Dodaj do ulubionych

Program zarobkowy Solutions...

14.03.06, 23:48
Czy ktos wie na czym on bedzie polegał, czy tak jak kiedys ,ze dostawało sie
40% znizki na produkty?
Obserwuj wątek
    • bratek13 Re: Program zarobkowy Solutions... 15.03.06, 02:07
      A może nawet 90% będzie???? tak cos słyszałam.....wink
      Szczegóły, konkrety na pewno w odpowiednim czasie pojawią się w miejscu do tego przeznaczonym-na forum dla Konsultantek.....
      Pozdrawiam
      • piotr_aga Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 18:48
        90 <wow> ?? to chyba niemozliwe?
        • aurelqa Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 20:44
          90% to nie, ale jak sie kupi 3 lub 4 produkty AS to bedzie 35 %, a za 5 jest 40%
          • piotr_aga Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 21:10
            no to wiem, ale zdziwilam sie troche jak zobaczylam ze 90%
            • aurelqa Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 21:28
              też o tym słyszałam, ale nigdzie tego nie widziałam. Ani w strefie
              konsultantki, ani w panoramie. Może te 90% to dla menadżerek albo kierowniczek??
              • bratek13 ;-)) 21.04.06, 22:51
                Jesteś niestety w błędzie, bo "menadżerowie" i kierowniczki to mają 110%. Spróbujcie proszę poszukać głębszego sensu w mojej wypowiedzi.....
                • justa_79 Re: ;-)) 22.04.06, 19:06
                  bratek, dla większości to niestety za trudne uncertain myślenie boli.
    • malafufu Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 22:21
      Program zarobkowy znajduje się na stronie www.avon.com.pl w strefie kk.
      kup 3-4 szt. produktów solution - otrzymasz na nie 35%, kup 5 - otrzymasz 40%.
      smile
      • bratek13 Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 22:53
        Jak słusznie zauważyłaś w strefie KONSULTANTKI......
        • morgoth666 Re: Program zarobkowy Solutions... 22.04.06, 10:46
          nie, liderzy dostaja 99%, liderzy zespołu 110%, a oms dostaja 200%smile)
        • malafufu Re: Program zarobkowy Solutions... 23.04.06, 19:18
          Macie kobity jakiś ciężki problem z tymi tajemnicami.
          Ja rozumiem, że nie chce się rozmawiać z klientkami o swoich zarobkach, bo to
          nikogo nie powinno interesować, ale to już zaczyna być paranoja.
          Rozmawiam z Wami jak kk. Jak nie chcecie się dzielić tutaj informacjami, to
          piszcie sobie maile, a nie - udzielacie się na forum.
          Wyluzujcie.
          • 111beata11 Re: Program zarobkowy Solutions... 26.04.06, 23:49
            chcialam sie spytac czy promocnja obowiazuje takze przy zakupach w COKu?
            • agniesia_f1 Re: Program zarobkowy Solutions... 27.04.06, 12:01
              To ile my zarabiamy nie powinno interesować naszych klientów. to Forum jest
              ogólnodostępne więc takich informacji nie powinno się tu udzielać, a konsultanci
              nie czutają gazetek, które dostają od avonu a tam jest wszystko napisane.
              Wystarczy sie troche wysilić i poszukać
              • aaaga79 Re: Program zarobkowy Solutions... 27.04.06, 12:25
                popieram!!!!
                • 111beata11 Re: Program zarobkowy Solutions... 27.04.06, 14:09
                  ostatnie zakupy robilam w COKu i nie dostalam gazetki ani panoramy wiec sie
                  tylko pytam bo o promocji dowiedzialam sie tutaj na forum.
                  • goscha Re: Program zarobkowy Solutions... 27.04.06, 14:21
                    Jeśłi robisz zakupy w COKu, możesz poprosić o panoramę z bieżącego katalogu na
                    recepcji.
