Dodaj do ulubionych

krem antycellulit

07.04.05, 11:07
wlasnie dostalam zamowiony z katalogu nr 5 krem antycellulitisowy do ciala.
opis na opakowaniu cały po rosyjsku, produkcja made in poland..
troche sie zdziwilam, wydawalo mi sie ze kosmetyki nie sa produkowane u nas.
no i mogli chociaz dac nalepke polska, nie wiem jaki jest termin waznosci.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: krem antycellulit 07.04.05, 11:15
      w Polsce jest fabryka na całą Europę, zmieniają się tylko napisy na
      opakowaniach. chociaż czasami trafiają do mnie kosmetyki z napisem "Made in
      Germany" wink data ważności jest na opakowaniu niezależnie od języka, w którym są
      napisy - poszukaj dobrze. taka wybita na czarno, na początku litera, później
      cyfry. oprócz tego na opakowaniu może będzie obrazek otwartego słoiczka, na
      którym będzie pokazana liczba miesięcy, przez jakie krem jest ważny po otwarciu.
      • sister52 Re: Krem antycellulitowy 07.04.05, 11:56
        Na tym kremie data produkcji jest na zgrzewie tuby. Termin trwałości: 3 lata od
        daty produkcji (jeśli nie otwierałaś opakowania) lub 12 miesięcy jeśli już
        otworzyłaś tubę.
        Fabryka w Garwolinie prdukuje na ponad 40 krajów, nie tylko na Polskę. Tak więc
        czasem zdarza się dostać produkt bez polskich napisów na opakowaniu, gdy
        podczas kompletacji zamówienia w Garwolinie chwilowo zabraknie produktu w
        polskiej wersji językowej. Wtedy jednak Avon powinien dołączyć karteczkę z
        napisami po polsku, co mu się jednak sporadycznie, niestety, w takich
        sytuacjach zdarza.
        • cenobite Re: Krem antycellulitowy 07.04.05, 12:17
          i wszystko jasne..bardzo Wam dziekujesmile)
    • malakosmetyczka Re: krem antycellulit 25.04.18, 11:01
      Widziałam że ostatnio sprawdzali skuteczność takich kremów prettylady.net.pl/czy-kremy-wyszczuplajace-dzialaja-sprawdzamy-skutecznosc/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka