Dodaj do ulubionych

Byłam klientką.

15.06.05, 10:44
Dziewczyny.
mam do was pytanie,ponieważ jakiś czas byłam klientką i zakupiłam ten żel
antycellulitisowy tak reklamowany w telewizji, chciałabym zapytać czy on na
was działał? Ja jakoś nie widzę rezultatów specjalnych i uważam że jest mocno
przereklamowany.To hasło że zmniejsza cellulitis o 231 % to chyba bajka.
Powiedzcie czy on tylko na mnie nie działa.
Obserwuj wątek
    • miszczynia Re: Byłam klientką. 15.06.05, 11:26
      Jak długo go stosujesz?
    • anna996 Re: Byłam klientką. 15.06.05, 11:51
      Mnie niby trochę pomógł, ale też żadna rewelacja, chyba kilka tubek trzeba
      zużyć, żeby były efekty i jesczcze do tego trzeba dodać odpowiednią dietę i
      ćwiczenia, czego ja osobiście nie robiłam, więc nie mam pretensji do żelu.
    • so_soft Re: Byłam klientką. 15.06.05, 12:52
      Zużyłam dwa opakowania i zdaję sobie sprawę,że cudów po nich oczekiwać nie mogę
      ale ta reklama to chyba duża przesada.żel niczym nie różni się od zwykłych
      dostępnych nawet w Rossmanie i to tych najtańszych.Dałam się nabrać na reklamę
      choć zwykle tego nie robię.Ale znalazłam nareszcie coś co faktycznie
      działa.Dzięki za odpowiedzi.
      • nea2 Re: Byłam klientką. 15.06.05, 13:23
        jak dla mnie reklama jest beznadziejna i nawet przez chwilę nie łudziłam się,że
        będę wyglądać jak tamte panie.wiele kosmetyków na rynku to buble,które chcą się
        dobrze sprzedać i tu można mieć pretensję tylko do siebie,że się wierzy,że np.
        tusz do rzęs zrobi nam z oczu wachlarz,firanki itp.Ale niestety żeby stwierdzić
        co jest dobre a co złe, musimy przetestować wiele kosmetyków.I drugi raz się
        już nie nabierzemy na coś co obiecywało złote góry.
        Co do kremu,miałam kiedyś jedną tubkę nie spodobał mi się i już więcej go nie
        kupię.Zapytasz dlaczego go kupiłam,ano dlatego że używałam droższego preparatu
        i chciałam sprawdzić czy aby nie przepłacam, i choć nie stosowałam diety itd.
        to w przypadku tego droższego widziałam efekty,które mnie zadawalały Avon przy
        nim wypadał blado.Tak więc próbować,testować i jeszcze raz próbować...taka
        nasza dola,choć przyjemna smile

Ps.co takiego rewelacyjnego znalazłaś.
        • justa_79 Re: Byłam klientką. 15.06.05, 13:59
          nea, a co to był za droższy preparat? ja teraz używam PerfectSlim Loreala i
          szczerze mówiąc, efekty takie same, jak po 6 razy tańszej Ziai, czyli żadne wink
          • nea2 justa (kryptoreklama) 15.06.05, 16:39
            używam Yves Rocher,co do cellulitu to nie wiem,ale efekt wyszczuplenia widać(do
            czasu jak przestaniesz używać),jestem raczej zadowolona,ale gdybym znała coś
            tańszego i dobrego(używałam jak na razie ORI i Avon i Ziaję) to chętnie bym się
            przeżuciła.
        • so_soft Re: Byłam klientką. 15.06.05, 17:45
          Mnie nawet nie chodzi o wyszczuplenie ile o jędrność skóry i likwidację
          cellulitu.A także i inne partie ciała na przykład też o ujędrnianie
          piersi.Myślę o aparacie do galwanizacji,to jednak działa, bo moja kosmetyczka
          mi poleciła,tyle że drogo w zakładzie- 9o zł jeden zabieg a trzeba ich co
          najmniej 10.
      • mogra1 Re: Byłam klientką. 20.06.05, 21:16
        A jeśli możesz to podaj co działa?
    • joisana Re: Byłam klientką. 15.06.05, 19:27
      A ja używam od 2 miesięcy poprzedniej wersji i na następne dwa miesiące
      zakupiłam 4 opakowania tego nowego. I jestem b.zadowolona działa tak samo jak
      Vichy, a mam 4 w cenie jednegowink. Ale równocześnie stosuję dietkę, ćwiczenia i
      peeling kawowy, więc zapewne działa wszystko naraz . Co nie zmienia faktu, że
      kremik sam z siebie nie zrobi z nas modelek z reklamy, ale pomarzyć dobra
      rzecz wink.
      • sonja1 Re: Byłam klientką. 16.06.05, 11:26
        Kiedyś swietnie działał na ujędrnienie skóry i na cellulit ten balsam
        ujędrniający w niebieskim opakowaniu. Będzie teraz w promocji to kupie bo nie
        używałam już kilka lat.
        • piwnookaagacia Re: Byłam klientką. 20.06.05, 11:02
          Ja używam od kilku dni i już widzę efekty, ale też nie jest to działanie tylko
          i wyłącznie kremu, bo robie sobie jeszcze peelingi z kawy, prysznic raz zimną a
          raz ciepłą wodą, masaż lodem, potem dopiero kremuje i robie masaż, i tak 2 razy
          dziennie, no i skacze na skakance 10 min i napinam pośladki jak np. oglądam TV.
          Jestem bardzo zadowolona, bo faktycznie widze efekty. Cellulit powoli zanika,
          straciłam centymetr w obwodzie ud i kilogram na wadzesmile Jedyną złą stroną jest
          to, że aby tego wszystkiego dopilnować trzeba się nieźle postarać. Aaaa no i
          jeszcze dieta- po prostu jem to co wcześniej, ale mniej...i bez słodyczybig_grin Co
          prawda herbatę i kawę jeszcze słodze, ale pracuje nad tymtongue_out
    • amicek Re: Byłam klientką. 20.06.05, 15:38
      Parę razy spotkałam się z tym, że jednej dziewczynie krem Cellu-Sculpt pomagał
      innej nie i moje wnioski: wszystko zależy od tego (wytłumaczę to obrazowo) jaką
      masz skórę i tkankę pod nią. Jeżeli jesteś "nabita" i jak złapiesz za nogę to w
      ręce masz kawał mięsa to wtedy ten krem działa rewelacyjnie, oczywiście + dieta
      i gimanastyka. Ale jeżeli masz niestety "flaczkowatą" skórę to efekty są
      znikome. Ja od razu mówię swoim klientkom czy na nie zadziała, czy nie patrząc
      tylko na ich pośladki. Jak ma odstający tyłeczek to krem będzie spełniał swoje
      zadanie jak jest "płaski" to może być problem.
      • so_soft Re: Byłam klientką. 23.06.05, 00:25
        Dzięki dziewczyny za odpowiedzi.Myślę,że bez ćwiczen i masażu to żaden krem nie
        jest w stanie zlikwidować tej przypadłości.Cwiczenia regularne i masaże to
        chyba podstawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka