kiciunia5 26.11.04, 15:30 Co sądzicie o tej szmince ? zastanawiam się nad jej zakupem, ale niestety nigdy nie używałam szminek z Avonu. Czy jest ona dobra ? Jak długo się trzyma ? No i jakie są najfajniejsze kolory, interesuje mnie brąz. proszę o radę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolkka Re: odżywca szminka nabłyszczająca ? 26.11.04, 18:11 Ja tez mam ten sam kolor szminki i jestem z niej baardzo zadowolona, chociaz nie jest super trwala, ale nadaje ladny kolor i usta sa fajnie nawilzone ) i ma sliczny zapach ) Odpowiedz Link
aptekarka2 Re: odżywca szminka nabłyszczająca ? 26.11.04, 18:27 Miałam ją w kolorze Peach Dazzle. Kolor nie trafiony, trwałość nikła. Spodobała się moim córkom, tak aż ją zużyły. Innych kolorów nie miałam. Odpowiedz Link
lomas moja ulubiona :) 26.11.04, 20:25 mam lilac dazzle peach dazzle cotton candy skończył się watermelon. Wszystkie super nawilżają i mają piękny zapach.Wprawdzie nie trzyma się na ustach jakoś wyjątkowo długo ale i tak ją bardzo lubie. Odpowiedz Link
nea2 Re: moja ulubiona :) 26.11.04, 21:26 Chyba nie dodam nic nowego.Mam odcień watermelon.Usta ładnie wyglądają,ma fajny smak,ale jest krótkotrwała. Odpowiedz Link
mari.tamini Re: moja ulubiona :) 28.11.04, 08:04 a mi najbardziej pasuje odcień "bebe", one są o tyle dobre, że można malować się bez konturówki i lusterka. Długo trzymają się na ustach, usta nie pierzchną a szminka się nie kulga tzn. nie waleczkuje. Tylko przylega do ust, kóre są nawilżone. Pozdrawiam Odpowiedz Link
justa_79 Re: odżywca szminka nabłyszczająca ? 29.11.04, 11:09 również moja ulubiona. lekka, transparentna, pięknie pachnąca, dobrze nawilżająca. mój ulubiony kolor to lilac dazzle, ale to raczej fiolet. Odpowiedz Link