tę stronę. Na osiedlu Odpowiedz Link
nulleczka Re: pawlinka? 09.02.07, 09:36 i jeszcze jedno pytanie - o której godzinie? A u Pawlinki wszystko w porządku, tylko zapracowana bardzo.... Odpowiedz Link
pawlinka jestem 15.02.07, 10:24 Rzeczywiście, troche zapracowana jestem, ale to nie tylko szkoła. Po prostu - wracam z pracy i rzucam się w wir domu Teraz ma ferie. Dzękuję za pamięć Odpowiedz Link
mader1 Re: jestem 15.02.07, 12:01 Pawlinko, Ty córko marnotrawna ))) Dobrze, że chociaż czasem się odezwiesz. A jak Ci tam w tej szkole ? Mocno dają ci w kość ? Odpowiedz Link
pawlinka Re: jestem 15.02.07, 15:59 raczej mocno. Są nieprzewidywalni, i to w obie strony: raz twierdzę-lepszej klasy nie będę miała, albo - śpiewam: "i co ty tutaj robisz? uuuu, co ty tutaj robisz?" Aha, od miesiąca ponad mam przewlekłe zapalenie krtani. Odpowiedz Link