listwak 09.03.06, 11:12 dziewczyny, jaki ten podklad? jaka jest po nim buzia? jaki pozostaje efekt? jak sie rozprowadza? itp itd? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skorpionica6 Re: podkład -mus 09.03.06, 11:20 Pisss! Było o tym trochę, skorzystaj z wyszukiwarki. Odpowiedz Link
rose71 Re: podkład -mus 09.03.06, 11:43 hej! z tego co pamietam to ten podklad wysusza niektorym cere,dlatego nie dla kazdego sie nadaje. Odpowiedz Link
justa_79 Re: podkład -mus 09.03.06, 12:01 a czy on daje taki tynk na twarzy, jak podkład matujący w płynie? Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: podkład -mus 09.03.06, 13:53 justa_79 napisała: > a czy on daje taki tynk na twarzy, jak podkład matujący w płynie? No właśnie mnie też interesuje jaka jest różnica między tymi dwoma podkładami, ma ktoś porównanie?? Bo ten w płynie... koszmarek, jeszcze nie miałam takiego podkładu, który by tak "odstawał" od twarzy- skorupa jakaś po prostu Odpowiedz Link
patyska Re: podkład -mus 09.03.06, 16:03 efekt matowy, ale do suchej cery polecalabym raczej podklad personal match (ale nie matujacy). mus nie sprawdzil sie na suchej cerze. Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: podkład -mus 09.03.06, 19:44 patyska napisała: > efekt matowy, ale do suchej cery polecalabym raczej podklad personal match (ale > nie matujacy). mus > nie sprawdzil sie na suchej cerze. hmmmmmmm, ja nie mam suchej cery, mieszaną, bliżej tłustej, a ten matujący w płynie tworzy i tak na niej jakąś suchą skorupę, więc jestem ciekawa jak ten mus się sprawdza. Odpowiedz Link
jaurszula Re: podkład -mus 09.03.06, 20:32 dziś dostałam mus ...w odcieniu crem...mam mięszaną cerę...jak dla mnie super...rozprowadza się jak masełko..ładnie kryje.. Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: podkład -mus 17.03.06, 17:03 Odebrałam wczoraj, testowałam wczoraj (na krem recharging day) i dzisiaj (na krem zimowy) i jestem zachwycona - dobrze się rozprowadza, idealnie stapia się ze skóra Odpowiedz Link
lady.k Re: podkład -mus 20.03.06, 19:48 mam warmest beige-wcale nie ciemny, bardzo fajny kolor. Podkład ładnie sie rozprowadza, słabo kryje, słabo matuje. Mało wytrzymały. Maybelline jest o wiele lepszy. Odpowiedz Link