                    • k0k Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 08:48
                      a wystarczy zajrzeć do strefy konsultanki i tam w aktualnościach poszukać
                      nie zamierzam pisać o takich programach na ogólnodostępnym formu są fora dla KK
                      oto adresy
                      213.73.5.100/about/w_w_w/index.php?sid=c1d778552a9d7ea23616d1e33a2dc80a
                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36027
                      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34302
                      wszędzie trzeba się rejestrować ale takie pytania są tam inaczej odbierane niż
                      na tym forum
                      • madzialenka82 Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 09:34
                        Program zarobkowy nie potrzebnie został dany na tym forum! Przecież 40 % to duzo no i teraz się zaczeło: słyszałam, że masz az 40% na te kremy...a one takie drogie są. Te suptelne uwagi doprowadzają mnie do nerwicy. I zwłaszcza zaczynają tak robić moje nowe klientkisad Bo starym to i tak sprzedaje taniej.
    • dori19851 Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 09:52
      macie Kobitki rację - mogłam nie zakładać tego wątku tutaj, ale wiecie jakoś
      kolsuntantki rzadko zaglądają i udzielają się na forach dla kolsuntantek i na
      odpowiedz trzeba długo czekać smile.A poza tym tak sobie pomyślałam, że jest duzo
      watków tutaj, które nie powinny być, więc sobie ,,mówię" a co tam jeden w tą
      drugi w tą.Za to, że teraz macie takie sytuacje jakie macie i to przeze mnie
      OGROMNE PRZEPRASZAM smile.
      P.S Kobitki udzielajcie sie na innych forach ( kurde dobrze napisałam ,, na
      forach" ? )
      • justyna442 Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 09:58
        A samemu poszukać nie łaska???Jako konsultantka masz dostęp do sterfy
        konsultantki i w paczce dostajesz panoramę i gazetę więc tylko trzeba
        przeczytać!!!!!!!!!!!!!!!!
        • dori19851 Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 10:35
          justyn442 jak usłyszłm o programie to miałam składać dopiero z 04
          katalogu!!!!!!!Zadałam to pytanie bo zastanawiałam sie czy kupić 2 sztuki kremu
          na rozstępy i 2 sztuki kremu do biustu w 04 katalogu czy w 06 ( skoro miał być
          taki program zarobkowy ).No i wiesz chciałam sobie zaoszczedzić a tym bardziej,
          że kupywałam aż 4 sztuki wydaje mi sie, że drogich kosmetyków. W tamtym roku był
          bardzo fajny więc pomyślałm, że w tym roku moze też fajny dadzą i zamówie sobie
          te kosmetyki dopiero w 06 katalogu( no ale porównując teraz to i tak w tamtym
          roku był fajniejszy ).Teraz rozumiesz!!!!!!! No i przeprosiłam wszystkie
          kolsuntanki, które mają przez to teraz dużo tłumaczenia.CIEBIE TEż PRZEPRASZAM
          !!!!!! Jak nie wiesz o co chodzi to nie pisz do mnie a tym bardziej tym tonem ,,
          poszukać nie łaska ???? " ,, tylko trzeba przeczytać!!!!" gdybym dostawała
          panorame i gazetkę 2 katalogi wcześniej to naprawdę nie zadałabym tego
          pytania!!!!Jakoś katalogi są dużo wcześniej udostępniane na forum ogólnym, czego
          nie powinno być !!!!, bo klijentki też pózniej porównuja ceny i wogóle... -
          rozumiecie firma niby kazała dawać katalogi klijentkom jak przyjdzie na to czas
          i jest dużo wątków pisanych na temat kącika wspomnień i demo, netto itp. ( a
          przecież to są informacje dla kolsuntantek ) i JAKOś INNYCH SIE NIE
          CZEPIASZ!!!WYLUZUJ.
          P.S Przeprosiłam ta sytuacja nie powturzy sie wiecej. Co moge jeszcze zrobić dla
          Ciebie żebyś ,, zeszła ze mnie "?.
      • k0k Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 11:21
        dori przecież na naszym forum forumavon.net jest spooro informacji i ja tam dużo
        częściej się udzielam niż tu smile)
    • gochachi Re: Program zarobkowy Solutions... 01.05.06, 21:48
      upust ten dotyczy zamówień z całego katalogu czy tylko kosmetyków z serii
      solutions???
      • hepinka Re: Program zarobkowy Solutions... 01.05.06, 21:49
        jeśli w nazwie ma "SOLUTIONS" to dotyczy całego katalogu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka