Dodaj do ulubionych

Senses re charge

26.07.04, 09:29
Jak dla mnie tylko mydło do rąk jest ok ...

Żel pod prysznic .. chwilę trzyma zapach a potem... nic

a balsam .. jak dla mnie paskudztwo pachnie jakims skladnikiem balsamu
bardziej niz mandarynką i to taki gorzkawy zapach

a jak Wy go odbieracie ??

ulcik
Obserwuj wątek
    • sister52 Re: Senses Re-charge 26.07.04, 09:58
      Witam,

ja już od kilku dni używam wszystkich trzech składników zestawu zapachowego Re-
      charge i nie zgadzam się z powyższą opinią. Balsam pachnie pięknie i naprawdę
      baaardzo długo trzyma się na mojej skórze. Nie czuć w nim żadnej chemii. Żel
      pod prysznic pachnie oczywiście krócej, ale to tylko żel pod prysznic, który
      kosztuje 5,90zł, więc nie można od niego wymagać, aby pachnial na skórze cały
      dzień. Mydełko moja skóra też doskonale znosi czyli że jest ono ok. Mam taką
      skórę dłoni, że nie każde mydło zdaje u mnie egzamin wink
      W każdym razie ja jestem bardzo zadowolona. Już dziś pytałam jedną klientkę,
      która także wzięła ten zestaw co o nim myśli i opinia jest taka sama.

Pozdrawiam,
      sister52
      • edziecko_ulcik Re: Senses Re-charge 26.07.04, 10:21
        to w takim razie może trafiła mi się jakaś pechowa butelka ... a co do żeli to
        ok są ale jedyny mankament to krótkotrwały zapach smile

ulcik
        • sister52 Re: Senses Re-charge 26.07.04, 15:36
          Być może tak się właśnie stało, że otrzymałaś "lewą" butelkę balsamu. I takie
          rzeczy się zdarzają...
          • emilia.kosecka Re: Senses Re-charge 26.07.04, 20:34
            Hej hej. Z zapachami różnych kosmetyków to różnie bywa, np moja klientka
            ostatnio odbierając po raz 3-ci kulke aqua ales, najpierw spojrzała na na
            napisy. Okazałao sie ze za pierwszym razem bardzo jej przypasował, głównie
            zapachowo, za 2-gim razem przyszedł z napisami w cyrlicy i okazało sie ze
            inaczej pachniał, a co wiecj nie był juz to taki miły zapach. Czzyli co na
            export na wschód jest chyba jakies jeszcze gorsze, bo tam wszystko wchłoną....
            W każdym razie na mojej internetowej fakturze było ze brak próbek PERCIEVE for
            men, a potem ze są, okazało sie ze przyszły własnie z cyrlicą, mam nadziej, ze
            koncowo próbki na wschód i woda toaletowa bedą miec taki sam zapach...
            pozdawiam
    • asiek501 Re: Senses re charge 26.07.04, 12:32
      mnie się ogólnie ten zapach nie bardzo podoba, jest za słodki, landrynkowy

mój faworyt to zestaw fioletowy
      • sister52 Re: Senses Re-charge 26.07.04, 15:34
        No ale generalnie to o gustach się nie dyskutuje... smile)) Co kto lubi to jego
        sprawa. Mnie akurat filetowy Senses się najgorzej sprzedaje.
    • kasiaavon Re: Senses re charge 26.07.04, 18:46
      Ja osobiście nie miałam przyjemności zastosować żadnego z produktu Senses re
      charge.Moim ulubieńcem jest seria fioletowa,natomiast nie przepadam za serią
      niebieską.Dla mnie zapach tej serii nie ma za wiele wspólnego z zapachem
      morskiej bryzy <ale każdy czuje inaczej> .Ogólnie nowa seria Senses bardzo mi
      sie podoba i na dodatek ma nienaganne ceny.
    • epa5 Re: Senses re charge 26.07.04, 20:27
      Ja właśnie zaczęłam go używać, zapach taki pomarańczowy, landrynkowy ale mi się
      podoba.Wogóle podoba mi się cała seria, jest zrobiona na wzór Palmolive Aroma
      Therapy, którą też lubię, ale nie chcę tu powiedzieć że Avon coś odgapia ( no
      może troszeczkę hi hi).
    • sol_bianca Re: Senses re charge 28.07.04, 11:09
      Może to tak jak z perfumami, na każdej skórze zapach trochę inaczej reaguje?
      Ja jestem zadowolona z senses, może rzeczywiście zapach żelu nie trzyma się
      długo, ale to w końcu tylko żel pod prysznic, wymagam żeby pachniał pod
      prysznicem i uprzyjemniał kąpiel, a żeby pachnieć cały dzień używam dobrych
      perfum smile
      • omango Re: Senses re charge 02.08.04, 13:15
        Dorzuce kilka slow od siebie smile
        Jestem zachwycona seria Re-charge!! (mydlo do rak i balsam do ciala)
        oba kosmetyki sa takie jak powinny byc: nydlo - myje, balsam - nawilza,
        wchlania sie i pozostaje przyjemny na skorze.
        No i przede wszystkim ten ZAPACH - praktycznie przez caly dzionek czuje go na
        sobie - i to jest extra! (dlatego innych perfum/zapachow juz nie uzywam).

Seria fioletowa rowniez mi odpowiada, choc jeszcze nie uzywalam. Niebieska tez
        jest ok - ta najbardziej podoba sie mojej mamie (dla mnie raczej za ostra).
        Najmniej - seria zielona (tej raczej nie kupie).
        • mariolkka Re: Senses re charge 02.08.04, 17:36
          Ja mam na razie tylko zel, ale i tak uwazam ze jest super, podoba mi sie
          jeszcze seria get ready, oczywiscie zakupilam, a i ciekawa jestem jak my
          moment, moze zamowie w nastepnym katalogusmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka