Dodaj do ulubionych

Re sucha skóra

23.02.07, 10:15
Proszę was poradzcie co mam sobie zamówić jeśli mam suchą skóre na twarzy i
na ciele poradzcie czy np najbradziej z tych rzeczy ktore wymieniam
korzenno-mandarynkowy scrub do ciała senses
Mleczko Do Kąpieli Ryż i Sake
Ujędrniający balsam do ciała avon care
maseczkę wygładzającą ryż i sake
i czy mogę uzywac kurację parafnową do dłoni i stóp
i odrzywkę pod prysznic z piasków arizony planet spa
prosze odpisujcie bo sama nie wiem co mam zamówić
Obserwuj wątek
    • organizm200 Re: Re sucha skóra 23.02.07, 10:16
      czy jeszcze coś z innych rzeczy
    • makawi Re: Re sucha skóra 23.02.07, 10:55
      Wlej sobie do wanny Odżywcze mleko do kąpieli Sake i Ryż. Twoja skóra stanie
      się atłasowo miękka i przyjemnie gładka w dotyku.

Pozdawiam smile

makawi
    • organizm200 Re: Re sucha skóra 23.02.07, 11:58
      Ale mi chodzi co mam jeszcze używać na twarz [ krem]
      i jeszcze jaki balsam bo dzis dostałam paczkę i otrzymałam to leczko i sie
      wykąpałam i żeczywiście jest dobre ale jeszcze chodzi mi o te rzeczy które
      wymieniłam powyżej
      • katarzyna.avon Re: Re sucha skóra 23.02.07, 13:22
        Wyprobuj krem dlugotrwale nawilzajacy Moisture24 ,masz całą serie kosmetykow
        nawilzających przeznaczonych do cery suchej i normalnej,tonik,krem na
        dzien,krem na noc,krem pod oczy,krem liftingujacy,preparat oczyszczajacy,serum
        błyskawiczne,troche tego jest .
    • justa_79 Re: Re sucha skóra 23.02.07, 13:04
      i to charakterystyczne "Re"...
      • katarzyna.avon Re: Re sucha skóra 23.02.07, 13:25
        a jesli chodzi o te wymienione przez ciebie to mysle ze mozna spokojnie uzywac.
    • organizm200 Re: Re sucha skóra 23.02.07, 15:44
      Dziękuje wam za poradę już wiem co mam użyć na twarz zamówiłam se komplet z
      avonu solutions niebieski a do ciała komplet ryż i sake dzięki a jeszcze na
      sprzechnięte usta co użyć bo dziś składam zamówienie przez strefe mam czas do
      [0.00] i nie wiem jeszcze co do pielęgnacji ust se zamówic proszę o odp
      • veea Re: Re sucha skóra 23.02.07, 16:57
        możesz SE posmarować miodem póki co
        a w aptece kupić SE balsam Tisane
        pozdrawiam
        Veea
    • organizm200 Re: Re sucha skóra 23.02.07, 16:12
      oraz te nowe kremu rożświetlające z avon solutions
      • misiu235 Re: Re sucha skóra 24.02.07, 09:52
        Ja bym polecała do ciała również serię śródziemnomorską ze spa - świetnie
        natłuszcza i nawilża - jeżeli chodzi o odżywkę do ciała ze SPA, to jak dla mnie
        jest beznadzieja, bo mam po niej bardzo suchą skórę - no ale ja muszę się
        przynajmniej 2 * dziennie smarować, bo inaczej cała skóra mnie swędzi...sad
        Jeżeli chodzi o twarz, to ten krem 24h nawilżający się u mnie też nie sprawdza -
        wchłania się i ani śladu po nim, a skóra dalej sucha - ale kremy źródło młodości
        jak najbardziej.
        Pozdrawiam
        • fenris14 Re: Re sucha skóra 24.02.07, 10:25
          A ja, zagorzała przeciwniczka Naturalsów, kupiłam z ciekawości krem do twarzy brzoskwinia i mleczko migdałowe, myśląc, że najwyżej komuś oddam. Całkiem miło mnie zaskoczył, bo nie mam już suchych okolic nosa ani policzków, broda też nie jest szorstka w dotyku, jak to zwykle bywało (strasznie przesuszona skóra). Z czystym sumieniem mogę polecić ten krem, mimo że jest z Naturalsów. Na noc jak ulał, bo jest taki półtłusty. Wchłania się po jakimś czasie, ale pod makijaż jest niezbyt lekki. Nie uczula i nie powoduje wyprysków, a do tego ciekawie pachnie, choć lekko chemicznie. Twarz jest rano gładka i promienna. A co do balsamu do ciała, pomógł mi na przesuszoną skórę śródziemnomorski krem z oliwką. Jest naprawdę dobry.
          A Ty, Organizm200, nauczyłbyś/nauczyłabyś się wreszcie pisać po polsku, bo to wstyd tak kaleczyć język! Jeszcze błędy ort. - można być dyslektykiem, ale nie potrafić składać zdań to już analfabetyzm.
          • organizm200 Re: Re sucha skóra 24.02.07, 15:40
            Dzięki za odpowiedzi
    • organizm200 Re: Re sucha skóra 24.02.07, 15:12
      Dzięki ale mi chodzi o jakie maseczki moge używać i kremy oraz balsamy plis
      • fenris14 Re: Re sucha skóra 24.02.07, 15:28
        No to Ci napisałam jaki krem i jaki balsam. Ech...
    • lilka212 Re: Re sucha skóra 25.02.07, 08:52
      ja mam barrrdzo sucha skore.. uzywam balsamu witaminowego .... niestety juz go
      nie ma... poszukaj na allegro albo czasem w jakis promocjach netto .. jest boski...
    • epka20 Re: Re sucha skóra 24.05.07, 17:46
      bez problemu mozesz uzywac ale nie uzywaj balsamu witminowewego avon care bo mi
      bardzo naltluszczyl skore jak olejem bym dlugo sie nasmarowal bo wysusza skore
      pozdrawiam
    • zosia510 Re: Re sucha skóra 24.05.07, 22:07
      Warto iść na szkolenie kosmetyczne.......tam wszystkiego się dowiesz.Będziesz
      wiedziała czego używać i co proponować swoim klientom.Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka