Dodaj do ulubionych

krem matujący PoreFection

05.02.07, 14:51
Czy ktoras z Was miala okazje przetestowac ten krem? Faktycznie matuje? Nie
zapycha porow? Jaka ma konsystencje i zapach? Spelnia obietnice
producenta? wink Piszcie, co wiecie wink Dziekuje kiss
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: krem matujący PoreFection 05.02.07, 15:01
      ma lekką konsystencję, dobrze się wchłania, matuje, nieco wysusza, na zimę się
      nie nadaje. zapach taki świeży, lekko apteczny.
      • fenris14 Re: krem matujący PoreFection 05.02.07, 15:05
        Jak dla mnie zapach jabłkowy, ale trochę chemiczny. Krem bardzo lekki.
        • misioczat Re: krem matujący PoreFection 06.02.07, 12:47
          Bardzo dziekuje za odpowiedzi kiss
          Jesli ktos ma cos do dodania, to prosze wink
          • lena_lenka uzywalam i bylam zadowolona z niego 06.02.07, 13:39
            ale tak jak moja poprzedniczka wczesniej napisala ,ze lekko wysusza,ale nie az
            tak bardzo.zapach swiezy,ale nie porownywalabym go do aptecznych rzeczy...
            • misioczat Re: uzywalam i bylam zadowolona z niego 06.02.07, 15:30
              Kurcze, nie jestem pewna, czy sie dobrze zrozumialysmy.. Chodzi mi o ten krem,
              ktory jest nowoscia w katalogu 3. O tym rozmawiamy? wink
              • justa_79 Re: uzywalam i bylam zadowolona z niego 06.02.07, 15:47
                nie smile ja miałam ten w starej wersji. ten nowy to krem-żel. przecież katalog
                dopiero się zaczął, więc niemożliwe, żeby aż tyle osób wypróbowało tę nowość wink
                • berek144 Re: uzywalam i bylam zadowolona z niego 06.02.07, 16:35
                  Witajciesmile ja uważam ze jest to bardzo dobry krem- zel ale nie dla wszystkich!
                  Dostalam dwa takie kremy jako produkty alternatywne i dlatego już teraz
                  przedstawiam swoją opinięsmile otóż nie polecałabym go paniom , które mają wrażliwą
                  i suchą skórę! nie nadaje się również na skórę podrażnioną gdyż bardzo pieczesmile
                  Pozdrawiam
                • misioczat Re: uzywalam i bylam zadowolona z niego 06.02.07, 17:54
                  Justa, ja wlasnie dlatego skojarzylam, ze mowimy o roznych kremach smile Tez
                  pomyslalam, ze cos tu nie gra big_grin Zakladajac watek mialam nadzieje, ze ktos
                  wyprobowal te nowosc, bo wiem, ze niektorzy juz robili zamowienie z 3, a ja
                  dopiero czekam na kosmetyki z 2 wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka