Dodaj do ulubionych

Że narkotyki palą

23.08.15, 21:10
Moja sąsiadka obwieściła mi że zadzwoniła do administratorki bo narkotyki palą u nas na klatce.
A ja pytam skąd wie że to narkotyki bo ja się nie znam na zapachu narkotyków
-No bo wiem-powiedziała zmieszana.
-Może to papierosy zapachowe bo teraz robią takie,wiśniowe,jabłkowe,czereśniowe albo kadzidełka ziołowe a nawet z opium na uspokojenie bo kupowałam takie.
I tłumaczę jej że po maryśce się człek śmieje bo taki film widziałam,po haszyszu się śpi bo raz zajarałam w życiu a po opium człek spokojny,flegmatyczny.
A ona kipi złością.
Na drugi dzień znów pytam ją czy te narkotyki dalej u nas palą a ona że już nie.
Cha cha cha.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Że narkotyki palą 23.08.15, 21:15
      A.......Teraz się domyśliłam.Ja używałam oleju terpentynowego do obrazu to może poczuła i myślała że to narkotyki.
      No możliwe.Wszystko możliwe.
      Może by mi dali pracownie na moje malowanie ale to trzeba ASP skończyć by coś znaczyć a ja nie mam i nic nie wskóram jako naturszsczyk.O nie.
      Ale pierdolę ASP i inne tam.Sama się uczę malować i mam chyba talent wrodzony bo tak stwierdziła moja Honoratka.Ona ma oczy artysty.I duszę artysty i wykłada na Gdańskiej ASP to się chyba zna.
      • mercury_staff Re: Że narkotyki palą 23.08.15, 21:20
        No macie ten sam fim z Honoratą, a ja piwa się opiłem i spadam jutro do pracy przez ostanie dwa dni z Bogiem rozmawiałem ale teraz muszę wypocząć więc nara.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka