misioczat 05.02.07, 14:51 Czy ktoras z Was miala okazje przetestowac ten krem? Faktycznie matuje? Nie zapycha porow? Jaka ma konsystencje i zapach? Spelnia obietnice producenta? Piszcie, co wiecie Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: krem matujący PoreFection 05.02.07, 15:01 ma lekką konsystencję, dobrze się wchłania, matuje, nieco wysusza, na zimę się nie nadaje. zapach taki świeży, lekko apteczny. Odpowiedz Link
fenris14 Re: krem matujący PoreFection 05.02.07, 15:05 Jak dla mnie zapach jabłkowy, ale trochę chemiczny. Krem bardzo lekki. Odpowiedz Link
misioczat Re: krem matujący PoreFection 06.02.07, 12:47 Bardzo dziekuje za odpowiedzi Jesli ktos ma cos do dodania, to prosze Odpowiedz Link
lena_lenka uzywalam i bylam zadowolona z niego 06.02.07, 13:39 ale tak jak moja poprzedniczka wczesniej napisala ,ze lekko wysusza,ale nie az tak bardzo.zapach swiezy,ale nie porownywalabym go do aptecznych rzeczy... Odpowiedz Link
misioczat Re: uzywalam i bylam zadowolona z niego 06.02.07, 15:30 Kurcze, nie jestem pewna, czy sie dobrze zrozumialysmy.. Chodzi mi o ten krem, ktory jest nowoscia w katalogu 3. O tym rozmawiamy? Odpowiedz Link
justa_79 Re: uzywalam i bylam zadowolona z niego 06.02.07, 15:47 nie ja miałam ten w starej wersji. ten nowy to krem-żel. przecież katalog dopiero się zaczął, więc niemożliwe, żeby aż tyle osób wypróbowało tę nowość Odpowiedz Link
berek144 Re: uzywalam i bylam zadowolona z niego 06.02.07, 16:35 Witajcie ja uważam ze jest to bardzo dobry krem- zel ale nie dla wszystkich! Dostalam dwa takie kremy jako produkty alternatywne i dlatego już teraz przedstawiam swoją opinię otóż nie polecałabym go paniom , które mają wrażliwą i suchą skórę! nie nadaje się również na skórę podrażnioną gdyż bardzo piecze Pozdrawiam Odpowiedz Link
misioczat Re: uzywalam i bylam zadowolona z niego 06.02.07, 17:54 Justa, ja wlasnie dlatego skojarzylam, ze mowimy o roznych kremach Tez pomyslalam, ze cos tu nie gra Zakladajac watek mialam nadzieje, ze ktos wyprobowal te nowosc, bo wiem, ze niektorzy juz robili zamowienie z 3, a ja dopiero czekam na kosmetyki z 2 Odpowiedz Link