dori19851 14.03.06, 23:48 Czy ktos wie na czym on bedzie polegał, czy tak jak kiedys ,ze dostawało sie 40% znizki na produkty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bratek13 Re: Program zarobkowy Solutions... 15.03.06, 02:07 A może nawet 90% będzie???? tak cos słyszałam..... Szczegóły, konkrety na pewno w odpowiednim czasie pojawią się w miejscu do tego przeznaczonym-na forum dla Konsultantek..... Pozdrawiam Odpowiedz Link
piotr_aga Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 18:48 90 <wow> ?? to chyba niemozliwe? Odpowiedz Link
aurelqa Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 20:44 90% to nie, ale jak sie kupi 3 lub 4 produkty AS to bedzie 35 %, a za 5 jest 40% Odpowiedz Link
piotr_aga Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 21:10 no to wiem, ale zdziwilam sie troche jak zobaczylam ze 90% Odpowiedz Link
aurelqa Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 21:28 też o tym słyszałam, ale nigdzie tego nie widziałam. Ani w strefie konsultantki, ani w panoramie. Może te 90% to dla menadżerek albo kierowniczek?? Odpowiedz Link
bratek13 ;-)) 21.04.06, 22:51 Jesteś niestety w błędzie, bo "menadżerowie" i kierowniczki to mają 110%. Spróbujcie proszę poszukać głębszego sensu w mojej wypowiedzi..... Odpowiedz Link
justa_79 Re: ;-)) 22.04.06, 19:06 bratek, dla większości to niestety za trudne myślenie boli. Odpowiedz Link
malafufu Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 22:21 Program zarobkowy znajduje się na stronie www.avon.com.pl w strefie kk. kup 3-4 szt. produktów solution - otrzymasz na nie 35%, kup 5 - otrzymasz 40%. Odpowiedz Link
bratek13 Re: Program zarobkowy Solutions... 21.04.06, 22:53 Jak słusznie zauważyłaś w strefie KONSULTANTKI...... Odpowiedz Link
morgoth666 Re: Program zarobkowy Solutions... 22.04.06, 10:46 nie, liderzy dostaja 99%, liderzy zespołu 110%, a oms dostaja 200%) Odpowiedz Link
malafufu Re: Program zarobkowy Solutions... 23.04.06, 19:18 Macie kobity jakiś ciężki problem z tymi tajemnicami. Ja rozumiem, że nie chce się rozmawiać z klientkami o swoich zarobkach, bo to nikogo nie powinno interesować, ale to już zaczyna być paranoja. Rozmawiam z Wami jak kk. Jak nie chcecie się dzielić tutaj informacjami, to piszcie sobie maile, a nie - udzielacie się na forum. Wyluzujcie. Odpowiedz Link
111beata11 Re: Program zarobkowy Solutions... 26.04.06, 23:49 chcialam sie spytac czy promocnja obowiazuje takze przy zakupach w COKu? Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: Program zarobkowy Solutions... 27.04.06, 12:01 To ile my zarabiamy nie powinno interesować naszych klientów. to Forum jest ogólnodostępne więc takich informacji nie powinno się tu udzielać, a konsultanci nie czutają gazetek, które dostają od avonu a tam jest wszystko napisane. Wystarczy sie troche wysilić i poszukać Odpowiedz Link
111beata11 Re: Program zarobkowy Solutions... 27.04.06, 14:09 ostatnie zakupy robilam w COKu i nie dostalam gazetki ani panoramy wiec sie tylko pytam bo o promocji dowiedzialam sie tutaj na forum. Odpowiedz Link
goscha Re: Program zarobkowy Solutions... 27.04.06, 14:21 Jeśłi robisz zakupy w COKu, możesz poprosić o panoramę z bieżącego katalogu na recepcji. Odpowiedz Link
k0k Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 08:48 a wystarczy zajrzeć do strefy konsultanki i tam w aktualnościach poszukać nie zamierzam pisać o takich programach na ogólnodostępnym formu są fora dla KK oto adresy 213.73.5.100/about/w_w_w/index.php?sid=c1d778552a9d7ea23616d1e33a2dc80a forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36027 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=34302 wszędzie trzeba się rejestrować ale takie pytania są tam inaczej odbierane niż na tym forum Odpowiedz Link
madzialenka82 Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 09:34 Program zarobkowy nie potrzebnie został dany na tym forum! Przecież 40 % to duzo no i teraz się zaczeło: słyszałam, że masz az 40% na te kremy...a one takie drogie są. Te suptelne uwagi doprowadzają mnie do nerwicy. I zwłaszcza zaczynają tak robić moje nowe klientki Bo starym to i tak sprzedaje taniej. Odpowiedz Link
dori19851 Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 09:52 macie Kobitki rację - mogłam nie zakładać tego wątku tutaj, ale wiecie jakoś kolsuntantki rzadko zaglądają i udzielają się na forach dla kolsuntantek i na odpowiedz trzeba długo czekać .A poza tym tak sobie pomyślałam, że jest duzo watków tutaj, które nie powinny być, więc sobie ,,mówię" a co tam jeden w tą drugi w tą.Za to, że teraz macie takie sytuacje jakie macie i to przeze mnie OGROMNE PRZEPRASZAM . P.S Kobitki udzielajcie sie na innych forach ( kurde dobrze napisałam ,, na forach" ? ) Odpowiedz Link
justyna442 Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 09:58 A samemu poszukać nie łaska???Jako konsultantka masz dostęp do sterfy konsultantki i w paczce dostajesz panoramę i gazetę więc tylko trzeba przeczytać!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
dori19851 Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 10:35 justyn442 jak usłyszłm o programie to miałam składać dopiero z 04 katalogu!!!!!!!Zadałam to pytanie bo zastanawiałam sie czy kupić 2 sztuki kremu na rozstępy i 2 sztuki kremu do biustu w 04 katalogu czy w 06 ( skoro miał być taki program zarobkowy ).No i wiesz chciałam sobie zaoszczedzić a tym bardziej, że kupywałam aż 4 sztuki wydaje mi sie, że drogich kosmetyków. W tamtym roku był bardzo fajny więc pomyślałm, że w tym roku moze też fajny dadzą i zamówie sobie te kosmetyki dopiero w 06 katalogu( no ale porównując teraz to i tak w tamtym roku był fajniejszy ).Teraz rozumiesz!!!!!!! No i przeprosiłam wszystkie kolsuntanki, które mają przez to teraz dużo tłumaczenia.CIEBIE TEż PRZEPRASZAM !!!!!! Jak nie wiesz o co chodzi to nie pisz do mnie a tym bardziej tym tonem ,, poszukać nie łaska ???? " ,, tylko trzeba przeczytać!!!!" gdybym dostawała panorame i gazetkę 2 katalogi wcześniej to naprawdę nie zadałabym tego pytania!!!!Jakoś katalogi są dużo wcześniej udostępniane na forum ogólnym, czego nie powinno być !!!!, bo klijentki też pózniej porównuja ceny i wogóle... - rozumiecie firma niby kazała dawać katalogi klijentkom jak przyjdzie na to czas i jest dużo wątków pisanych na temat kącika wspomnień i demo, netto itp. ( a przecież to są informacje dla kolsuntantek ) i JAKOś INNYCH SIE NIE CZEPIASZ!!!WYLUZUJ. P.S Przeprosiłam ta sytuacja nie powturzy sie wiecej. Co moge jeszcze zrobić dla Ciebie żebyś ,, zeszła ze mnie "?. Odpowiedz Link
k0k Re: Program zarobkowy Solutions... 28.04.06, 11:21 dori przecież na naszym forum forumavon.net jest spooro informacji i ja tam dużo częściej się udzielam niż tu ) Odpowiedz Link
gochachi Re: Program zarobkowy Solutions... 01.05.06, 21:48 upust ten dotyczy zamówień z całego katalogu czy tylko kosmetyków z serii solutions??? Odpowiedz Link
hepinka Re: Program zarobkowy Solutions... 01.05.06, 21:49 jeśli w nazwie ma "SOLUTIONS" to dotyczy całego katalogu? Odpowiedz Link