hrabina.w 06.02.10, 17:19 okadzam się właśnie kadzidełkiem, nie zdziwcie się jeśli mi odbije a do przekazania mam Czcigodni rzecz takową: słyszałam dziś jak śpiewał taki fajny ptaszek, a jak on śpiewa, to znaczy, że... WIOSNA IDZIE fajnie, co nie?? czy może niefajnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fallen86 Re: kadzidełko 06.02.10, 19:01 Ptaszek kłamał Zapewne kryzys go przekabacił Kiedyś też wąchałem kadzidełka ale krew z nosa zaczęła mi lecieć - zatem uważaj Odpowiedz Link
hrabina.w Re: kadzidełko 06.02.10, 20:07 krew? o kurde blaszuszka, muszę się zastanowić ale wąchanie jest fajne... Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: kadzidełko 07.02.10, 16:07 nie, żebym chciała tutaj stworzyć jakiś off-topic, ale jak to wąchałeś kadzidełka? ;-p Odpowiedz Link
przem-ek69 Re: kadzidełko 07.02.10, 14:15 Fallen,kadzidełka się nie wąchaPali się gdzieś z boczku i ładnie pachniePolecam w połączeniu ze świeczką i niesamowitą muzyką,np. Dead Can Dance.Ciary po plecach murowane Odpowiedz Link
anirat Re: kadzidełko 07.02.10, 17:16 Tez dzisiaj pale, ale ja dosyc często pale, wanilię , albo lawendę, ładnie pachnie. Ostatnio okadzili mnie w restauracji papierochami fuj Odpowiedz Link